Tp Bebek ve Akupunktur

selam kızlar kontrolden geldim. yumurtalar aşagı yukarı 19,5-17,5-16-15-14,5-14 mm olmuslar. yarın catlatma ignesi cuma toplama. rabbim hayırlısını versin. inşallah gelmiştir zamanı. inşallah bu denemede olur. el muallim sana da tekrar tesekkürler. sonuç negatif de olsa dr çok iyi. sayende buldum onu yoksa o kadar uzak hiç aklıma gelmezdi. çok iyi takip ediyor. güven ve moral veriyor. inşallah pozitif olur ama negatif sonuçta da yine gitsem ona giderim. bir de uzak olmasa. 2 günde bir kontrole gittim. bu hafta 3 gün kontrol cuma toplama. teşvikiye-ümraniye-yeşilköy üçgeninde ben benden geçtim. inşş emeklerimizin karşılığını alırız :Saruboceq:
canım yumoşlar ii gelişmeye başlamış hadi inş hepsi güzelce döllerniler de sana sıkıca tutunurlar canım rabbim gönlüne göre versin inşşşşş
Canım hadi hayırlısı, inşallah herşey yolun gider ve işlemleri başarıyla atlatırsın..... tedavin şimdiden hayırlı olsun.... eylül-ekim-kasım bizim topikte heyecanlı geçecek yine..... tedaviler, beklemeler artıyor ne güzel......
saol canım teşekkür ederim bakalım başladık hayırlısı ile dün doğum kontrol hapıma başladım adet bitince arıyıcam histereskopi için onuda inş temiz atlatırsam ayın 29 unda tedavi iğnelerle başlıcak rabbim inş banada nasip eder sennasılsın nasıl gidiyo kendimi anlatmaktan soramadım:)
buttery canım cok sagol darısı senın basınaaaaaaaaaa kısa zamanda..............ve tum ısteyenlerın..................
ozgulcum ayyyyyyyy ranacım cok guzel ya...............uınş o operasyomnlarda cok ıyı gcecek...........ınş canım
ablacımm saolasın allah razı olsun inş hayırlısı ile bende hamiş olurum inş sonuçlarda temiz çıkar bakalım hayırlısıı ile senin dediğiin gibi bollll duaaaa ilee... sennasılsın inş sende sağlıkla kucaklarsın

canım yumoşlar ii gelişmeye başlamış hadi inş hepsi güzelce döllerniler de sana sıkıca tutunurlar canım rabbim gönlüne göre versin inşşşşş

saol canım teşekkür ederim bakalım başladık hayırlısı ile dün doğum kontrol hapıma başladım adet bitince arıyıcam histereskopi için onuda inş temiz atlatırsam ayın 29 unda tedavi iğnelerle başlıcak rabbim inş banada nasip eder sennasılsın nasıl gidiyo kendimi anlatmaktan soramadım:)

ablacımm saolasın allah razı olsun inş hayırlısı ile bende hamiş olurum inş sonuçlarda temiz çıkar bakalım hayırlısıı ile senin dediğiin gibi bollll duaaaa ilee... sennasılsın inş sende sağlıkla kucaklarsın

sağol canım inşş sağlıkla döllenir ve tutunurlar. ben o kadar stresliyim ki aku bile bende pek bir işe yaramadı. hos 4 kere girebildim çok fazla değil. şimdi toplamadan sonra transferden önce istiyorum bir de olabilirse transferden sonra ama eve uzak bakalım.
inşş sen bana benzeme stressiz güle oynaya yap tedavini. histeroskopide korkulacak bir şey yok. çok kısa sürüyor. bir o ay belki hafif lekelenmen oluyor. dr bana 2 haftada rahim toplar demişti. inşş sırayla hamile kalıcaz a.s.

Denizcim stress yok...Her şey güzel olacak, hatta bence ikizler annelerine sımsıkı tutunacak...En azından Transfer öncesi mutlaka akup. yaptır...Unutma cuma günü dualarımız seninle olacak...

oğprak nerdesın kız.................ben çıkıyorum iş toplantısı ardından ıftar yem var sozleşme ıle ılgılı konuşcaz ınş.....................hatyırlı iftarlar opt sızlerı...............

Denizcim stress yok...Her şey güzel olacak, hatta bence ikizler annelerine sımsıkı tutunacak...En azından Transfer öncesi mutlaka akup. yaptır...Unutma cuma günü dualarımız seninle olacak...

canım çalışıyoum stres yok diye ama işte azcık hani :kedi:yumurtalarım çifter çifter döllensin de bebek tek olsun sağlıklı olsun benim olsun yeteralkisalkisalkisopu hem ramazan hem cuma ya geliyor inşş dualarım kabul olacak bu sefer :Saruboceq:

sağol canım inşş sağlıkla döllenir ve tutunurlar. ben o kadar stresliyim ki aku bile bende pek bir işe yaramadı. hos 4 kere girebildim çok fazla değil. şimdi toplamadan sonra transferden önce istiyorum bir de olabilirse transferden sonra ama eve uzak bakalım.
inşş sen bana benzeme stressiz güle oynaya yap tedavini. histeroskopide korkulacak bir şey yok. çok kısa sürüyor. bir o ay belki hafif lekelenmen oluyor. dr bana 2 haftada rahim toplar demişti. inşş sırayla hamile kalıcaz a.s.

canım rabbim yüzünü güldürsün inş bana stres yapma dionda ben tedaviye başlamadan yüregim prı pır ediyo heyecandan rabbim hayırlısı ile bizede anne olmayı nasip etsin inşallah adetim bitti sayılır doğum kontrol hapı galiba adetimi bitirdi yarın ararım hastaneyi ona göre gün verirler histrskpi için bakalım demek kolay oluyo inş temiz çıkar sonucum tedavimde 28 sinde başlıyıcak dedi dr bakalım rabbim tüm isteyenlere bizle beraber evlat sahibi olmayı nasip eder inşş sanada dua edicem herşey yolunda gider inş

herkese iyi akşamlar....
inanılmaz yoğun ve stresli bir gün geçirdim, tüm gün yazdıklarınızı yeni okuyabildim.....işteki stresli ortam sanırım 20 gün 1 ay daha sürer sonra hafifler, inşallah bebeklerim olumsuz etkilenmiyorlardır.... ama bende yapım gereği işyerinde "boşveeeerrrrrrrr" yapamıyorum.... Fazla kafaya takıyorum.... Allah korusun bebeklerimi, inşallah sinirli bebişler olmazlar....

tsk ederim el muallim arkadasım özel msj kutun dolmus burdan yazayım dedim.allah sag salim kucagına almayı nasip etsin bebeklerini.bizlere de dua etmeyi unutmayın.
iyi aksamlar

senaycım sen yınede bebeklernı uzme yemene dınlenmene dıkkat et onları kolay bulmadıııkkkkk:oklava:..................ıyı geceler

tsk ederim el muallim arkadasım özel msj kutun dolmus burdan yazayım dedim.allah sag salim kucagına almayı nasip etsin bebeklerini.bizlere de dua etmeyi unutmayın.
iyi aksamlar

canım sagol...........ınş hersey guzel olur...............burda hep duacıyız bırbırımıze ıyı bak kendıne..................

el-muallimcim hayırlı geceler..

korkulardan kaçınılmaz şüphesiz ama ben ümitlere ve umuda inanıyorum..eğerki gönlüm şaşırtmazsa sana ve kızlarına hiç bişi olmıcak..hem ne demişler müslüman bi delikten 2 kere sokulmaz bana göre çok doğru bi tez...umutlarım olmasaydı bu kadar negatif ortamımda bakırköylük olurdum inan..anlatamam yaşamak lazım...acımıda geçmiş durumdayım yani o derece...

ben senin için çok güzel hisler hissediyorum ve başkası için ne hissettiysem şaşmadı...Allah çok büyük sana ve ailene bağışlıcak dua et demiyorum çünkü sen bizden kat kat fazlasıyla dua ediyorsundur ve kabulda görüyordur bana göre ..şimdi yapacağın tek şey kendine ve kuzularına ii bakmandır lütfen negatif konular ve ortamlardan uzak dur yoksa insn kafasında kurup duruyor...

günaydın arkadaşlar,
karamsar bir gün, Allah hayırlı yağmurlar versin inşallah.....
dün ve bugün ülke olarak çok iyi şeyler yaşamadık, Allah sabırlar, ferahlıklar versin inşallah......

canım serıfeeeeee cok haklısın canım ınş ıyı olucak ınş.............guzel duygulkarın ıçoınde cok sagol .....evet umut olmalı ınş senınde umutların olacak ıyı olmana coksevındım ınş sende ınan guzel gunler cok yakın..........senı cooooooooook opt ...........cevre cok etkılıyo ....dedığın gıbı o tur ınsanları duymamak gerek..........takdır neyse o olucak elbet ama umutlu olmalıyız ............çok daha ıyı ol ..................bol dua canım...............

senaycım evet hava cok yağmurluydu gece.............her yerı sel almış alt katta oturanlar yandı................rabbım yardım ets..............burazcık guneş gosterdı yuzunu burda belkı acar hava...................gunaydın herkese

hayırlı günler kk güzelleri nasılsınız bakalım
ya dün havadan dolayı ne kadar kötü şeyler olmuş istanbul ve çevre yerlerde yaşayan arkadaşlarım allah yardım etsin temizyagmurlar versin hepinizi korusun inşallah

Selammmmmmmm kızlar uzun süredir giremedim izinliydim evede müsafirim vardı
nete hiç vaktim olmadı geçmiş sayfalarıda hiç okumadan bir selam verim dedim
umarım herkes, hamişler ve bebiklerde sağlıklı ve huzurludur.
Allah hepimizin yardımcısı olsun gönlümüze göre versin inşallah.

serapçım hoşgeldin canım,
bizim topikte sorunlu bir durum yok çok şükür, bebişlerimiz büyüyor......
denizin tedavisi devam ediyor, opusu cuma günü......
başka da bir durum yok........
sen nasılsın........ aku.ya devam edebiliyormusun?

Hoşbulduk Şenaycım Muallimcim kızlar herkesin iyi olmasına çok sevindimmmm
bende iyiyim canım akuya devam ediyorum haftada 2 kez gidiyorum
cuma yine seansım var benim çok acı felan olmuyor iğneleri takıyor 45 dk uzanır vaziyette
yatıyorum zaman dolunca iğneler çıkarılıyor bu kadar sizinkide böylemiydi

Ayrıca yarın adetin 3. günü hormon kontrolü için tahlillerim var
7. günde histeroskopi çekimi var.

Back
X