Tp Bebek ve Akupunktur

Günaydınnnnnnnnn kızlar nasılsınızzzzz
Toprakçım teşekkürler canım inşallah mutlu haberler verebilirim.Maşallah ciciler almaya başlamışsın ne güzel allah tamamına erdirsin canım
Zümmincim iyi olmana sevindim canım senin değerin sınır gibi erkek de olabilir 12. gün değeri 190- 200 ve üzeri olanlar kız oldu ama 90-100 gibi olanlarda erkek oluyor senin 140 olunca ortada yani kızda olabilir erkekde tabiki önemli olan sağlıklı olması bizimki merak sadece canım
Şenaycım teşk canım inşallah bende sizin gibi iyi haber verebileyim, ikiz olunca zor tabiki kendine ve bebiklere iyi bak canımmmm iyi yapmışsın alışverişini annen yapsın aslında annen sende kalsa ne iyi olurr canım
Denizcimmm hala emin değilsin ama biz senden eminiz canım sana rağmen evet bebeğin seninle allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
Gökçecim hadi hayırlısı olsun ikimizinde canım heyecanlımısınnn gökçe baksana el muallim bizi topikten atacakmışşşşşş mafoldumben duydunmuuu heyecanlara artık dayanamıyormuş napcezzz nerelere gidelimmmmmafoldumben
El muallimcim senin pozitifliğin bize yeter sen bize ilk umut oldun sana çok teşekkür ederiz ama heyecan yok dimiya senin göbişte üç bebik varrrrrrrr onlara çok iyi bak annesi allah sanada güç kuvvet versin kolaylık versin darısıda bize olsun inşallahhhhhhh:Saruboceq:

serapcım heyecan başladı valla kuzuu sen nasılsın adet günüm bugün benim ama şuan bişey yok bakalım uzamaz fazla inş benide daha çok strese sokmaz
he kızz muallim bizi atcekkkmişşş ama şimcikk biz napcez bilmiyom hamişde dövemeyiz hem büyük oda olmazkaydirigubbakcemile3 en iyisi biz hemen hayırlı bi sonuç alalımda topiği kapatsın sona başka yerde gene yakasına yapışırız onun
mualilimim sen şu üstte yazdıgım kısmı okuma canım stres yapar sende mazallah kaydirigubbakcemile3

Günaydın güzel fıstıklar...Gününüz güzel geçsin çok yakında hamiş kalın karnınız şişsin...Hamişlerinde hamilelikleri sağlıkla ilerlesin...

Günaydınnnnnnnnn kızlar nasılsınızzzzz
Toprakçım teşekkürler canım inşallah mutlu haberler verebilirim.Maşallah ciciler almaya başlamışsın ne güzel allah tamamına erdirsin canım
Zümmincim iyi olmana sevindim canım senin değerin sınır gibi erkek de olabilir 12. gün değeri 190- 200 ve üzeri olanlar kız oldu ama 90-100 gibi olanlarda erkek oluyor senin 140 olunca ortada yani kızda olabilir erkekde tabiki önemli olan sağlıklı olması bizimki merak sadece canım
Şenaycım teşk canım inşallah bende sizin gibi iyi haber verebileyim, ikiz olunca zor tabiki kendine ve bebiklere iyi bak canımmmm iyi yapmışsın alışverişini annen yapsın aslında annen sende kalsa ne iyi olurr canım
Denizcimmm hala emin değilsin ama biz senden eminiz canım sana rağmen evet bebeğin seninle allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
Gökçecim hadi hayırlısı olsun ikimizinde canım heyecanlımısınnn gökçe baksana el muallim bizi topikten atacakmışşşşşş mafoldumben duydunmuuu heyecanlara artık

hayırlı olsun tedavin canım. valla benim 2. tedavide yumurtalar yavaş büyüdüğü için opu ya kadar olan kısmı da az stresli geçmişti ama tedavinin en güzel kısmındasın. tadını çıkar. sonra bekleme kısmı delirtici. sonuç alınca hele benim gibi ara değer alırsan 2. 3. tekrarı beklemek delirtici. sonra bir de kese ve kalp atışını beklemek var offf çok zormuş çok :1no2: sana rahat bir tedavi ve bol sabır diliyorum şimdiden. sakın benim gibi erken test yapıp moralini bozma bak hem el muallim artık erken test yapanı topikten atacakmış delikafadulden

kızlar herkeslere günaydınlar... artık gittikçe tombiş olan annişlerimiz hepinize sağlıklı hayırlı günler diliyorum.. biz anne adaylarınada tez zamanda yavrularına kavuşmayı ve bol şanslar diliyorum...
kızlar kaçırdım galiba muallimciğim bu topiği neden kapatıyormuş... burası çoğumuza uğur getirdi..biz uğraşanlar içinde uğur getirecek eminim arkadaşlar..bizlerde o güzel haberi en kısa zamanda vereceğiz.inşallah..

kızlar birazınızda bebişlere alış verişe başladı galiba. ne güzel onlara öyle minik minik kıyafetler almak..rabbim ne olur bizlerede hayırlısıyla o günleri göster...en kısa zamanda.aminnnnnnnnn

kızlar herkeslere günaydınlar... artık gittikçe tombiş olan annişlerimiz hepinize sağlıklı hayırlı günler diliyorum.. biz anne adaylarınada tez zamanda yavrularına kavuşmayı ve bol şanslar diliyorum...
kızlar kaçırdım galiba muallimciğim bu topiği neden kapatıyormuş... burası çoğumuza uğur getirdi..biz uğraşanlar içinde uğur getirecek eminim arkadaşlar..bizlerde o güzel haberi en kısa zamanda vereceğiz.inşallah..

kızlar birazınızda bebişlere alış verişe başladı galiba. ne güzel onlara öyle minik minik kıyafetler almak..rabbim ne olur bizlerede hayırlısıyla o günleri göster...en kısa zamanda.aminnnnnnnnn

erken test yaptıranlar yüzünden yani öhö en son benim yüzümden :kedi: valla el muallim kapatır kapatmaz onu bilmem ama sakın erken test yaptırmayın kızlar sinirleriniz bin katı mahvoluyor. tecrübeyle sabittir :utangac:

gunaydıunnnnnnnnnnnnnnnnn.....................hım ıyı herkes korkmuş kapatılmasındamn............kımse artık erken test yapmaz ..............toprakda erken yapmıştı sız bılmıyonuz onunla üç gun hıç konuşmadım cevap yazmadım hatırlar ama o tam delı ettı ya .........durmadan ıdrar testı yaptı ya............neyse sonra barıstık..........ama kararlıyam konuşmam .............ama sız mutlu oluncada cok sevınıyorum gercekten ıyı nıyetle actım burayı ve ılk toprakcım geldı msamba geldı...............gokce ve serap bulut unlş sevunelım .........veeeeeee sonra bebışlerle bululalım aslında hamışlken buluşcaktık ama ben kanamam oldu öle kaldı...........ınş bıgun...............
denız kız delı etme benı kese ıçın bekle bebışı kurcalatma...............dr ne gun dedıyse ogun..............rahat ol da kese guzel buyusun.............kocayı bosver sıkıyosa cozum yoksa sen bebışını sev...............

toprakkkkkkkkk senay nasılsınız................gulen..................hıssedıyomusunuz ...............uzulmeyın sakın tam 19 bıtınce sız hıssedersınız ılk cunku...................20 den sonra netlesır ıyıce hatta 22 yı bıle bulur...........telaş etmeyın............ama ınsan hısssetmek ıstıyoooooooooo cok guzel cunku...................sabır azcık daha

herkese hayırlı günler.........elmuallim......canım......çarşamba günü başka bir dr.a gittim......muayene oldum ,durumumu görüştüm.........benden birsürü testler istedi......... toplam sonuçların çıkması 1.5 ayı bulurmuş.......onları yaptırmaya başlicam.......onlarda birşey çıkmazsa,histereskopi yapıcak.......ama ben bu histereskopiyi mutlaka yaptırıcam.....öyle karar verdim........bakalım hayırlısı ALLAHTAN.......

El muallimcim biz iyiyiz.Sen nasılsın?El muallim cidden de benimle 3 gün konuşmadı , ona göre kızlar ablamızı kızdırmaya gelmiyor...El muallim ben hissetmiyorum henüz bebişin hareketlerini , konuşuyorum onunla da nazlı kızım bak bu ciciler sana alındı , teşekkür için bir tekma at diyorum ama çıt yok benimkinden.Benim kız çok nazlı ve inatçı olacak yandık galiba...ışin gariba karnımda çok çıkmadı , ancak daha önce doğum yapmış olanalar anlıyor hamile olduğumu bakalım karnım ne zaman çıkacak...

cok sevındımmmmmmmmmmm.............buluesu ınş ya ınşşşşşşşşşş sende bu kez yakalarsın yenıden annelığı...............normalde senın problemın varmı.............yoksa testlere cok gerek yok troıd onemlı ve hısteroskopı............ınş hersey guzel cıkar ve bu yılın sonuna yetısırsın............ınşşşşşşş...........bu arada akuyuda duşun...........benım hıçbır pronblemım yok normalde aku ıyı geldu bana ..........ama bıde rabbım ol dedı o ol demeyınce kıme gıdersek gıdelım ..........ınş rabbım tum hamışlerı tamamına erdırır olmak ısteyenlere cok ugrasturmadan verır.................amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

toprak merak etme karnın altı ay sonra ıyıce cıkar .......tek bebek ....bırazcık kılon varsa bellı olmaz..........bıde ıç karın olayı var oğlumda benımde öleydı oplumun son ayı gıbı su an karnım ıç karnım buraz genış ...............hıçç uzme kızıonı 21 22.............o zaman pıt pıt duyucan annesı....................vurucak sonra.................25 26 larda ınş babası duyucak................bekle .................adı ne olcak ya hamışler ısımlerı yazsın.............

ay altı ay derken altıncı aydan sonra yanı yakl bı ay.....................bıu arada kız annelerı cırkınlesır oğlan an nelerı guzelleşır der eskıler ama ben guzelleşmışım arkadaslar dıyo bunlar erkek dıyoo ............hadı dr ıyı baktu dıyooom................ama yuzumu gebelık lekesuı azcık bastı hıç sevmıyoom sonra kolay gecmıyo...........neyse onlar guzel akıllı saglıklı olsda ınş veeeeeeee bana benzesınler..................zemuszemus

:-) Ben de güzelleşmişim , annelik yüzüme yansımış arkadaşlar öyle diyor...Bizim kızın ismi meçhul henüz.Oğlum olsaydı ismini ben koyacaktım.Arda olacaktı.Kızı da babası koyacak.Şimdi düşünüp beyfendiye öneriler sunuyoruz, o da düşünüyor.Son önerilerimiz ECE , IRMAK , SUDE NAZ , CEMRE.Aslında eşim Elif ismini çok seviyor ama Elif çok var diye vazgeçtik.Benim favorim Ece...Sizin isimler belli değil mi?Ne güzel...Şenayın belli mi acaba isimler?

elıf guzel elıf ece ols...................ıkı ısım koyu bırı senın bırı babanın............karar verırsın daha var.............benımkıler ınş ela dila hüma...............bakalım üç kişi karar verdık.............lina adıda hoşuma gıdıyoo...............hayırlı ols ınş

Aslında 2 isim daha güzel ama soyismimiz çok uzun ondan çekiniyorum.Bir de ileride hem kendi soyismini hem de eşinin soy ismini kullanırsa kızım daha zor olur.Ben her 2 soy ismimi de kullanıyorum soluğum kesiliyor mahkemelerde söylerken...Sizin isimler çok güzel bence hem de çok uyumlu...El muallim sen de şaka maka 22. haftaya girmişsin maşallah...Doğum için ne zmana diyor dr?

Selam ardaslar ne guzel isimler oyle miallimcim humanin manai ney?benim bebegim yok ama ismi hazir inseallah teyzeleri olunca hep beraber sevinecez ALLAHIN IZNIYLE

Ve Nilcim umutsuzluğa yer yok...ınşallah nazlı bebiş yakında gelecek...Biliyorsun biizmkiler çooooooooook nazlılar...

merhaba arkadaşlar, nasılsınız....
bizim ofiste temizlik yapıyoruz sabahtan beri, yazamadım bir türlü.... biz kumaş satıyoruz ya konfeksiyonlara, numune diye ayırdığım kumaş ve kartelaları toparladık depoya gönderdik nerdeyse bir minibüs olmuş.. ben gösterdim arkadaşlar yaptılar...
gökçecim ve serapçım tedavileriniz hayırlısıyla ilerlesin inşallah...
toprakçım vallahi benim göbek iyiden iyiye çıktı, eee, tabi 2 tane... muallimcim bebeğim tv diye bi kanal var sanırım dıgıtürk'te, orda bir üçüz annesi gördüm doğuma gidiyordu aman Allahım, o neydi öyle, füze gibi maşallah.. sen geldin aklıma, seni son haftalarında görmek isterim doğrusu, gerçi benim halam biri 3.250 diğeri 2,5 ikiz doğurdu, onu gördüm son haftalarında fenaydı onunda karnı.... Bakalım biz nasıl olcaz...

Back
X