Tp Bebek ve Akupunktur

canım hayırlı ols ınş..............ama ben bu tedavıde kulaklı olmuyo bılıyorum ığnelerle vucudun belçlı yerlerıne konuyo.............denız arkadasımız gıdıyo o yada bılenler yazabılır sana.............ben her ıkısınıde uyguladı ama kulaktan genelde zayıuflama ve stres ıçın oluyo............iğneler daha etkılı..........ınş senınde tedavın guzel gecer

tsk ederim el muallim o zaman dr un söylediği doğru istersen bi ilk seansta bide transferde kulagına yapalım dedi stres için sadece diğerlerini yumurtalık üzerine yapıyormus sanırım.1 ay yeter dedi dualarınızı eksik etmeyim mübarek günlerde allahım dualarımızı çevirmez bizlerinde yüzünü güldürür inşallah.

denizcim inş herşey güzel olur senin için yumoşlarında döllenir canım sen şimdiden sıkma canını allah yardımcın olsun inşşşş

kıslaaarrr hepinize günaaaydınlaaarrrrr...ben buğün biraz erkenceyim .uyku tutmadıbenneyaptımki..dün çok kalabalıktık..misafirlerimde 12 de gidince..evi topla bulaşıkları makineye doldur yatmam 02.00 buldu..sahurada kalkamadımsenağlama..kendim için degilde eşim için üzüldüm..öyle gitti işe..neyse hayırlısı artık...

toprakcım çookk geçmiş olsun...şimdi okudum üzüldüm..canım sakın strest yapıp bebeği üzme..naz1982 miydi bebeğini kaybeden..tüylerim diken diken oldu vallaaa..demekki daha vakti saati gelmemiş..ksılar topigi bir gezdim üzücü haberler aldım..oofff moralim bozuldu şimdiden:çok üzgünüm:.. simalin hamilelik haberine çok sevindim ..RABBıM kucagınada almayı nasip etsin..

el-muallim canım sen nasılsın ..nasıl gidiyo hamişlik..bebişler nasıllar..denizcim sende sakın strest yapmaki yumoşlar iyi çıksın..karamsar olmaki herşey yolunda gitsin..
buğün zaruret babaya gidecegiz.. ordan eyüp sultan..belki eyüp sultanda açarız iftarımızı..kıslar kendim için vede sizler için bol bol dua edecem...kaydirigubbakcemile5..RABBıM kabul etsin..:Saruboceq:

mnh...............ınş canım tedavın ıyı olur.............dene akuyu ınşşşşşşşşş hamış olursun bu yıl...........bol dua

bensunaz erkencısın................kalkamadına uzuldum ama ramazanda bı ıkı kez oluyo böle.............ıyı bak kendıne...........bız ınş ıyıyız..............herkese gunaydınnnnnnnnn .....................

hayırlı cumalar..............................
denız ınş bu saatlerde yum toplanıyo...........ınş rahat gecer guzel yum olur

Toprakcım çok geçmiş olsun canım baya bir badire atlatmışsınız

Denizcim opu çok iyi geçer inşallah 1. kalite bol yumurtan olur ve seni bırakmazlar haberlerini bekliyoruz

naza çok üzüldüm allah kimseye yaşatmasın nazcım en yakın zamanda hamiş kalır ve kucağına alırsın inşallahhhh yaşın çok genç evin bebeklerle dolacak hiç üzülme canım

arkadaslar merhaba ben daha öncede yazmıstım tüp bebek tedavisine baslayacagım akapunktur için ankarada bayagı arastırma yaptım size bir sey danısmak istiyorum burda fiyatlar çok yüksek sadece 60tl ye bi yer bulabildim.haftada 2 kez 4 hafta yapalım bide transfer günü yapalım dedi yanlız kulaklı olursa 100 diyor seanslara. sadece ilk seansta kulaga yapalım bide transfer günü yapalım kulaktan diyor 4. denemem olacak tedirginim sizden yardım almak istedim.aranızda bu sekilde yaptıran varmı acaba?

selam canım ben de akuya gidiyorum haftada 2 kez her seferinde kulaklara, ayaklara,bacaklara,iki kaşın ortasına, karna iğne takılıyor,5. seansa bu gün gidicem
benimki normalde seansı 120 tl idi 12 seans gerekiyor dedi dr. birde ilk görüşmede vücuda bişeyler taktı bilgisayar ekranındanda izleyerek ölçüm dediği muayeneyi yaptı. bunu yapma sebebi vücudun hangi bölgelerinin rahatsızlığı var onu görüyormuş bu da yarım saat süren bişeydi oda 160 tl imiş . bende indirim istedim oda 12 seans ve ilk muayene ile beraber 1000 tl nakit olsun dedi sekreter bende kabul ettim . yani seanslar 70 tl ye geldi.
ama dr işinin ehli birisi daha öncede tüp bebek akupunktur tedavilerini çok yapmış
ben çok güveniyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah

bu aralar dıkkat et canım.............ıyı bak kendıne c vıtamını al ..............cok şukur sımdılık ıyıyz ınş daha ıyı oluruz............ınş hep beraber..........bol sıfa

inşallah hepsi döllenecek ve kaliteli olacak canım...... ışin en keyifli yanı beklemek....... Güzel sonuçlancak herşey, Allah yardımcımız canım........
transfer pazar günü olur o zaman dimi?

denız ınş hersey guzel olucak ınşşşşş yarın dualarımız senınlre..........

Denizcim hadi bakalım canım yarın çok güzel olacak...Güzel haberlerini dua ile bekliyoruz...

denizcim inş herşey güzel olur senin için yumoşlarında döllenir canım sen şimdiden sıkma canını allah yardımcın olsun inşşşş

hayırlı cumalar..............................
denız ınş bu saatlerde yum toplanıyo...........ınş rahat gecer guzel yum olur

Toprakcım çok geçmiş olsun canım baya bir badire atlatmışsınız

Denizcim opu çok iyi geçer inşallah 1. kalite bol yumurtan olur ve seni bırakmazlar haberlerini bekliyoruz

naza çok üzüldüm allah kimseye yaşatmasın nazcım en yakın zamanda hamiş kalır ve kucağına alırsın inşallahhhh yaşın çok genç evin bebeklerle dolacak hiç üzülme canım

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler. 6 yumurtayı verdim gelim. inşşş bu sefer olacak. şimdi en kötü kısım. haber alınacak kısmın ilki. bakalım yarına kaç tane döllenmiş olacak. inşşş 2-3 tane kaliteli döllenen olur :Saruboceq: el muallim seni kaçta aramışlardı hastaneden döllenen yumurtalar için hatırlıyor musun? ben bugün 930 da girdim odaya 10 da çıktım. öyle akşamüstüne falan bekletmezler inşşşş

yarın ararlar............bekle ınşşşşşşş guzel dollenır bugun hemen dollenmezkı..............beklıcen canım sabuırla merak etme onllar arıyoooo hatta emrıyoloğ arıyo

slm kızlar hayırlı cumalar diliyorum hepinize
denizcim inş yumoşların 3 üde güzel döllenirler annelerine gelirler canım
bende adet bitti dr umu aradım salı günü saat 4 te yapıcak laporskpi ile histrskpoiyi inş rabbim hayırlısını verir

billiyorum canım da inşş öğleni geçirmezler yoksa çatlarım valla of yani delikafaduldendelikafadulden

slm kızlar hayırlı cumalar diliyorum hepinize
denizcim inş yumoşların 3 üde güzel döllenirler annelerine gelirler canım
bende adet bitti dr umu aradım salı günü saat 4 te yapıcak laporskpi ile histrskpoiyi inş rabbim hayırlısını verir

gökcerana ay alışamadım bu isme yav benden 6 toplandı ama 3 tane 1. kalite döllensin ve hepsi de tutsun istiyorum ay fazla birşey mi istiyorum kaydirigubbakcemile5 delikafadulden 4 de olabilir tabii bak hayır demem vereliniortak:roflol:

Back
X