- 28 Mart 2012
- 837
- 714
- 123
- Konu Sahibi sersemsinem

Yavrularım ćok baskı altındaydım, vurdum boşanmanın gözüne desem bu seferde onlar "bencilsin" diye elestirmeyecekler mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elestirmezler korkmadarkmore 2 bebem olmasa yemin ederim boşanırken gözümü kırparsam ok yağmuruna tutsunlar beni. Evlatlarıma haksızlık olur gibi geliyor.yarın bi gün niye bizi babasız büyüttün, bu adam seni aldatti mi hayir, siddet hayir, sayip sövme hayir... eeee???
Yavrularım ćok baskı altındaydım, vurdum boşanmanın gözüne desem bu seferde onlar "bencilsin" diye elestirmeyecekler mi?
Eşinizde asosyal herhalde. Öyle mi?Soranlara gelsin;
30 yaşımdayım, biri planlı biri sürpriz olmak üzere 2 erkek evladım var.
Evlenmeden önce koy g.tüne rahvan gitsin bi hayatım vardı.bana dogru gelen ne varsa yaşadım.motor aldım halamın "el ne demez" lafına inat.
Annem ve babam a dese emirdir benim için, silüetlerine bile saygım var.O yüzden sadece onları karıştırdım hayatıma.
Ama evlendikten sonra "huzurlu evlilik" baskısıyla susmayi, durmayı, isteyip yapmamayı, icinden küfür etmeyi ögrettiler bana, ben de mal gibi karşı çikmayıp ögrenmisim işte..
Fotografçılık çevre işi, çevren varsa kazanırsın.. ben de ne çevre kaldı ne eş ne dost.bugun çalısacam desem sıfırdan baßlarım herhalde, ne bileyim merdiven silerim herhalde ya da en iyi ihtimmalle sekreter olurum hahah durumumun vehametine bak, yazarken bile ağlıyorum abi.
Ceyz insansın, dostsun.En büyük suçlu eşin. O senin hayallerini, yaşam tarzını, kılık kıyafetini bilmiyor muydu da seni onlara karşı savunamıyor? Höst dese daha ağızlarını açamazlar
bunlar aşılamayacak şeyler deil ya.. bunların üstesinden gelinir. bence biraz dinlen, sakinleş, kafanı toplayıp daha planlı bir şekilde onları kendine göre yont.Kendimi bulamiyorum..
Kendim gibi davranamıyorum.
Evliligimin 5.yılını devirdim 2de evlat sıgdırdım bu kısacık zamana ama evliliğin gerekliliklerine adapte edemiyorum kendimi.
Evlilik öncesi fotografcilik yapan, işiminde etkisiyle oldukça sosyal, bi o kadar da mutevazi ve muhafazakar bi hayatım vardı.Kazancımda, çevremde hayatın bana sunduklarıda yetiyordu bana.Ailem karışırdı ama sıkmadan, yormadan.
Evlendikten sonra eşimin ailesinin aşırı muhafazakar oluşu, geleneklerine ve el ne demez görüşüne fazlasıyla düskün oluşu beni sürekli bi degisimin içine itti.Kayınvalidemin kapanmam konusundaki baskılarından, kıyafetlerimin hemen hemen tümüne sürekli laf yapışından yoruldum.Açık giyinmem ama dar paça pantolon vazgeçilmezim, 5 senedir eleştirmekten sıkılmadıkları dar paça pantolonum..
Feyste bisey paylaşacak olsam görümcem görür, eltim laf eder korkusuyla siniyorum, evet bildiginiz siniyorum çünkü eleştirilmekten ve "arkadaş ben buyum" demekten ve hiç bişeyin değişmemesinden gına geldi.
Eşim annesinin etkisinde kalmadığı zamanlarda iyi adamdır, yalnız genelde etkisinde yaşadığından çok cahil hareketleri ve düşünceleri olabiliyor.bi dünüme bakıyorum bi de yanında, içinde yaşadığım insanlara.. utanıyorum hayatımdan.
O kadar yönlendiriliyorum ki istemsiz, bu sefer kendi çevrem eleştirecek diye kendimi geri çekiyorum.Yani iki tarafada ait olamadıgım icin saçmasapan bi hayat yaşıyorum.
Beni alip bi kaliba sokmuşlar, bacakları sıgdırıyorum, derken totoyu da sokuşturuyorum, hadi kollar da tamam ama kafa girmiyor o kalıba, sığmıyor dısarda kalıyor.e vücut bi kalıba girmiş kafa dısarda ne oraya aitim ne buraya.
Neyse ben en iyisi iyi bi psikolog araştırayım, yada alayım 2 bebemi kimseyi dinlemeyip vurayım kendimi yollara.. hayallerimi gerçekleßtirip o ülke senin bu şehir benim gezip durayım.
Ne yapıyım ben?![]()
Ceyz insansın, dostsun.
Aynen öyle yok olasıca eşim sebep hep bunlara.
Şunu şunu yap "bana laf getirme" dedi hep annesi için.
Ben de he demişim demekki arkadaş.
Kayınvalidem hötten anlayan bi kadın degil, gel git akilli tabirinin hayat bulmuş hali.
Kendi aldıgı cantayi 6 kere degistiren, birlikte siparis ettigimiz halilar geldiginde "götürün bunları ben bunları istememißtim" diyen, evime geldiginde yakam biraz açıksa (ev hali) sen misafirini böyle mi karşılıyosun demekten bıkmayan bi yarım akilli.
Aslında degil yani gezmeyi görmeyi yaşamayı sever fakat o da benim gibi bi baskı altında.o da kendiyle annesinin arasında kalmış olmalı, hemen bi örnek iliştireyim;Eşinizde asosyal herhalde. Öyle mi?
Yakın mı oturuyorsunuz peki? İş eşinde bitiyor işte,benim eşimin de aile konusunda kafasına vura vura öğrendiği şeyler var. Ben belki şuradan kazandım,boyun eğmedim. Ha sonu nasıl olur bilemem belki dik başlılık başıma bela olur ilerdeCeyz insansın, dostsun.
Aynen öyle yok olasıca eşim sebep hep bunlara.
Şunu şunu yap "bana laf getirme" dedi hep annesi için.
Ben de he demişim demekki arkadaş.
Kayınvalidem hötten anlayan bi kadın degil, gel git akilli tabirinin hayat bulmuş hali.
Kendi aldıgı cantayi 6 kere degistiren, birlikte siparis ettigimiz halilar geldiginde "götürün bunları ben bunları istememißtim" diyen, evime geldiginde yakam biraz açıksa (ev hali) sen misafirini böyle mi karşılıyosun demekten bıkmayan bi yarım akilli.
As
Aslında degil yani gezmeyi görmeyi yaşamayı sever fakat o da benim gibi bi baskı altında.o da kendiyle annesinin arasında kalmış olmalı, hemen bi örnek iliştireyim;
Bi kaç ay önce cılgınlar gibi kar yagıyor evde daralmısım iki cocukla, gel dedi sinemaya gidelim.evlatlarin birini halaya birini annaneye birakip ciktik yollara, gece 1de bitti günümüz ve cokta eglendik.gelgelelim kaynana kisisi ertesi gün bi dünya laf yapmis cocuk birakilip gidilir mi bu sogukta diye..
Simdi buna benzer bisey yapacak olsak "annem duymasin" diyor.s.cayım annenin kurallarina.. diyemeyip, şok olup donakalıyorum.
Yakın mı oturuyorsunuz peki? İş eşinde bitiyor işte,benim eşimin de aile konusunda kafasına vura vura öğrendiği şeyler var. Ben belki şuradan kazandım,boyun eğmedim. Ha sonu nasıl olur bilemem belki dik başlılık başıma bela olur ilerde![]()
Kesinlikle bunu yapmalıPeki bu noktadan sonra değişebilir misiniz? Artık sesinizin çıkmasını sağlayabilir misiniz? Karışanlara höt diyebilir misiniz? Kayınvalidenize falan he he diyerekten gene kendi bildiğinizi okuyaiblir misniz?
Hala fotoğraf çekiyor musunuz? Bu hobinize devam edin ve devam etmenizi engelleyen kimseye de prim vermeyin. Bir blog yazın ya da twitter da bilgilerinizi paylaşın. Azıcık da kendiniz için yaşayın.
Siz kendiniz hiç ama hiç cevap vermedınız mı kayınvalıdeye ?As
Aslında degil yani gezmeyi görmeyi yaşamayı sever fakat o da benim gibi bi baskı altında.o da kendiyle annesinin arasında kalmış olmalı, hemen bi örnek iliştireyim;
Bi kaç ay önce cılgınlar gibi kar yagıyor evde daralmısım iki cocukla, gel dedi sinemaya gidelim.evlatlarin birini halaya birini annaneye birakip ciktik yollara, gece 1de bitti günümüz ve cokta eglendik.gelgelelim kaynana kisisi ertesi gün bi dünya laf yapmis cocuk birakilip gidilir mi bu sogukta diye..
Simdi buna benzer bisey yapacak olsak "annem duymasin" diyor.s.cayım annenin kurallarina.. diyemeyip, şok olup donakalıyorum.