Tp Bebek ve Akupunktur

ay denizcim yaa alemsin valla dörtleme hemen dur zor olur öle allah 3 tane sağlıklı versin inş sana bide bilyom kız 6 tane olduğunu da onların 3 ü sana gelsin yapışsın dahada bırakmasınlar inşşşşş
bende hayıt kullandım tedavi sırasında bırakmıştım canım dostines te kullanıyosan tedavide bırakman gerek düşük yapabiliyormuş canım dr um bırak demişti inş herşey yolunda gider sen pazartesi bende salı günü olcam bakalım

tamam tamam sabretcem kafayı yemicem sabretcem kafayı yemicem laelaelaelaelaedelikafaduldenkafamçokkarıştı sanki 2-3 tane iyi kalite yumurta döllendiği haberini alınca rahatlıyıcam ve transfer sonrası 12 gün daha rahat geçecek gibime geliyor. inşş rabbim tekrar tekrar bu tedaviyle sınamaz :Saruboceq:

merhaba kızlar, bugün ancak gelebildim..........
denizcim geçmiş olsun, yarın öğlen gibi haber gelir sanırım... inşallah hepsi döllenir canım....... ben kendim aramıştım haber almak için, heyecandan numaraları çeviremiyordum, çok güzel heyecanlar, birde test sonucunu almak tabiiki... inşallah önümüzdeki günlerde sende bugüzel heyecanların hepsini yaşayacaksın canım........

kızlar slm
hamile arkadaşlarımız hayırlısıyal bebeklerine kavuşurlar inşş hamile kalmayı isteyenelerde hayırlısıyla nasip eder rabbim inşş

el-muallimcim cnamı slm geldim bak
şimdi öncelikle sizden öğrenmek istediğim bazı şeyler var
akupunktura ne zaman başlanıyor ve nezamana kadar yapılıyor ben izmirdeyim ancak tüp bebek tedavim istanbulda olacak yani yarımmı kalmış olur benim tedavim ben daha önce hiç duymamıştım denemek isterim bu beniim 5. denemem olacak nasipse ekimde başlamayı düşünüyorum inşş hayırlısı olur

serappty canım verdigin numarayı yani akaunkturcuyu aradım fyatı biraz yüksekti sen indirim falan yaptırabildinmi acaba özrl msj attım çok sana ama cevap alamadım yardımcı olurmusun?

selam arkadaslar gülmeyin ama bi sorum var :kedi:
karninizda asiri tüglenme varmi...ayni gorillaya benzicem yakinda...esime bakiyom masallah kiz gibi ben ayni erkek gibi oldum yav...nolcak...normallmi bu

bi önceki sayfada cevap vermissin canım pardon tsk ederim bende tekrar bi görüşeyim o zaman bana direk muayene160 ve seans 120 deyince çok pahalı gelmişti.

günaydın arkadaşlar...........
güzel bir cumartesi geçirmenizi diliyorum..........
denizcim hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum canım.......
herkesi öptümmmmmmmmmmmm

zümmincim ben de normalde sarışın ve tüysüz biriyim, karnımdaki tüyler karardı ve büyüdüler resmen.
Ağdaya gittiğim kız söyledi, hamile müşterilerinden biliyormuş böyle olduğunu..... çok ilginç gelmişti bana da....
Muallimcim dökülcekmi gerçekten bunlar sonra...

kızlar slm
hamile arkadaşlarımız hayırlısıyal bebeklerine kavuşurlar inşş hamile kalmayı isteyenelerde hayırlısıyla nasip eder rabbim inşş

el-muallimcim cnamı slm geldim bak
şimdi öncelikle sizden öğrenmek istediğim bazı şeyler var
akupunktura ne zaman başlanıyor ve nezamana kadar yapılıyor ben izmirdeyim ancak tüp bebek tedavim istanbulda olacak yani yarımmı kalmış olur benim tedavim ben daha önce hiç duymamıştım denemek isterim bu beniim 5. denemem olacak nasipse ekimde başlamayı düşünüyorum inşş hayırlısı olur

canım hoşgeldın........................akuya genelde tedavıden bı ay once baslamak ve tedavı esnasında devam etmek yı bılıyorum...........senın nasıl olur bılemem ama en azından bı ay ızmırde gorebılırsın ıst gelıncede yıne bıyrda devanm edersın tedavıyle...........ınş bu kez gelır bebışın:Saruboceq:

inşallah iyilikler güzellikler hep bizlerle olsun günümüz aydın olsun...hamişler hıııııı nasılsınız ...herşey yolunda...bebişlerle anlaşıyormusunuz...tedavide olan arkadaşlarada bol şanslar..rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inşallah....

kızlar 3 yumutam döllenmiş :teytey:kaliteleri için birşey diyemiyorlar o ancak pazartesiye belli olur dedi. bugün sadece döllendiklerini söyleyebilirim dedi. bu sayı belki artabilir ama azalması pek olmuyor dedi. ay şimdi de pazartesiye kaliteleri için bekliyeceğim. bu ay heyecandan ölmezsem toptan kafayı yemezsem iyidir kafamçokkarıştı inşş rabbim daha bekletmez hayırlısıyla bu ay hamile kalır ve sağlıkla kucağıma alırım a.s:Saruboceq::Saruboceq:

şenay geçen sefer sen transfer gününü hesaplamıştın ben korkuyorum hesaplamaya demiştim ya bu sefer hesapladım 26 eylül cumartesi oluyor. tam istediğim gibi hafta sonuna denk geldi. allah korusun negatif haberi işte öğrenirsem ne yaparım diye düşünüyorum. herhalde ağlamamdan bütün şirket öğrenirdi. inşş pozitif olacak ama onun bile tam sevincini yaşayamyacaktım. sonuç için de izin alacak halim kalmamıştı. cumartesi olması süper oldu inşş onuç da öyle olacak :lepi:

Son düzenleme:
masallah................cok guzel ınş olucak gelecek bebışler...............hayırlısı ols ınş bak cok stres yapma..................sakın gelsınler sana................Şeniz:dance::teytey:

zümmincim ben de normalde sarışın ve tüysüz biriyim, karnımdaki tüyler karardı ve büyüdüler resmen.
Ağdaya gittiğim kız söyledi, hamile müşterilerinden biliyormuş böyle olduğunu..... çok ilginç gelmişti bana da....
Muallimcim dökülcekmi gerçekten bunlar sonra...

tek ben degilmisim demek.....kaydirigubbakcemile3 ilk hamileligimdede hatirlamiyorum böyle olmusmuydu diye...neyse ya bebis iyi olsunda...bugün 11 haftalik olduk...masallah cabucacik gecti....Rabbim hepimizin bebislerini hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder...bu hafta ben doktoruma erken dogum riskini sorcam...hic yoktan kizim 3 ay erken geldi...bunda cok dikkat etmek istiyorum...gerekirse hastanede kalmaya raziyim...

Back
X