Tp Bebek ve Akupunktur

Benimde rahmim ters , hamileyim...yani önemli bir detay değil..kafana takma
ay öylemi canım allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
serenase canım sanmam ınş ıkı haftalık tedavıye guzel cevap verırsın sıkma canını hem bılıyosun sterste sekerı yukseltıuo rahat ol ınş hem caresız bışey degıl.................ınş heersey yolubna gırecek...............
ozgulcum ters rahım problem olmaz sanırım ama doktora sor bazen duzeltıyolar............

canım ilk gittiğimde sordum düzeltilirmi diye dr um o doğuştan olan bişey düzelmez demişti ama tekrar sorarım dr uma da inş düzeltir yaa sen nasılsın canım nasıl gidiyo

ozgulcum ıyıytım cok sukur evde pıneklıyoom..............ınş hersey guzel gıdıcek buna ınan................cozumu olan sorunlara takma kafanı yetrkı rabbım ol desın...............

toprakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerdesın kız gulen sende ................senaycım ıyısın masallah buyutuyon sende.........................

evet canım pazar günü teyzemleydeydik..halen de ordayız ...ordan giriyorum..sen naptın el-muallim nasıl gidiyor hamişlik..ahh keşkem cinsiyetleri belli olaydı..ama tabiki en önemlisi RABBıM saglıklı eli ayagı düzgün nasip eylesin..kıss ben girdim sen çıkmıssın..

tek kese var canım ama doktor yanındada bı kıpırdanma var dedi bakalım hayırlısı
sata gore 6 ultrasonda 5 cıktı normalmı acaba salı gunu cengız beye gıdıcem bakalım ne olucak

her seans 70 tl haftada 140tl böyle olursa 10 seansta 1400 lira gitcek offfff siz ne kadar ödediniz haftada

elif23 memorial da da aku var. 8 seans yapıyorlarmış galiba ve toplam paket 420 lira dediler telefonde. eğer vakit varsa haftada 1 veya 2 dediler sanırım. benim işe uzaktı ben bakırköyde zayıflamak için bir kucuya gitmiştim ona sordum bebek için de yapıyormuş onda vücut akusu yapıyoruz iğnelerle burada yarım saat bekiyorsunuz dedi onun da seasnsı 50 liraymış zayıflama gibi. haftada 2 kereden transfere kadar 6-7 kere gitmeyi planliyorum. transferden sonra da 1-2 kere giderim diye planladım. 1400 lira cok fazla. memorial a yakınsan bir konuş 420 lira 8 seans paket ücret iyi bu durumda. benimki de bakırköyde şu ara yaz ve cok kişi yok diye pazartesi cuma cumartesileri çalışıyor

tek kese var canım ama doktor yanındada bı kıpırdanma var dedi bakalım hayırlısı
sata gore 6 ultrasonda 5 cıktı normalmı acaba salı gunu cengız beye gıdıcem bakalım ne olucak

ultrason kendini toparlar satı gelip geçer merak etme.. zaman lazım biraz daha henüz çok çok minik annesi :)))

elif23 memorial da da aku var. 8 seans yapıyorlarmış galiba ve toplam paket 420 lira dediler telefonde. eğer vakit varsa haftada 1 veya 2 dediler sanırım. benim işe uzaktı ben bakırköyde zayıflamak için bir kucuya gitmiştim ona sordum bebek için de yapıyormuş onda vücut akusu yapıyoruz iğnelerle burada yarım saat bekiyorsunuz dedi onun da seasnsı 50 liraymış zayıflama gibi. haftada 2 kereden transfere kadar 6-7 kere gitmeyi planliyorum. transferden sonra da 1-2 kere giderim diye planladım. 1400 lira cok fazla. memorial a yakınsan bir konuş 420 lira 8 seans paket ücret iyi bu durumda. benimki de bakırköyde şu ara yaz ve cok kişi yok diye pazartesi cuma cumartesileri çalışıyor

ayyyyyyyyyyy çok iyiymiş ya ama ben izmirdeyim daha dr uma sormadım belki başka uygun yerlerde vardır

internette araşır canım izmir ne bileyim alsancan karşıyaka akupunktur yaz çıkan yerleri ara ben öyle buldum. senay başta bir yer demişti bakırköyde ama devam edemedim dr zırt pırt iptal etti yaz ve boş diye ben de öyle aradım.

Toprakcım pembe mi mavi mi öğrenememişsin olsun hayırlı ve sağlıklı olsun bitanem biraz daha meraklan diye nazlanmışşşşş

Muallimcim nasıl gidiyo hafta sonu çok yoğun oluyor ev iş güç gezme felan ben hiç giremiyommm
Denizcim sen ne yaptın karar verebildinmi nasıl gidiyorrrr
Nazcım inşallah yarın pıt pıt ları duyacaksın allahın izniyle
Şenaycım sanada günaydın erken uğrayıp kaçtınmı
Özgülcüm hazırlıklar ne alemdeeee

herkese hayırlı haftalar kaydirigubbakcemile3
bugün adet 21. gün climara forte bantımı yapıştırıp başladım bakalım CADIARZU

oooooooooooooo herkes gelmış hoşgelmış...............denızcım ınş bısmıllah dıyelım hayırlı ols canımmmmmmmmmm...............serapy haklısın haftasonu öle yoğun oluyo...........elıf ınş ıyı olur arastır akuyu..............nazcım ınşşşşşşşşşşşş duyacaksın fasılyecığını..................senaycım gunaydın...........ozgul ve tummmmmmmmmmm tatlı dostlar.................

Günaydın kızlar...Denizcim tedavin hayırlı olsun.Nöralterapi rahmin kanlanmasını bu şekilde de tutunmayı kolaylaştıran bir işlemmiş.Ben akuya haftada 2 gidiyordum...El muallimcim senin işin cidden de zor allah yardımcın olsun...Benim de haftada 1-2 gün çok halsizliğim oluyor , dün sırf yattım.Elimi kolumu kaldırmaya halim olmuyor.C.tesi testlerimi verdim bakalım kan oranlarım nasıl çıkacak.Artık dr. gerekirse takviye ilaç verir...Serapçım bebiş cinsiyetini göstermedi ama maşallah o kadar büyümüş ki artık insan silüetini almış , yüz hatları ortaya çıkmış.Cinsiyetini belki ikili test sonucuna göre anlayabiliriz.ıkili teste 50 ve üzeri ise kız, aşağısı ise erkek diyoırlar...Ama her zaman söylediğim gibi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsunda başka istediğim bir şey yok...

toprakcim maşallah büyütmüşsün yaaaa. evet kız erkek önemli değil ve nasılsa biraz daha büyüyünce gösterecek az sabır önemli olan sağlıkla kucağına alman ve uzun ömürlü hayırlı bir evlat olması :emir_bebek:

Back
X