Tp Bebek ve Akupunktur

kızlar moralim düzeldi kücük yumurtalar da büyümüşler diğerlerine yetişmişler. 16-19,5 mm arası sıralanmışler :nazar::nazar: bu akşam çatlatma iğnesi cuma sabah toplama. hayırlara gitsin inşallah. rabbim evlat hasretiyle sınamasın taşıyamayacağım yük, acı da vermesin inşallah :Saruboceq:

serapyy oo guzel ..........ınş işlemınde ıyı gecer.................hewrsey guzel olur...............
denız cok guzel.............hadı ınşşşşşş bu kez sevınecez

zummıncım gecmış ols.....................sıvı seyler ye.............kepek ekm fılan zordur ya.........ınş gecer cok su ıç............
buluesu nasılsın ....................gır bazen ya...................ıyı bak kendıne
gulennnnnn nerede ya kımsede tlı yokmu...................

herkese hayırlı ıftarlaerrrrrrrrrrrr......................
toprak kız bugun yoksun...............ıyısın dımı.................senay sende..................gulen..................naz.............burge...............ozge...............bensunaz.............

elmuallim canım tşk ..iyiyim canım ..istanbulun bazı yerlerini sel vurmuş.ölüde varmış..çok üzüldüm canım.. gerçi bizim burda birşey yok..RABBıM kendi afatından bizleri cümlemizi korusun:Saruboceq: daha 3gün devam edecekmiş..bugün dışardaydım arabayla geçerken gördüğüm manzara felaketti yaaa..RABBıM kimseyi darda bunda koymaısn..elmuallim canım senin içinide kararttım ama kusura kalma..kıss bebişler nasıllar,seni üzüyorlarmı..iyisin dimi canım ..:1hug:

zümmün canım aç karnına kayısı ye..yada bir doktorunla görüş derim surup gibi şeyler yazar ..inşallah faydasını görürsün ..çok geçmiş olsun...

slm kızlar
denizcim yumoşların normale dönmüşler çok sevindim canım inş onlar sana bebek olarak geri dönecekler canım rabbim hayırlısı ile sana nasip etsin anneliği inş canım
muallimim kız merak ettim özge kim??????? ben hiç hatırlamıyorum daha önceden mi vardı neyse sen nasılsın inş herşey yolundadır

offfffff ya sensın ya...........bak degıstırdın ıyıce karıstırdım......................neyse ıyısın dımı herkes ıyı ınş

saol ablacım çok şükür iyiyim herşey yolunda çok şükür yarın adetim biter die dr arıyıcam bakalım ne diycek hangi gün histereskopi yapıcak demek özge benim :) sorun deil muallimim sen isteediğin gibi hitap edebilirsin ya önemli deil arada sana takılıyorum sadece kib ii geceler

günaydın arkadaşlar.....
herkese hayırlı sabahlar.........
bu sabah kimse uğramamış..........
nerdesiniz...............

Günaydın Muallimcim Şenaycım , kızlarrrrrrrrr Günaydınnnnnnn
bende bu sabah aç karna kan verdim geldim hormon tahlillerim için pazartesi 4 te histeroskopi var
Allah hepimize kolaylık versin kızlar
Denizcim hayırlı olsun yumoşların da iyiymiş bu sefer olacak inşallahhhh
Özgül kıss nic ismini mi değiştirdin tanıyamadım seniiii,
sendemi histeroskopi çektiriyorsunnn allah emeklerimizi boşa çıkarmasınnnn
Zümmincim nasıl gidiyor geçmiş olsun
Toprakcım yoksun nerelerdesin işler yoğun galiba bebiğin ve sen iyisinizdir inşallahh

Günaydın Muallimcim Şenaycım , kızlarrrrrrrrr Günaydınnnnnnn
bende bu sabah aç karna kan verdim geldim hormon tahlillerim için pazartesi 4 te histeroskopi var
Allah hepimize kolaylık versin kızlar
Denizcim hayırlı olsun yumoşların da iyiymiş bu sefer olacak inşallahhhh
Özgül kıss nic ismini mi değiştirdin tanıyamadım seniiii,
sendemi histeroskopi çektiriyorsunnn allah emeklerimizi boşa çıkarmasınnnn
Zümmincim nasıl gidiyor geçmiş olsun
Toprakcım yoksun nerelerdesin işler yoğun galiba bebiğin ve sen iyisinizdir inşallahh

canım hayırlı olsun seninde hstrskpi yapılıyomuş ama benim hem histereskopi hem laparoskopi birlikte yapılıcak bakalım daha dr u aramadım hafif leke geliyo benden yarına kalcak benimkide galiba ama arayabilirimde gün almak için neyse inş allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inş hayırlısıını nasip eder cümlemizin yüzünü güldürür
kızlar mrb nasılsınız ya bugün değişik bi rüya gördüm iki tane civcivim var galiba biri kırmızı renkte diğeri mavi renkte ikisine bakıyorum ama agızları o kadar küçükki su verebiliyorum sadece bne onları biraz daha büyütüyorum ama kırmızı olanı ölmek üzere sonra bugday geitriyorum yesinler die ikiside yaşıyo işte bende mutlu oluyom felan işte hayır olsun inş gamyoncuiremsu

ınşş kızlar ışlemlerınız rahat gecer zor degıller...............ınş napalım hersey bebek ıçın.......gokçe ruyan hauyır ols..........ınş ıkızlerıne delıldır............rabbım bu kez sızlere ol der ınş.............guzel haberle dolsun burası.......................sonuna kadar hep tedırgınız ınş rabbım tamamına erdırır bızı......

saol ablacukkkkk teşekür ederim inş rabbim sevindiricek bizide ay kız ikizlere mi delalettir inşşş rabbim bi ararken iki verir inş hayırlısı ile.. senin nasılı gidiyo

muallimmmmm canımmmmm ben geldim : ))) ooo maaşaallah üçüzler büyümüş, Rabbim tamamına erdirsin inşaallah...

bizim pc bozuk olduğundan neti de kapattık, net cafeden yazıyom sana veeeeeee HAMıLEYıııııııııııııııMMMMMMMM : ))))

Merhaba kızlar , ben iyiyim dün şu sel olayı ile uğraştık.Biz Küçükçekmece de Atakent mahallesi diye Halkalı(önyargı olan bir semt olduğu için bunu yazıyorum) ile hiç bağlantısı olmayan gayet lüks bir semtte oluruyoruz Kasımdan beri.Evimizi gayet iyi rakamlar verip Tokiden almıştık proje üzerinden.Ancak , bizim seçtiğimiz apartmanın altında kaynak suyu çıktığı için apartmanı oturtmak için epey bir kazmışlar e tabi apartman biraz çukurda kalmış bu yüzden.Dün ki yoğun yağıştan dolayı apartmanımız zemin altı 2 daire ve zemin kat ve nerdeyse 1 .kat sular altında kaldı.Bizi botlarla kurtardılar. Anlayacağınız dün çok moral bozucu ve maceralı bir gün geçirdik eşimle.Gerçi bizim evimiz 4. katta ama gece gündüz didinip bir sürü para verip bir de böyle bir şeyle karşılaşmak çok sinir bozucu.Anlayacağınız dün o yüzden yazamadım.Dünden beri de annemlerdeyiz.Bu duruma o kadar çok kızdık ki Tokiye karşı dava açma hazırlığı içinde de olduğumuzu belirteyim.Ama bunun dışında 4. leventte oturan annemgile ulşamak için Basın Ekspres yolunu gören bir köprüden geçtik.Yolun durumuna inanamadık , yolun asfaltı kaybolmuş arabalar koskocaman minübüsler ters dönmüştü.ınsanlar yollara inmiş yağma yapıyorlardı.Anlayacağınız kötü görüntülerle karşılaştık.Üzüldük.ınsanoğlunun doğa karşısında acizliğini bir kez daha gördük.Belki dere yataklarına yollar evler yapılması ölüme sebep oldu ancak doğa bir uyanışa geçtimi onun önünde en gelişmiş teknolojilerin dahi duramayacağını gördük...Bebişim anne karnında epey maceralar yaşıyor anlayacağınız.Bu arada bugün dr. kontrolümüz vardı.Bebiş bacaklarını kapatmış cinsiyetini göstermedi yine.Ama dr. sanırım kız dedi.:-) Aslında cinsiyetin netleşmemesi canımı çok sıktı, kendimi çok hazırlamıştım bugün cinsiyeti öğreneceğiz diye ama olmadı.P.tesi cinsiyeti öğrenmeye tekrar gideceğiz tabi inşallah....Bunun dışında melisesra naz dı değil mi?Bebişininin kalbi durmuş .Ona da çok üzüldüm...Anlayacağınız bugünlerde epey bir üzücü olayla karşılaştım.Zaten her şeyi kafaya takmaya meyilli bir ruh haline de sahibim niyeyse bugünlerde...Hepinizi çok öptüm...

şimal canım topiğindede yazdım am a ben gene kutlayım rabbim tamamına erdirsin inşş canım
meliscim inan çok üzüldüm rabbim bi daha yaşatmasın daha kötüde olabilirdi inş yeniden rabbim sana sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inş

Back
X