toz pembe hayallerin siyaha bürünmesi ...

bir şey soracağım gurbette misin ? bu kadarını ilk defa duydum. çirkefe bağlama eşine karşı vıcıklaşma da tuhaf bir aileye gelin gitmişsin ne yap yap ayrı kal mümkün mertebe kv ameliyat olmamıyor mu ?

Çok zor allaha sabır versin. Herşey kocanın elinde unutma

çok tesekkür ederim kızlar desteğiniz için ... artık ailesinin yaptıklarından ötürü kendimi suçlamaya başlamıştım bende mi bi anormallik var diye....
eşim yanımda oldu hep,ama benden onları evime davet etmemi istiyor bende gelin buyrun demiyorum desem hemen yarın damlayacaklar biliyorum

kayınlarım eşimin üstüne gidiyorlarmış evi ayırdın kimseyi davet etmiyosun diyorlarmış ya büyük kaynım anası evine 2 koca bavulla bir ay kalıcam diye gittide kadını ikinci gün postaladı,diğer kayınlarımda öyleler...eee şimdi bizden ne istiyorlar ya canım çok yandı evliliğimin en güzel günlerini burnumdan getirdiler ben de istemiyorum haksızmıyım
allahım dünyada karşıma çıkardın ahirette çıkarma ya rabbim diye dualar ediyorum

İyi de tüm bunları ve daha önce yapılanları neden yüzüne vurmuyorsun,başına kalk anneni 2 gün sigdirmadilar diye. Kendini deliye vur. Sinir krizi geciriyormus gibi yap. Kaldiramiyorum artık sinirlerim bozuldu diye ağla. Anlat anlat ağla. Böyle giderse seni boşamak zorunda kalacağım de. Tehdit et. Evine de sokma. Çok istiyorsa anasinda kalsın.

Yaşadığın herşeyden sen sorumlusun yeni mezun işi olmayan insanla evlenip birlikte oturmayı sen kabul etmişsin. Anlamadığım o kadar kişi eve nasıl sığdınız. Artık olan olmuş geçmiş yapacak bir şey yok ayrı eve çıkmışsınız bırak ararsa arasın sorsun hatırlarını o onların evladı sana ne yaptılarsa yaptılar ama sırt dönemez ki arama etme niye arıyorsun dediğinde zaten ters teper sonuçta saatlerce de konuşmuyordur Güleryüz göster eşine güzel karşıla güzel yemekler yap muhabbet et kendine yakınlaştır yani. Bırak ne yaparsa yapsın bana onu bunu yaptılar deme artık.

sağol bilmiyordum söylediklerini benimde hatam var elbet ama çok sevdik herşeye olumlu güzel olucak diye adım attık
kim ister bunları yaşamak ? kaldı ki çok iyi şartlarda yaşardım bekarken el bebek gül bebekken bu hallere düştüm
eşime muhabbet te ediyorum güzel yemeklerde yapıyorum gel gelelimki yapılanları unutamıyorum,hamileliğim boyunca yaşadım çünkü .... yaşamayan bilemez ...
buraya derdim olduğu için bi nebze rahatlamak için yazdım çıldırma noktasındayım artık

ist.dan farklı bi şehre gelin gittim ... şimdi evim ayrı vede uzak olsalarda gelmek istiyorlar , ya taşınalı 1 ay oldu biz borcun içindeyken hiçbir şekilde yardım etmediler sormadılar neyiniz eksik diye ...
aynı evde yaşarken çeyizimden bi kaç parça kullanmıştım elektrik aletleri filan,düşünüp onu bile almayı teklif etmediler annem tekrar aldı eksiklerimi

Allah yardımcın olsun içim sisti kv den de midem bulandı, hastalıktır tamam ama abartmış biraz. Cahillik gorgusuzluk diz boyu hepsinde.

annem bebeğimin eksiklerinin çoğunu aldı yüklü miktar para yolladılar,bende eksiklerimi netten aldım,koliler kargolar eve gelince kadın şaşırdı kızdı,bunca şey almış benim oğlum senin anan ne alıcak bizde bebek çeyizini kız anası yapar dedi 6 aylık hamileyim yaaa görmek istemiyorum kadını suç mu

kız anasının yapacakları seylerı adetten diye çok iyi biliyorlar ama kendilerine gelince adetleri hiç bilmiyorlar onlar
eşiniz ne diyor peki bilet alacak mı onlara ? eğer ''aman da canım anam canım babam ne olacak alırım biletlerini '' dıyorsa hıc bosuna ugrasmayın bişe olmaz oyle adamdan...
eşinizin demesi lazım anne ben nasıl bilet alayım bi sürü borcumuz var zaten dıye
hiç aldırış etmeyın biletlerini kendileri laıp geliyrolarda gelsinler boyle deyınce geleceklerını sanmam
açıkca da soyleyın ben bakamam annene iğreniyorum diye
tuvaletini istediği zaman heralde gidip yapabiliyormuş biraz da tembellikten pislikten heralde kovaya kolay geliyor oldugu yere işemek , çünkü tuvalete gidip yapıyor demıssınız
ya tamam allah vermesin de biraz da böyle hastalığı olan biri de azcık kendini bilmeli ya ben büyük küçük tuvaletimi kaçırıyorum rahatsızlık vermeyim deyip oturmalı yanı
geline misafirliğe gidip evine halıya kaka yapınca bakalım isteyecek mi o gelin seni
azcık iyi günüde dayan katlan ki kötü günün de kendine baktırmaya yüzün olsun ya
ne pis insanlar iki yakaları bir araya gelmez insallah
bende hamilelikte cok agladım anlıyorum sizi

yaa düşünce namına birşey yok afedersiniz evime işemeye gelicek dua edin dua istiyorum gelemesinler inş
bebeğim küçük olduğu için yolda epey uzak olduğu için ben gitmedim çeyizimi yatak odamı almaya esim gitti toparladı,sevgili kaynanam bna kullandığı tabaklardan yollamış 18 tane aklınca takım yapmış varmı böyle bişey yaaa üstelik durumuda var kayınpeder emekli kira geliride var,ayrıca işediği kovalardan böyle 25 litrelik büyük kovalardan hiç kullanmadığı iki tane yollamış peşinden beni aradı,kızım içine konserve domates koydum haberin olsun ama o kovaları atma tuvalet için bna lazım anla işte dedi sinirden elim ayam boşaldı yemin ederim,eşime söyledim artık geliyosa gelsin ama tuvalet ORDA YAKIN GİTSİN TUVALETE YETER DEDİM BU EVDE BEBEK VAR NAMAZ KILINIYOR KABUL ETMİYORUM DEDİM,KOVALARIDA TABAKLARIDA ÇÖPE ATTIM benimde canım var benide ana doğurdu bukadar zulüm edilir mi allah rızası için söyleyin

akıl vericek yok mu ben bu kadına nasıl davranıyım

Durumun cok zor. Esine acikca soyle henuz misafir kabul edecek durumda degilim.
Hem maddi hem manevi olarak, ama isterse bir haftasonu anasinin yanina gidiversin.
Madem o kadar ozlemis. Birde bence sakin ailesini aradigi saate karisma,
belkide ne zaman tepki verecek fln diye seni test ediyo olabilir.
Sende onun rahatsiz olacagi zaman bir iki kez akrabanla gorus, anlasin nasil hissettigini..

Allah yardımcın olsun kardeşim bende bizdekileri dert sanıyormuşum neleri varmış

Derdine saygım var ama ben koptum kayınpederin odası bitişikti gaz yapsa sesi gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…