- Konu Sahibi el-muallim
- #6.021
bensucum..............rabbım bana temız evlatlar ver...............salıhlerden evlatlar ver.............demek peyganmberleruın yaptığı dua sayısı yok devamlı oku.............namazdan sonra ıftar vaktı her daım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ela................dila..................hüma..............ınş gelıyooooooo ınşşşşşşşşşşşş
canım teşekkür ederim ben zaten hamile değilim ya o yüzden artık karışmaz bizimkisi:)sen nasılsın?özgülcüm ve nazcım yeni isimleriniz hayırlı olsun......
nazcım sen hamiş göbek resimlerini eksik etme biz alışana kadar... ben onlardan tanıyorum seni :)
birbirinize karıştırmayalım, aynı anda değiştiniz ya o yüzden......
canım inş tedavin güzel gider yumoşların hepsi büyür güzelcede döllenirler inş canmvalla ben şimdiden karıştırdım ikisini akannehir doktordan döndüm sağdakiler daha iyi büyüyordu biri daha da acele etmiş diğer 2 si eh ama soldakiler küçük kalmış :1no2: . sağdakiler 18-15,5-15 mm olmuş sol 13,5-13-12,5 galiba. ben şu üç büyüklerden ümitliyim:1rolleyes: inşallah ufaklıklar da lütfeder azcık daha büyürler abilerini ablalarını yakalarlar. yarın yine kontrolüm var. duruma göre ya yarın akşam ya çarşamba akşam çatlatma iğnemi yapıcam. inşallah çok güzel döllenirler. ne yapayım dua dışında elden gelen birşey yok. inşş büyük olan yavaşlar küçükler de ona yetişir :Saruboceq:
saol canım rabbim isteyen herkese inş anneliği taddırır hamişlerde sağlıkla kucaklarlar inşkızlar herkeslere günaydınlarrrrrrrrr....hamişler inşallah herşey yolundadır....büyüyordur sizin o göbüşler....tedavide olan arkadaşlarım sizlerinde emekleri inşallah boşa çıkmaz....rabbim evlat hasreti çeken herkeslere hayırlı sağlıklı evlatlar versin.... beni tez zamanda hamişler arasına katmayı hayırlısıyla nasip etsin ....
doktordan geldım hersey cok sukur guzel.................kılo alımşlar..................üçüde kesın kız.....................
doktordan geldım hersey cok sukur guzel.................kılo alımşlar..................üçüde kesın kız.....................
ela................dila..................hüma..............ınş gelıyooooooo ınşşşşşşşşşşşş