Tp Bebek ve Akupunktur

canım sen tedavini nerde oluyosun... sana niye 3. gün transferi yapıyorlar az olduğu içinmi??

evet canım. bende yaş ileri 2 sefer de 6 yumurta toplandı. ilkinde 2 tane döllendi 2. gün transferi yapıldı rahimde yaşama şansları daha fazla diye. şimdi 3 tane döllendi 3. gün yapılacak. ben de isterdim 5. gün falan ama bu kadar döllenen ile mümkün değil.ilki bahçecideydi bu seferki çamlıca medicana da.

evet canım. bende yaş ileri 2 sefer de 6 yumurta toplandı. ilkinde 2 tane döllendi 2. gün transferi yapıldı rahimde yaşama şansları daha fazla diye. şimdi 3 tane döllendi 3. gün yapılacak. ben de isterdim 5. gün falan ama bu kadar döllenen ile mümkün değil.ilki bahçecideydi bu seferki çamlıca medicana da.

inşallah olur canım 3. günde 8 hücreli olursa başarı şansı çok yüksek ( ben istisnayım tabiki).. bahçecide yaşadıgın deneyimleri okumuştum... inşallah bu sefer herşey yolunda gider.... bende nerdeyse dua edicem keşke pco olsam diye şöyle 15-20 yumurta olurdu :))

evet canım. bende yaş ileri 2 sefer de 6 yumurta toplandı. ilkinde 2 tane döllendi 2. gün transferi yapıldı rahimde yaşama şansları daha fazla diye. şimdi 3 tane döllendi 3. gün yapılacak. ben de isterdim 5. gün falan ama bu kadar döllenen ile mümkün değil.ilki bahçecideydi bu seferki çamlıca medicana da.[/QUO canım seninki yapıldımı yapılcakmı benimkide medicanada yapıldı
benim 15 eylülde test günüm

inşallah olur canım 3. günde 8 hücreli olursa başarı şansı çok yüksek ( ben istisnayım tabiki).. bahçecide yaşadıgın deneyimleri okumuştum... inşallah bu sefer herşey yolunda gider.... bende nerdeyse dua edicem keşke pco olsam diye şöyle 15-20 yumurta olurdu :))

ben de çok yumurta isterdim ama olmayınca onların da olmuyor. allah ne zaman verirse artık. herşeyin bir zamanı var

evet canım. bende yaş ileri 2 sefer de 6 yumurta toplandı. ilkinde 2 tane döllendi 2. gün transferi yapıldı rahimde yaşama şansları daha fazla diye. şimdi 3 tane döllendi 3. gün yapılacak. ben de isterdim 5. gün falan ama bu kadar döllenen ile mümkün değil.ilki bahçecideydi bu seferki çamlıca medicana da.[/QUO canım seninki yapıldımı yapılcakmı benimkide medicanada yapıldı

benim 15 eylülde test günüm

az kalmış artık test gününden önce başka test yapma. test günü bile idrarda negatif alanlar var. artık 15 eylül kan testi yaptır. hayırlısı olun inşş pozitif olacak canım a.s.

az kalmış artık test gününden önce başka test yapma. test günü bile idrarda negatif alanlar var. artık 15 eylül kan testi yaptır. hayırlısı olun inşş pozitif olacak canım a.s.

vallahi ben artık bıraktım bugün çok ağladım ne olursa olsun öldüm bittimya bune böyle salı günü ne olursa olsun birazda ogün ağlarım içim rahat ben elimden geleni herşeyi yaptım gerisi allaha kaldı kendim için hepimiz için dua ediyorum emeklerimiz boşa gitmesin bebek özlemimiz bitsin diyeama eminim allahım hepimizi ödüllendircek bu mübarek günlerde inşallah

kızlar ıyı bakın kendınıze ...........ınş tedavıdekılerden cokkkkkk guzel haberler alırız...............ınş hersey guzel gıder rabbım cunmlemızı sevındırsın..................hayırlı guzel saglıklı bebışler versın ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş................ellerımızı sana actık rabbım boş cevırme makbul eyle herkesın duasını ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..................hayırlı geceler.....................denız ıyı transferler ınşşşşşşş bebışın sıkısıkı yapısır annecıne ınşşşşşşşşşş zamanı gelmıştır

sagol canım zaten genelde ya oturuyorum ya uzanıyorum öle cok degıl ınş önemlı degıldır canım............ınş senın işlemlerde ıyı gecer..............hersey guzel olur ınş bu yıl

amin ablacım inşş rabbim herkese bu yıl ve herzaman hayırlısını versin
denizcim yarın allah yardımıcn olsun dualarım seninle canım

günaydın arkadaşlar.........

denizcim, Allah yardımcın olsun...... inşallah herşey yolunda gidecek, öptüm....

muallimcim nasıl oldun, sancın geçti mi....

Günaydınnnnn kızlarrrrrr nasılsınız
günaydın Şenaycım bebişler ne yapıyor iyilerdir inşallah yaramazlık yapıyolarmı
Denizcim hayırlı olsun transferin bebişlerin senle kalsın ve kucağına almakta nasip olsun inşallahhhh
Muallimcim geçmiş olsun canım şimdi nasılsın inşallah geçmiştir dikkat et kendine bizi üzme sen bizim idolümüzsün, yolgösteren, güç verensin, morel kaynağımızsın Allah hepimize yardım etsin gönlümüze göre versin, hamişlerin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin,hazırlıkta olanlar en kısa zamanda hamiş kalsın inşallah Allahım emeklerimizi boşa çıkarma Aminnnn:Saruboceq:
Toprakcım nerelerdesin iyisindir inşallah
Gökçecim sana hala özgül diyesim var yaaa neyse demiyimm, nasıl gidiyorrr
ben bu gün 4.30 da hist ye giricem hayırlısı
Herkese sevgilerrrrr

herkese selam canım serapı sena gkce ve pınkcım cok sagolun canlarım gıttım doktor bısey yok dedı baktı ..........bugun daha ıyıyım ınş sanırım coğul olunca arasıra bu sıkıntılar olucak alışmam lazım.......................cok opt sızı ınş hersey yuregınıze gore olur dıolar burası .................ya denızın bugunmu transferı ısmını bılemedım sordum ama yası tutan bı kısıde o degıldı ..........gelsın sorım adını yanına gıdecektım ...............ınş ıyı gecmıştır.................bı kadın vardı oda transfer olmuştu ay zor ya o gunler geldu aklıma rabbım kımseyı zorda komasın ınş guzel haber alır tum bekleyenler zor ımtıhan bu..........ay bıde beklerken ıkızlerı olan aıle geldı bırı bırının kucagında bırı dıgerının bırı kız bırı ekek ..........rabbım herkese versın ınş.............
toprak nasılsın ............sena gulen...................burge nerde ya.................ve hamış adayları ıyı bakın kendınıze.....................

Günaydınnnnn kızlarrrrrr nasılsınız
günaydın Şenaycım bebişler ne yapıyor iyilerdir inşallah yaramazlık yapıyolarmı
Denizcim hayırlı olsun transferin bebişlerin senle kalsın ve kucağına almakta nasip olsun inşallahhhh
Muallimcim geçmiş olsun canım şimdi nasılsın inşallah geçmiştir dikkat et kendine bizi üzme sen bizim idolümüzsün, yolgösteren, güç verensin, morel kaynağımızsın Allah hepimize yardım etsin gönlümüze göre versin, hamişlerin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin,hazırlıkta olanlar en kısa zamanda hamiş kalsın inşallah Allahım emeklerimizi boşa çıkarma Aminnnn:Saruboceq:
Toprakcım nerelerdesin iyisindir inşallah
Gökçecim sana hala özgül diyesim var yaaa neyse demiyimm, nasıl gidiyorrr
ben bu gün 4.30 da hist ye giricem hayırlısı
Herkese sevgilerrrrr
ay serapım yaa sen söle yaa ama yakında alışırsın canım bende iyiyim nolsun yarın 4 te benimde histrskpi ile laprskopi var allah yardım etsin sana da inş herşey temiz çıkar seninde benimde canım

herkese selam canım serapı sena gkce ve pınkcım cok sagolun canlarım gıttım doktor bısey yok dedı baktı ..........bugun daha ıyıyım ınş sanırım coğul olunca arasıra bu sıkıntılar olucak alışmam lazım.......................cok opt sızı ınş hersey yuregınıze gore olur dıolar burası .................ya denızın bugunmu transferı ısmını bılemedım sordum ama yası tutan bı kısıde o degıldı ..........gelsın sorım adını yanına gıdecektım ...............ınş ıyı gecmıştır.................bı kadın vardı oda transfer olmuştu ay zor ya o gunler geldu aklıma rabbım kımseyı zorda komasın ınş guzel haber alır tum bekleyenler zor ımtıhan bu..........ay bıde beklerken ıkızlerı olan aıle geldı bırı bırının kucagında bırı dıgerının bırı kız bırı ekek ..........rabbım herkese versın ınş.............
toprak nasılsın ............sena gulen...................burge nerde ya.................ve hamış adayları ıyı bakın kendınıze.....................

ay mualimim çok sevindim yaa valla rabbim korusun inşş sizlere bizde hemen evham yapıyoz senide belki korkutuyoz ama napalım çok sevdik seni inanki allah a emanet ol inşallah bebeklerinle birlikte sağlıkla kucakladığın günüde inş burdan okuruz inşş
slm kızlarrr hayırlı haftalar diliyorum hepnizee
denizim naptı acaba bitti mi işlemi yaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım sen medicanayamı gidiyodun

nazlıcm yarında senin test sonucun var aliba üzülme canım olacakla öleceğin günü bellidir eğer kısmeti varsa bebeklerin sana tutunmuştur canım inşş

gokce cok sagol canım burda bırlıkteyız ve bızı bız alrız ancak sevgımız onun ıçın cok guçlu canım ıyı bak kendıne..........hazırsın dımı tedavıye

nazlı sen beklemedemısın ................ınş canım sevınırsın ve sevındırırsın ınş...........burda coğu bekleyenler hep guzel haber aldık ınş............sımdı cok heyecanlısındır bılırım hele songun yurek durmaz oluyo bedende ...........ne zaman sonuç..........ınş rahat ol ınş canım evet ben camlıca medıcanaya gıdıyorum...............sen

valla yarın bakalım ne diyicek dr herşey yolundaysa 28 inde iğnelere başlıyacak eğer yarını soruyosan bana:) az heyecan var içimde atlatıp hemen eve gelmek nasip eder rabbim diyorum

ınş canım hıç telas yapma kendını ılerıye guzel gunlere hazırla ınş o zaman daha kolay gecıyooooo..........

Back
X