- 8 Ağustos 2009
- 496
- 0
- 96
- Konu Sahibi el-muallim
- #5.721
denizcim inşallah tedavin hayırlıysa başlansın..hepp bunu dile RABBıMDEN..inşalllah hamişler kervanına bizlerde katılacagız..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denizcim inşallah tedavin hayırlıysa başlansın..hepp bunu dile RABBİMDEN..inşalllah hamişler kervanına bizlerde katılacagız..
Kızlar çok sağolun.İnşallah denizi, serapı, özgülü , bulutu , bensunazı, pink rose, butterfly, asiyi, çingiş pembişi ve burada sayamadığım pek çok kardeşimizin buradan hamiş haberlerini alacağız.Midemiz bulanıyor , bir şey yiyemiyoruz serzenişlerinizi duyacağız.Bizde sabredin geçiyor diyeceğiz.Sonra bebişlerinizin cinsiyetlerini öğreneceğiz.Bunlar çok yakında olacak, inanın buna...Bana da bu söylenenler hayal gibi gelirdi , ama gerçekleşti sadece vaktini bekliyormuş...Sizin de vaktiniz çok yakında gelecek , umutlu olun.Kendinize inanın.Hamile kalanların sizden bizden hiç farkı yok.Unutmayın bebeğin tutunmaması için hiç bir neden yok.Ne kadar az stresli olursanız tutma oranı o kadar yüksek oluyor...Bu arada bizim topiğimiz uğurludur.Sizede inşallah uğur getirecek...
El muallimcim bebişim çok utangaç çıktı , göstermiyor şeyini.Çok uslu bir bebekmiş dr. dediğine göre..Bebeğim sağlıklı olsunda önemli olan bu...Bu arada benim TSH düşük çıktı , gülen ve el muallim sizinde düşüktü değil mi bu değeriniz?Dr. size ilaç mı verdi?
inşallah canım canım aen ne zaman başlıyorsun?
canım ben RABBİM nasip ederse kasım gibi düşünüyorum..zaten ondan önce akuya başlayacam...nasip.. RABBİM inşalllah isteyen herkezin karnını doldurur..hayırlı salih evlatlar nasip eder..
iyi geceler ben bir şey merak ediyomrum kızlar;ben yeni hamilelerdenim de sürekli bir akıntım var
su gibi ;kendimi sürekli tuvalette buluyorum sizde de böyle oldumu acaba?