Tp Bebek ve Akupunktur

ah serapçım dinlen diyorsun ama gündüz ne mümkün, biraz daha çalışmam lazım, şu aşamada işten ayrılamam, gerçi tek bebek olsaydı doğuman sonra da çalışırdım ama 2 bebekle bu imkansız sanırım,
Özgülcüm Allah nasip etsin ve en kısa zamanda hamiş kal canım, o zaman bizi anlarsın, inanaki yememek bizim tercihimiz değil,şu göbüşerimizin içindeki bıdıklar var ya, bizi ne hale koydular bak...
Gülencim benimde çıkartma işlemi bayağı azaldı eskiye göre, ama bu dönemde annenin yakınlarında olması çok güzel bişey, ramazan olmasa bende annemi eve göndermezdim, ama babam var, kadının mukabelesi-teravih namazları var, onları kaçırmak istemediği için evde....durumum düzelmezse bayramdan dönerken annemi kesin geri getiririm....
Toprak, seni kocaman bi göbekle mahkeme salanunda hayal ettim şimdi.... çok komik, sen savunma yaparken, içerden seninki basacak tekmeyi:)

yok canım almıyorum sanırım hıcbırsey yıyemedıgım ıcın oluyor zorla yedıgım zamanda bu sefer mıgdem bulanıyor napıcam bılmıyorumm

kız zummın sen cezalısın kız.................yolla bakım ordan bı paket cıko................nerdesın yaaaaaaaaa merak ettım yoksun ......................mıden gecer canım hanı dıyodunkı benım mıdem bulanmaz ..................ne oldı...........yaaaaaaaaa burdakı hamışler rahat degıl...................

ohhhhhhhhhhh sukredın ne guzel annelerınız yanınızda......................ben tekım yaaaaaaaaaa...................kız zummın annen hamılemı....................

Hoşgeldin zümmincim çoktandır gözükmedinnnnnnnnnn
gerçekten bende merak ettim annen hamilemiiiii
herşey yolundadır inşallah minik kızın ne yapıyorrr

naz insallah bas agrin gecer...doktora sor...ben tansiyonum cok düsük oldugu icin uyku yapiyormus...onu anladim ama bakalim
insallah senayk insallah tez zamanda gecer
elmuallim cezalimiyim :( benim midem bulanmiyor ablacim...anlamiyorum...tek bisey yemek istemiyorum bide cok akintim var...doktorum teeeeeeee 1 ay sonraya randevü verdi...onun icin de moralim bozuk 3 aylikken görcem ufakligi...bakalim hayirlisi

ıhsallah canım tansıyonum hep olcturuyorum normal cıkıyor ama sanırım normalmıs bu doktorum oyle dedi yemek yemeye calıs dedi bakalım banada 3 hafta sonraya verdi geçermikaydirigubbakcemile3

ya ne kadar gec ya ben onbes gunde bır gıdıyoooooooooooooom....................sbır cok zor ya haklısın.............yemeye calış azda olsa................veeeeeeee bı öğün buraya gırdelikafadulden.........................rabbım kolaylık versın yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ah serapçım dinlen diyorsun ama gündüz ne mümkün, biraz daha çalışmam lazım, şu aşamada işten ayrılamam, gerçi tek bebek olsaydı doğuman sonra da çalışırdım ama 2 bebekle bu imkansız sanırım,
Özgülcüm Allah nasip etsin ve en kısa zamanda hamiş kal canım, o zaman bizi anlarsın, inanaki yememek bizim tercihimiz değil,şu göbüşerimizin içindeki bıdıklar var ya, bizi ne hale koydular bak...
Gülencim benimde çıkartma işlemi bayağı azaldı eskiye göre, ama bu dönemde annenin yakınlarında olması çok güzel bişey, ramazan olmasa bende annemi eve göndermezdim, ama babam var, kadının mukabelesi-teravih namazları var, onları kaçırmak istemediği için evde....durumum düzelmezse bayramdan dönerken annemi kesin geri getiririm....
Toprak, seni kocaman bi göbekle mahkeme salanunda hayal ettim şimdi.... çok komik, sen savunma yaparken, içerden seninki basacak tekmeyi:)

Valla sorma şenay , ben de aklıma geldikçe gülüyorum nasıl olacak diye...Bu arada kızlar komşum yazlıktaydı , gelmiş kapıda karşılaştık.Bana sen hamilemisin dedi?Bebek istediğimiz felen bilmiyor , nasıl anladınız dedim karnından belli oluyor dedi...Yani artık hamile olduğum belli oluyor:-)bu günleri ne kadar sabır ve özlemle beklemiştik.Şükür o günlerde geldi...:lepi::Saruboceq:

Şenaycım göbiş var ama çok da çıkmadı ama artık kaşınıyor sanırım genişliyor.Benim genişleme sanırım üsten oluyor.Göğüsler aldı başını gidiyor...Şenay valla bu halsizliği dr. sordum normal dedi ,e tabi halen canım doğrudürüst bir şey istemiyor.Sırf bebeğime gitsin diye yemek yiyorum bazen düşün artık.Ama inşallah bu sıkıntılarda geçecek yakında...Özgülcüm söylemesi kolay ilk 3-3,5 ay doğrudürüst bir şey yiyemiyorsun , kan da beta hcg iştahsızlık bulantı yapıyormuş.Yakında inşallah sen de hamile kalacaksın , bizde sana sen bize böyle demiştin diyeceğiz...Gülencim ne yiyorsan onu çıkartıyorsun ya ondandır yeşil çıkarman.Yoksa sen canavar mı oldun?:-) Bu arada ben henüz hamile kıyafeti almadım safece tişörtleri, gömlekleri bir beden büyük alıyorum , pantolanlarında düğmesini açıyorum.Zaten daha takım giymiyorum.Bir de yelek aldım onu giyiyorum hem şık hem moda hem de göbişi göstermiyor...

serapy ve ozgul haklısınız..............ınş hamış olun ve yıyınnnnnnnnnnnnnnnn

ayy canlarım yaa sizde haklısınız benimkide laf hem mideniz bulanıyo hemde yemeğe çalışıyonuz allah kolaylık versin inş sağlıkla büyütürsünüz kızlar bizde inş hamiş olursak derdinizi anlarız rabbim yardım etsin hepinize tüm hamişlere inş rahat geçsin hamileliğiniz valla zaten ben pimpirikliyim herşeyden koku alırım hele o zaman olursa bilmem artık halim nice olur

ahhhh ahhhhh ben razıyım bebişimden gelecek hayırlı rahatsızlıklara rabbim bana o günleri nasip etsin yeterki.. o kadar alıştık ki herşeye bütün zorluklara onları bulmaya çalışırkenki kadar zor değildir o zamanki zorlukları hiç olmazsa biliyorsunuz bebişiniz sizinle tedavideyken bir umut için... rabbim herşeyin hayırlı güzel zorluğunu versin bizleride yavrularına kavuştursun....

merhaba kızlar
el_mualllim sana bişey sorabilir miyim?sanırım yaşın kırk(maaşallah) Allah bebişlerini de sağ salim kucağına almayı nasip etsin.bende senin gibi eğitimciyim ve bebiş sahibi olmak istiyorum inşallah.canım sen yumurta takibinde yumurtalarını geliştirmek için hangi ilaçları kullandın ve kaç dozla başladın?beni aydınlatırsan sevinirim.kısa mı uzun mu protokol uyguladılar?

Back
X