- Konu Sahibi el-muallim
- #6.101
canım yumoşlar ii gelişmeye başlamış hadi inş hepsi güzelce döllerniler de sana sıkıca tutunurlar canım rabbim gönlüne göre versin inşşşşşselam kızlar kontrolden geldim. yumurtalar aşagı yukarı 19,5-17,5-16-15-14,5-14 mm olmuslar. yarın catlatma ignesi cuma toplama. rabbim hayırlısını versin. inşallah gelmiştir zamanı. inşallah bu denemede olur. el muallim sana da tekrar tesekkürler. sonuç negatif de olsa dr çok iyi. sayende buldum onu yoksa o kadar uzak hiç aklıma gelmezdi. çok iyi takip ediyor. güven ve moral veriyor. inşallah pozitif olur ama negatif sonuçta da yine gitsem ona giderim. bir de uzak olmasa. 2 günde bir kontrole gittim. bu hafta 3 gün kontrol cuma toplama. teşvikiye-ümraniye-yeşilköy üçgeninde ben benden geçtim. inşş emeklerimizin karşılığını alırız :Saruboceq:
saol canım teşekkür ederim bakalım başladık hayırlısı ile dün doğum kontrol hapıma başladım adet bitince arıyıcam histereskopi için onuda inş temiz atlatırsam ayın 29 unda tedavi iğnelerle başlıcak rabbim inş banada nasip eder sennasılsın nasıl gidiyo kendimi anlatmaktan soramadım:)Canım hadi hayırlısı, inşallah herşey yolun gider ve işlemleri başarıyla atlatırsın..... tedavin şimdiden hayırlı olsun.... eylül-ekim-kasım bizim topikte heyecanlı geçecek yine..... tedaviler, beklemeler artıyor ne güzel......
ablacımm saolasın allah razı olsun inş hayırlısı ile bende hamiş olurum inş sonuçlarda temiz çıkar bakalım hayırlısıı ile senin dediğiin gibi bollll duaaaa ilee... sennasılsın inş sende sağlıkla kucaklarsınbuttery canım cok sagol darısı senın basınaaaaaaaaaa kısa zamanda..............ve tum ısteyenlerın..................
ozgulcum ayyyyyyyy ranacım cok guzel ya...............uınş o operasyomnlarda cok ıyı gcecek...........ınş canım