Tp Bebek ve Akupunktur

serıfecımmmmmm cok sagol ...............mutlu edıyosun benı..........ınş ıyı bak kendıne yuregıne ıyı bak..........bende senın hamıleyım dıyecegın gunu beklıyorum...............ınan o gun uzak degıl..............ınşşşşşşşşşşşşş duam senınleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

senaycımmmmmmmm ınş canım hayırlı ols da kız erkek farketmez ...............ama bız kuluz ısterızde............rabbım en guzelını en hayırlısını nasıp ets bızlere...............hastane ıyı ........ınş hepımız o gune ererız ve bebışlerımızle evımıze gelırız canım ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yağmur yagarken yapılan dua makbul olurmuş................ınşşşşşşşşş rabbım kımın ne dılegı varsa nasıp etsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Zümmincim, insan ister istemez kötüye yorumluyor olacakları ama sen içini ferah tut, inşallah bu sefer üzülmeyeceksin ve herşey güzel geçecek...
Minik kızınla ilgili de, tüm rüyaların gerçek olsun inşallah.... Allah herşeye kadir, Yardımcın olsun canım.....

cok saol canim benim....hamilelilerin duasi kabul olurmus.....Allah razi olsun....bi haftaya olsa...icim rahat olcak...ha böyle oynicam...:teytey::teytey: horon tepecem... hihoyyyt

zummın ınşşşşşşşşşş beraber sevıncez.......................ıyı duşun .........ıyı ols ınşşşşşşşşşşşşş

ela...........dila............hüma...............ınş şimdılık böle................ılk adlarıda var tabı.............ıyı bak kendıne ........buyuttun kız on haftalık old ................

cok güzel isimleri ablacim....Allah saglikli bi sekilde kucagina almani nasip etsin...topu ücüzünü... hepimiz aliriz insallah...
evet cabucacik gecti...10 haftalik bile olduk...dedigin gibi....30 hafta sonra dogum var nasip kismet insallah....

zümmiiiin var ya ne zamandır aklımdasın kuzum,bulamadım da seni,
tek bebeğin var kısmetse sanırım,hayırlı uğurlu olsun kuzum..
Her günü,her rüyayı hayra yor canım benim,iyi düşün,güzel olsun,bol duaa inşallahh..

selam kızlar kontrolden geldim. yumurtalar aşagı yukarı 19,5-17,5-16-15-14,5-14 mm olmuslar. yarın catlatma ignesi cuma toplama. rabbim hayırlısını versin. inşallah gelmiştir zamanı. inşallah bu denemede olur. el muallim sana da tekrar tesekkürler. sonuç negatif de olsa dr çok iyi. sayende buldum onu yoksa o kadar uzak hiç aklıma gelmezdi. çok iyi takip ediyor. güven ve moral veriyor. inşallah pozitif olur ama negatif sonuçta da yine gitsem ona giderim. bir de uzak olmasa. 2 günde bir kontrole gittim. bu hafta 3 gün kontrol cuma toplama. teşvikiye-ümraniye-yeşilköy üçgeninde ben benden geçtim. inşş emeklerimizin karşılığını alırız :Saruboceq:

cok saol Hymarry...Allah razi olsun...tek olsun saglikli olsun...zaten evde bi cimcimem var...iki tane daha gelseydi...benim halim ne olurdu... :) gerci elmuallim de 3 tane geliyor...saglikli olsunda gerisi bos...masallah senin cok ama cok az kalmis....17 gün sonra minikler dogcakmi....masallah....Allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin

ınş denızcım rabbım sevındırsın.........emeklerın zayı olmasın ınş...........çok guzel gelışmışler masallah...............evet gercekten bende memnunum ınş ılgılı bı doktor ben gecen sene olumsuz sonuç almıştım ondan benı aradı ılla gel baska bı sey uygulayalım dıye tesellı ettı..........bu kezde sevındık rabbım ol dedı...........ınş canım senınde olur bıu kez.........gercekten uzak ya ..........masallah ıyı gıdıp gelıyosun..............bol dua toplamadan korkma ıyı gececk ay sonra kı safhalatr heyecanlı ışte.....................

zummın umut bıtmez bunu doğur hele yasın cok genç ınş bukac yıl sonra yenıden dene..............sen nasılsa cok cıcuk ıstıyoon.............ınş yasınız coğunuzun genç ............kardes ıçın cok gec kalmayın...............

el-muallim geçen sefer bahçeci klinigi evimin karşısı gibiydi sanki öyle yakın. 5 dakikada yürüyerek gidiyordum üstelik 3 kontrolde gelişmişti hepsi ama olmadı. rabbim bu sefer nasip etsin de fizana da giderim kaydirigubbakcemile4

evet elmaullim...ben 6 tane istiyorum...... :emir_bebek: tabikii...Rabbim bilir....hayirlisi canim ne yapalim...Allah ne eylerse güzel eyler....insallah saglikli ´gelsinde ondan sonra düsünürüz...

Back
X