Tp Bebek ve Akupunktur

Ben de istanbul'da güvenilir akupunktur uzmanı arıyorum tüp bebek için. Seans ücretinin çok fahiş olmaması önemli, zira görüştüğüm 2 yer de konusunda uzman ama fiyatları çok yüksek.

Lütfen yaptıranlardan klinik tavsiyesi rica ediyorum...

Konu güncell....................
Merhaba 1 tup bebek basarisizligindan snra akupunkturu arastirirken sizin yazinizi gordum ve suan hamilr oldugunu gorunce o kdr mutlu oldum ki yazmak istedim 2016da yazilmis bi yazi ve suan hamilesiniz ne guzel ne mutlu allah emeklernizin karsiligini vermis surecinizden bahsederseniz cok mutlu olurum bebisiniz huzurla mutlulukla kucaginiza gelsin ins💗

Merhaba 1 tup bebek basarisizligindan snra akupunkturu arastirirken sizin yazinizi gordum ve suan hamilr oldugunu gorunce o kdr mutlu oldum ki yazmak istedim 2016da yazilmis bi yazi ve suan hamilesiniz ne guzel ne mutlu allah emeklernizin karsiligini vermis surecinizden bahsederseniz cok mutlu olurum bebisiniz huzurla mutlulukla kucaginiza gelsin ins💗

Merhaba şuan 2.ye hamileyim Allaha şükür 🙏 tüp bebekle tabii. 1.sinde akupunktur, hacamat, hipnozla rahatlama ne varsa yaptırdım tüp bebek yapılmadan önce. Ama 2.sinde hiç birini yaptırmadım. Kendinizi rahat hissetmeniz ve sürekli olcak olmayacak endişesinde olmamanız çok önemli. Akupunktur benim stresimi almıştı, tavsiye ederim. İnşallah sizin de yüzünüz gülsün..

Merhaba şuan 2.ye hamileyim Allaha şükür 🙏 tüp bebekle tabii. 1.sinde akupunktur, hacamat, hipnozla rahatlama ne varsa yaptırdım tüp bebek yapılmadan önce. Ama 2.sinde hiç birini yaptırmadım. Kendinizi rahat hissetmeniz ve sürekli olcak olmayacak endişesinde olmamanız çok önemli. Akupunktur benim stresimi almıştı, tavsiye ederim. İnşallah sizin de yüzünüz gülsün..

ben de saydiklarinizi denedim faydali olduklarini dusunuyorum hacamat duzenli yaptiririm yumurta kalitesi icin akupunktur da yaptirdim keyifli geciyor

2. Oldugubu dugunc acok daha fazla sevindim ben asiri sgresliyim kesin gitmem gerekiyor peki nerede yaptirdiniz acaba bi cok yerde bulamadim ben tavosye ettiginiz bir yer var mi. Cunku genelde bu is icin degilde hep zayiflamak icin gidiyo insanlar . Benmde.bi dondurulmus 6.gun embriyom var kismetse duzeldigimde transfer edicez ama oncesnde kesnlkle gitmek istiyodum aoeunumda amh dusuklugu rezervim az ins akupunktur beni rahatlatir

hepsi ankarada ama sen istanbuldaydin eminim cok kisi vardir o bolgede
Ya sorma hep Ankara cikiyo bitanem ya . Burada bildigim bi doktor var ama diyet icin yapiyor anneme yaptirmistik hatta yani tup bebek ile ilgili cogunun bilgisi yok eskiden Bahceci yapiyormus sanirim artik onlarda yapmiyor :( bIstanbulda kisirlik tedavisi icin akupunktur bilen arkdslar varsa yazsin lutfen

2. Oldugubu dugunc acok daha fazla sevindim ben asiri sgresliyim kesin gitmem gerekiyor peki nerede yaptirdiniz acaba bi cok yerde bulamadim ben tavosye ettiginiz bir yer var mi. Cunku genelde bu is icin degilde hep zayiflamak icin gidiyo insanlar . Benmde.bi dondurulmus 6.gun embriyom var kismetse duzeldigimde transfer edicez ama oncesnde kesnlkle gitmek istiyodum aoeunumda amh dusuklugu rezervim az ins akupunktur beni rahatlatir
Ya sorma hep Ankara cikiyo bitanem ya . Burada bildigim bi doktor var ama diyet icin yapiyor anneme yaptirmistik hatta yani tup bebek ile ilgili cogunun bilgisi yok eskiden Bahceci yapiyormus sanirim artik onlarda yapmiyor :KK43: bIstanbulda kisirlik tedavisi icin akupunktur bilen arkdslar varsa yazsin lutfen

Evet Bahçecide önceden içeride akupunktur ve hipnoz doktoru varmış, oradan ayrılmış kendi kliniğini açmış, ben onu bulup ona gittim, nişantaşında ve anadolu yakasında kliniği var. Adını vermeli miyim bilemedim, isterseniz özelden yazayım. Ama erkek bir doktor ve sonuçta akupunkturda vücudunuzun fazla rahatlaması gerekiyor, bunu yapamam derseniz kadın doktor da bulabilirsiniz.

Evet Bahçecide önceden içeride akupunktur ve hipnoz doktoru varmış, oradan ayrılmış kendi kliniğini açmış, ben onu bulup ona gittim, nişantaşında ve anadolu yakasında kliniği var. Adını vermeli miyim bilemedim, isterseniz özelden yazayım. Ama erkek bir doktor ve sonuçta akupunkturda vücudunuzun fazla rahatlaması gerekiyor, bunu yapamam derseniz kadın doktor da bulabilirsiniz.
aynen rahim ve yumurtalik bolgesine bol bol igne yapiliyor ama profesyonel bir is sonucta
benimki doktordu ve cinliydi :) cin de bu bolum varmis uzmanlik alani.

Erkek kadin farketmez cnm isim vermede aikinti olmuyor ama istersen ozeldebde yazabilirsin. Bend ebi kac birini buldum eger sende memnun kaldiysan bana soyletsen cok memnun olurum bugun doktorumda kesinlikle akupunktur dedi

Faydasını gören oldu mu akupunkturun bnde 3 ay sonra transfer olacak yaptırmayı düşünüyorum yaptırıp ta hamile kalan oldu mu

Merhaba, rica etsem akupunktur doktorunuzun ismini bana özelden yazabilir misiniz?

Back
X