Tp Bebek ve Akupunktur

gulen
toprak
senay
burge
naz
zummın
denız
serappy
ozgul
bensu
............................................gunaydın........................gunaydın................guzel gunlere ınŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

dün gittim sata gore 6 haftalık ultrasonda 5 haftalık gozukuyor c.tesı gıttıgımde 8mm yazıyordu dunkunde 13 mm yazıyor bu kesenın boyutu sanırım kalp atısı yoktu

slm kizlar
canlar ben akupunktur hakkinda fazla bilgiye sahip degilim benim esim azosperm oldugu icin bebek sahibi olamiyoruz
akupunkturun bizede faydasi olur mu
acaba bildiginiz iyi bir merkez varmi
yardimlarinizi bekliyorum

canım hoşgeldın...............akunun faydası yum uzerunde var ama erkekte ne kadar etkılı ben bılemıcem belkı arkafdaslar cevap verır ama akucum bana erkeklerede yapılıyo demıştı erk pek tercıh etmıyo belık ondan yaygın degıl..........ama esınde amelıyartla tek bır sperm bulunursa sana tutunması kolaylaşsın dıye sen gıdebılırsın normalde burdakı arkadasşlardan gulenınde benımde bır problemımız yoktu öle olmasına ragnmen gıttık daha etkılı ols dıye tedavı............alman hasrt var ..............yada arayıp soracaksın hast veya klınıklere enazından stersu bıle azaltması cok ıyu...............rabbım kolaylık versın ınş sende kavusursun hamışler kervanına...........sayımız coğaldı ..............

kızlar ne yedınız bakın esıme kıyamıyom yalnız yemesın.................kakltım bende..............kuran okudum namaz kılp cıup yatıcammmmmmmmmmm.....................ınş...................ıyı uykular

canım ben sahura su böregi yaptım..kahvaltılık ,karnıyarık vede pilavda vardı..şu hamurişi varya insanı tok tutuyor acıktırmıyor vallaa..el-muallim canım ben sana bir şey daha sorcam..canım sen transfer olduktan sonra sonuç belli olana kadar namazını kıldın mı? ben genelde kılamamıştım hep yatmıştım ..senağlama

Canım ben sadece akupunktura gittim, onda acı yok, iğneleri batırırken çok hafif bişey hissediyorsun ama acı sayılmaz o, ne acılara katlandık bu tedavilerde, popomuz kevgir oldu, onun yanında hiçbirşey yani,
Ama toprak ve gülen nöral terapiye de gitmişlerdi, o acılı bir işlem sanırım, onun hakkında bilgim yok...

canım nöral terapiye nin ne gibi katkısı oluyor .. onu da açıklarsan sevinirim..buna akudan sonra mı başlanıyor..

bende allah nasip ederse 2 ay sonra başlıcam tedaviye kızamıkcık aşısı vuruldum kurbandan hemen sonra transfer olsun diye ayarlıcam akuya lucrinler vurulurkenmi başlıcaz ona göre randevu alayım şimdiden neme lazım randevu alamam sonra bu arada raporda çıkar inşallah

elifcim akuya tedaviye başlamadan 2 ay önce başlarsan daha etkili olur..

Son düzenleme:
canım ben sahura su böregi yaptım..kahvaltılık ,karnıyarık vede pilavda vardı..şu hamurişi varya insanı tok tutuyor acıktırmıyor vallaa..el-muallim canım ben sana bir şey daha sorcam..canım sen transfer olduktan sonra sonuç belli olana kadar namazını kıldın mı? ben genelde kılamamıştım hep yatmıştım ..senağlama

ooooooooooooooo masallah menıu zengınmış afıyet ols ...................bıze bol dua et................cevabı ozele yzdım

Back
X