Tp Bebek ve Akupunktur

zümmin cim , bence kimse sana alma böyle rahatsan devam et diyemez, ya bir şey olursa günahı vebali bizim üstümüzde olur , sen dişini sık arkadaşım ne kalmış 1-2 hafta daha dayan.. ayrıca kendini o kadar aç bırakma lütfen , bebişler aç kalınca anne karnında kan şekeri düşüyor ve negatif etkileniyorlarmış.. bende gebelik şekeri çıktı , herşeye dikkat etmem gerekiyor, sizler o raddeye gelmeden önlem alın lütfen, allah hepimize yardım etsin.

merhaba arkadaşlar, nasılsınız...
muallimcim, işlemin saat kaçtaydı canım, gelmedin sanırım henüz... Allah kolaylıklar versin...
zümmincim iyi olmana sevindim ama bu noktaya kadar gelmişsin bence riske atma biraz daha dayan, başka bi sebepten aksilik olur, ilacı bıraktın diye vicdan azabı çekersin... ben devam et derim...
denizcim nasıl gidiyor, kontrolün ne zaman, aku'ya devam ediyormusun....

yarın kontrolum var bakalım ne kadar yumurta gelişmiş olacak. off bu işlemin başı bir stres sonu bir stres. bugün akum vardı iğnelerle yarım saat bekledim. ama bu hafta tek gidebileceğim sanırım. neyse herşey güzel olacak düşünmeyeceğim. yaaa senin bebekler ne kadar oldu cinsiyet belli değil daha değil mi?

denizcim benim bebişler henüz 12 haftalık, çrş kontrolümüz var, 2li test yapılacak, inşallah sorun çıkmaz.... çrş bişey dermi doktor bilmiyorum ama sanırım birdahaki kontrolde belli olur cinsiyetleri...
canım aku haftada 1 seans da olsa fayda eder mutlaka, bende sık gidemedim diye üzülmüştüm tedavi sırasında, yum. toplandıktan sonra hele hiç gitmedim, sen yum toplama ve transfer gününe yakın günlerde ayarlamaya çalış yine de, hem kontroller hem aku, günleri boş geçmiyor insanın, çok yorulacaksın bu 15 gün zarfında, sonu güzel olsun yeterki....

slm kızlar nabersiniz yaa kaç gündür köydeydim gen e ohh çok ii geldi hamişler köy havası canınız çekmesin valla gönderemem haa:) bugğnde kocişle evlilik yıldönümümüz ikinci yılı doldurmuş olcaz inşş aslında bizim düğün 4 gün sürdü bugün benim memlekette yapılan düğğün ayın 2 sindede eşimin memlekette yapılan düğnü kutlarız inş akşamda yemeğe çıkıcaz iftar için kısmet olursa
kızlar toprakçım ellamullimcim saolun o güzel dilekleriniz için yaa sağlıkla kucaklayın sizde inş minişlerinizi bizde inş seneye bu zaman hamiş olmak isteyenler doğurmuş olur da kucaklarımızda bebişle gelir yazarız buraya sizde inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

özgülcüğüm bitanem evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. rabbim hergününüzü düğün gününüz gibi nasip etsin huzurlu ve mutlu. eşinle çoçuklarınla ve tüm sevdiklerinle bir ömür boyu güzel günler geçirirsin inşallah. birdahaki kutlamanda bebişinle beraber kutlamak nasip olsun canım. benimde 26 eylülde tam 5 sene olacak .inşallah birdahaki yıldönümlerimizde ve ömrümüzün her gününü bebişlerimizle eşimizle geçiririz....

özgülcüm, yıldönümünüz kutlu olsun, sağlıkla ve bebişlerinizle inşalllah uzun uzuuuuuun yıllar hep beraber olun.... Allah huzur ve mutluluğunuzu daim etsin... iyi akşamlar....

muallimcim nasıl oldun canım, bugün hiç uğramadın sanırım, merak ettim seni... Allah sağlık sıhhat versin inşallah... öptüm...

AyŞenay ikizlere ikili üçlü yapılmıyor sadec ense kalinli olculuyor

el-muallim canım noldu merak ettim..inşallah işlemin rahat geçmiştir..bende yeni geldim eve iftardaydık canım..yazılanlara baktım sen yoksun el-muaallim nerdesin kıss nolduuu:teselli:

yarın kontrolum var bakalım ne kadar yumurta gelişmiş olacak. off bu işlemin başı bir stres sonu bir stres. bugün akum vardı iğnelerle yarım saat bekledim. ama bu hafta tek gidebileceğim sanırım. neyse herşey güzel olacak düşünmeyeceğim. yaaa senin bebekler ne kadar oldu cinsiyet belli değil daha değil mi?

deniz canım inşalllah hayırlı haberlerle gelirsin..yumoşların gelişmiştir:Saruboceq:

denizcim akuda igneleri nereye batııyorlar canım..inşalllah faydasını görürsün canım bende RABBİM nasip ederse akuya bayram sonu başlayacam..

özgülcüğüm bitanem evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. rabbim hergününüzü düğün gününüz gibi nasip etsin huzurlu ve mutlu. eşinle çoçuklarınla ve tüm sevdiklerinle bir ömür boyu güzel günler geçirirsin inşallah. birdahaki kutlamanda bebişinle beraber kutlamak nasip olsun canım. benimde 26 eylülde tam 5 sene olacak .inşallah birdahaki yıldönümlerimizde ve ömrümüzün her gününü bebişlerimizle eşimizle geçiririz....
ayy canım yaa ne güzel dua etmişsin saol rabbim hepimizin evlilğini daim etsin huzurlu ve mutlu geöirmek nasip etsin inş birgün bizde anne oluruz rabbim herzamaneşimiz ve çocuklarımızla geçirmeyi nasip eder sana bana ve isteyen tüm kadınlara inşşş sizinde şimdiden evlilik yıl dönm kutlu olsun canım hep mutlu olun inşş rabbim gönlündeki muradını versin inş canım

özgülcüm, yıldönümünüz kutlu olsun, sağlıkla ve bebişlerinizle inşalllah uzun uzuuuuuun yıllar hep beraber olun.... Allah huzur ve mutluluğunuzu daim etsin... iyi akşamlar....

saol canı m teşekkür ederim allah herkese sağlıklı mutlu hayırlı ömürler geçirmek nasip etsin inş bize bebek versin sanaada inş sağlıkla k ucağına bebişini almanı nasip etsin sizde eşinnle bebeğinle uzun ve hayırlı bi ömür geçirirsiniz inşşşşş
elmuallimim gelmemiş yaa inş sonuçları iidir

el muallim ne oldu canım nasıl geçti operasyon ?
dinlenebildin mi, şimdi bebişleri sağlama almışlardır oohhh yan gelip yatsınlar içeride inşallahhh

kızlar gunaydın herkese cokkkkkkkkk tesekkuyr edrım.................çpok sagolun..............dıun sabah erkenden gıttım ac susuz tabı amelıyathanede oldu işlem............uyanınca cok agrım oldu anlatamam agrı keskıcı pek etkı etmredı..............uç saat sopnra gectı..........aksanm gelkdım eve yattım.........savastan cıkmış gıbıydım...........çok sukur atlattım.....................az b kanamam var sadece...............rabbım cumlemızın yardımcısı ols..................ınş hersey herkesın gıonlune gore olur..............zummın ıyı bak kendıne denızcım ın ş hersey guzel olacak hep dua...........ozgulcum rabbım nıce senelere canım................bebışlerınızle ınşşşşşşşşşşşş.......................bensucum sagol canım ıyı bak kendıne...........senaycım sende ............pıunkım çok sagol nasılsın...........butterry merak etmışsın çok sagol canıım ınş burası bu yaz bıtmeden yıl bıtmeden hamış dolar..................toprak gulen herkese cok selam..............rabbım sıkıntı vermesın ınşşşşşşşşşşşşşşş

serenase ınş canım ınş ıyı olurda vaktınde gelırler.................sen nasılsın.........cok takma sekerı coğuy gebelıkte olıuyooooooooo unş azcık dıkkat et cok muhım dereceye uşmaz ınş canım

serenase ınş canım ınş ıyı olurda vaktınde gelırler.................sen nasılsın.........cok takma sekerı coğuy gebelıkte olıuyooooooooo unş azcık dıkkat et cok muhım dereceye uşmaz ınş canım

yok canım benim zaten bıraktım artık, diyetisyen kontrolune gittim dun 700 gram vermişim :( ama sağlıksız birşey olsaydı herhalde duruma müdahale ederdi , 1 hafta daha devam sonra şeker ölçülecek .. bakalım hayırlısı neyse o olsun inşşşşş

Günaydın kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir.

Muallimcim geçmiş olsun canım atlattın, bebeklerinde seninde iyi olmana çok sevindim canım.

Bensunazcım Aku da iğneler kulaklara, ayakta bazı noktalara, iki kaşın ortasına,göbekğin iki parmak altına, dizlerin iç yan kısmına takılıyor ben dünde gittim 2 seans gitmiş oldum ilerleyen seanslarda farklı yerlere daha takılacakmı bilmiyorum ben sana gelişmeleri yazarım canım.
ben akuya çok inanıyorum.

Özgülcüm evlilik yıldönümünüzü kutlarım canım daha nice mutlu ve bol bebişlerle yıldönümleri kutlaman dileğimle.

Toprak, şenay,zümmin, sizler nasılsınız iyi olun inşallahhhhhhhhhhh
sevgiler

Denizcim anlatığım kadarıyla tedavi mükemmel gidiyor kaydirigubbakcemile5
hadi senden çok umutluyuz yolun açık olsun kucağın bebeklerle dolsun canım
bu arada akuyu ihmal etme çok önemliopuyorumnanaktan

Back
X