Tp Bebek ve Akupunktur

Kızlar nasılsınız?Bugün denizcimin transferi vardı , inşallah güzel geçmiştir ve ben inanıyorum denizin nazlı kuzuları bu sefer gelecek...Serapçım histereskopi anestezi altında yapıldığı için ağrı sızı hissetmiyorsun hiç korkma...El muallimcim geçmiş olsun benimde arada karnım ağrıyor , normal galiba...Gökçecim senin de tedaviye başlaman aaz kalmış , allah yardımcın olsun...Şenaycım siz nasılsınız?Ben de bugün dr. gittim tekrar.Dr da ben de cinsiyet konusunu gurur meselesi yaptık.Ve nihayet %70-%80 oranında cinsiyetimiz belli oldu...OĞLUM olacakmış...Ama bu oğlan öyle utangaç ki bugün dahi bacakları zar zor açtı...Bir de o kadar uykucu ki bu bebiş doğumdan sonra yaşadım diyorum.Babası da bebekken sürekli uyurmuş , zorla uyandırırlarmış...O bakımdan çok şanslıyım...Bizden haberler bu kadar fıstıklar...

serapçım inşallah işlemin rahat geçer canım,
gökçecim inşallah seninde yarın işlemin rahat geçer, biran önce başlarsın tedaviye.....
toprak oğluşun hayırlı olsun tekrardan, vallahi öyle uykucu olursa yaşadın sen, benim de tek hayalim uslu uslu çocuklar... ben ve bebilerim genel olarak iyiyiz canım...

kız toprak olusun mu gelıyooooooo hadı hayırlısı .........uykucu he ama cok aldanma doğunca ole olmıcak pesınde gezıcen....................karın agrısı normal rahım buyuyo ya kabız olma............cok sıddetlı olursa doktra söle.......................ya nasıl gebelık sekerı cıktı cokmu yuksek cıktı kac cıktı sekerın...........zaten 20 lı haftalarda seker yuklemesı yapılcak.............aslında o zaman net anlaşılır...................tatlı hamurışı yeme..................ben sımdılık ıyıyım ınş............zaten ekmek hıç yıyemıyorum gormek bıle ıstemıyorum....................

herkese selam canım serapı sena gkce ve pınkcım cok sagolun canlarım gıttım doktor bısey yok dedı baktı ..........bugun daha ıyıyım ınş sanırım coğul olunca arasıra bu sıkıntılar olucak alışmam lazım.......................cok opt sızı ınş hersey yuregınıze gore olur dıolar burası .................ya denızın bugunmu transferı ısmını bılemedım sordum ama yası tutan bı kısıde o degıldı ..........gelsın sorım adını yanına gıdecektım ...............ınş ıyı gecmıştır.................bı kadın vardı oda transfer olmuştu ay zor ya o gunler geldu aklıma rabbım kımseyı zorda komasın ınş guzel haber alır tum bekleyenler zor ımtıhan bu..........ay bıde beklerken ıkızlerı olan aıle geldı bırı bırının kucagında bırı dıgerının bırı kız bırı ekek ..........rabbım herkese versın ınş.............
toprak nasılsın ............sena gulen...................burge nerde ya.................ve hamış adayları ıyı bakın kendınıze.....................

canım kolay mı üçüz taşıyorsun. valla ben 3 üz taşısam her sancıda panikleyip hastneye koşardım. dikkat et kendine bol dinlen. evet benim gerçek ismimi söylemen gerekiyordu ki tanısınlar belki kıvırcık ve 42 yaşında desen bilirlerdi. benimle opusu ve transferi olan bir bayan vardı o da 40 gibi gösteriyordu. inşş hamile kalırsam ilerki kontrollerde karşılaşırız canım :Saruboceq:yerimseniben

ay serapım yaa sen söle yaa ama yakında alışırsın canım bende iyiyim nolsun yarın 4 te benimde histrskpi ile laprskopi var allah yardım etsin sana da inş herşey temiz çıkar seninde benimde canım

denizim naptı acaba bitti mi işlemi yaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
korkma bayılınca birşey hissetmiyorsun. bana laproskopi yapılmadı ama o da basimiş. az ağrın olursa da ağrı kesici verirler inşallah ekimde de hamilesin :lepi:

Kızlar nasılsınız?Bugün denizcimin transferi vardı , inşallah güzel geçmiştir ve ben inanıyorum denizin nazlı kuzuları bu sefer gelecek...Serapçım histereskopi anestezi altında yapıldığı için ağrı sızı hissetmiyorsun hiç korkma...El muallimcim geçmiş olsun benimde arada karnım ağrıyor , normal galiba...Gökçecim senin de tedaviye başlaman aaz kalmış , allah yardımcın olsun...Şenaycım siz nasılsınız?Ben de bugün dr. gittim tekrar.Dr da ben de cinsiyet konusunu gurur meselesi yaptık.Ve nihayet %70-%80 oranında cinsiyetimiz belli oldu...OĞLUM olacakmış...Ama bu oğlan öyle utangaç ki bugün dahi bacakları zar zor açtı...Bir de o kadar uykucu ki bu bebiş doğumdan sonra yaşadım diyorum.Babası da bebekken sürekli uyurmuş , zorla uyandırırlarmış...O bakımdan çok şanslıyım...Bizden haberler bu kadar fıstıklar...

oğlan mı haydaaa kız bekliyorduk bak şu yaramaza kaydirigubbakcemile neyse sağlıklı hayırlı gelsin de kız erkek önemli değil. 2. yi kız yaparsın yerimseniben

gökçecim inşallah seninde yarın işlemin rahat geçer, biran önce başlarsın tedaviye.....
toprak oğluşun hayırlı olsun tekrardan, vallahi öyle uykucu olursa yaşadın sen, benim de tek hayalim uslu uslu çocuklar... ben ve bebilerim genel olarak iyiyiz canım...

aman iyi olun güzelim. senin de hala birinin cinsiyeti belli değil mi?

kızlar transferden döndüm. 1 tane çok kalitli 1 tane onun biraz altı 1 tane onun altı ve 1 tane de daha alt olmak üzere 4 tane transfer edildi. kafayı takarım diye hiç kaç hücreliler 1a mı 1 b mi diye sormadım. kafamda yavrularımı 1a-1b-2a-2b diye kodladım. bakalım şu çok kaliteliden ümitliyim ben de. diğerleri de belki bir atak yapabilirler. kaydirigubbakcemile4bu iş gerçekten çok stresli inşş hayırlıysa olsun bu sefer de birlikte sevinelim. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hadı hayırlı ols..............ya ben denız dedım öle bırı yok dedıler senın kendı adındır geldı bana.............neyse ınşşşşşşşş hamış kal buluşuruz bı gun....................stres yok ..........herıfe kızmak yok................meyve ye........ananas ye altı gun ...............cevız ye..........sana canan hanım dedımı et balık kofte yıcen deyı ............ay öle dedıya benımkı eve her aksam kebap kofte getırdı ya valla o onıkı gun delı ettı brnı et sevmem kı..........tıktı valla............ınş guzel olur sonu.........bayram sonrasımı oluyo sonuç.....................hangı gun.............ınşşşşşşşşşşş

denizcim hayırlı olsun canım.. inşalllah en önemlisi sana tutunmaları.. dualarımız senle canım:Saruboceq:...

muallim iyiy olmana çok sevindim...tekrardan çokk geçmiş osun...RABBıM sanada hayırlısı kucagına almayı nasip etsin...

özgülcüm sende başlıyorsun haa!! canım inşalllah hayırlısı olur...güzel haberlerini bakliyoruz..bu arada takvimin süper olmuş...bayılldım vallaaa..

toprakcım RABBıM ogluşunu sana bagışlasın..kucagınada almayı nasip etsin...

denizcim geçmiş olsun şimdilik, işlemler bitti, şimdi sıra beklemede....
su gibi akıp geçer inşallah bu zaman da.... bayram sonuna kadar evdemisin canım?

yok benim adım deniz değil onu öylesine kızım olursa deniz oğlum olursa bulut diye şeyettimdi ama sonradan vazgeçtim. neyse iş olsun da. :1rolleyes: bana da dedi protein ağırlıklı beslenin diye. benimki sigaraya inmişti o ara duymadı. neyse ben et severim dert değil sevindim yerimseniben bu ara da tam benimkinde şeker ve kolestrol çıktı diye daha çok sebze ve çorba gibi sağlıklı yemeklere yönelmiştim. ananas yemeğe de bşladım ama bunlar araç olacağı varsa 12 gün ölmeyecek kadar yesen de olur. yeterki rabbim yazmış olsun. :Saruboceq: inşşş benimkiyle stres yapmayayım en önemlisi o. test 26 eylül cumartesi. o gün büyük olasılık yalnız olacağım. eşim büyük olasılık iş gezisinde olacak. pozitif olursa dert değil de negatif olursa naparım diye korkuyorum. bilen 1-2 kişi var. inşş bir arkadaş ayarlamaya çalışacağım. test günü hastaneye gidersem direk labaratuara mı iniliyor? kağıt vermediler de dışarıdan gibi mi yaptırıyoruz ? of ben napcam o gün :umursamaz:

ya ben masa başında otururken bacaklarımı kendimi germeden ya yoga yapar gibi bağdaş kurarım ya altıma alırım ya yanıma kıvırırım. böyle oturmak zararlı mıdır? evde normal oturmak da bana zor geliyor :uhm:

saol canım yaa inş rahat çecer temiz çıkar herşey sonrada gelsin bebişler dua et bana canım olurmu sen nasılsın nasıl gidiyo bakimm
Bu arada ben de hamilelik şekeri çıkmış , sıkı yönetim başlayacak anlaşılan bana da...
ay toprakçım geçmiş olsun canım artık dikkat etcen meyve yerken bile canım kib bide öğrendin en sonunda nazlı oğluşun oluyomuş maşallah rabbim sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inş
denizcim hayırlı olsun canım.. inşalllah en önemlisi sana tutunmaları.. dualarımız senle canım:Saruboceq:...

muallim iyiy olmana çok sevindim...tekrardan çokk geçmiş osun...RABBİM sanada hayırlısı kucagına almayı nasip etsin...

özgülcüm sende başlıyorsun haa!! canım inşalllah hayırlısı olur...güzel haberlerini bakliyoruz..bu arada takvimin süper olmuş...bayılldım vallaaa..

toprakcım RABBİM ogluşunu sana bagışlasın..kucagınada almayı nasip etsin...

evet canım yaa başlıyoruz bakalım hayırlısı ile inş güzel haber vermek nasip olur canım takvimide senden kıskandım:) yaptım bi tane beğenmene sevindim saol canım muckss
denizcim aslında deniz ablacım hadi hayırlı uğurlu olsun inş bebeklerin sana tutunsunlar hiç bırakmasınlar seni ii olmayanlarda gelişsinler onlarda seni bırakmasınlar inş
saol ablacım inş herşey güzl geçer ağrısız felan olur da önümüz bayram fazla zorlanmam inş

denizim ya bence senin bugün ilk günün yaa fazla oturma yaa oc başında hadi git dinlen sonra gel olmazmı aklım sende yaa otururken rahatsız olma hem canım olurmu

denizcim geçmiş olsun şimdilik, işlemler bitti, şimdi sıra beklemede....
su gibi akıp geçer inşallah bu zaman da.... bayram sonuna kadar evdemisin canım?

perş veya cuma işe gidip çalışsam iyi olacak. senelik izin almadım mazeret ve raporla idare ediyorum. servis ve arabayla gidip masa başından kalkmayacağım için olur dedi doktorum. bayramda evdeyim. 1-2 yeri anca gezerim. annemler halamlar yazlıkta bayram sonrası döner. eşimin ailesi denizlide yaşıyor. yani çok kapı yok gezicek.

evet canım yaa başlıyoruz bakalım hayırlısı ile inş güzel haber vermek nasip olur canım takvimide senden kıskandım:) yaptım bi tane beğenmene sevindim saol canım muckss
denizcim aslında deniz ablacım hadi hayırlı uğurlu olsun inş bebeklerin sana tutunsunlar hiç bırakmasınlar seni ii olmayanlarda gelişsinler onlarda seni bırakmasınlar inş
saol ablacım inş herşey güzl geçer ağrısız felan olur da önümüz bayram fazla zorlanmam inş[/QUOTE]

hımmm demek beni kıskandınkaydirigubbakcemile..ama takvimden yana beni geçmissin şekerim...canım inşalllah hayırlı haberlerle dönersin ..RABBİM hakkımızda hayırlısını nasip eder..:Saruboceq:...bu sayfa inşallllaaaahh hamişler sayfası olarak dolar....:sm_cool:

amin bensucum amin rabbim buralara hamileyim çok şükür die yazmayı da nasip edr inşş kız ne saçımı yoluyon kıskandırmayaydın benüü ben de yapmazdım takvim:)opuyorumnanaktan kisme emi takılıyom sana

perş veya cuma işe gidip çalışsam iyi olacak. senelik izin almadım mazeret ve raporla idare ediyorum. servis ve arabayla gidip masa başından kalkmayacağım için olur dedi doktorum. bayramda evdeyim. 1-2 yeri anca gezerim. annemler halamlar yazlıkta bayram sonrası döner. eşimin ailesi denizlide yaşıyor. yani çok kapı yok gezicek.

deniz canım geçmiş olsun artık bekleme zamanı kendine dikkat et et protein ağırlıklı beslenmeyi unutma hadi hayırlısı:Saruboceq:

amin bensucum amin rabbim buralara hamileyim çok şükür die yazmayı da nasip edr inşş kız ne saçımı yoluyon kıskandırmayaydın benüü ben de yapmazdım takvim:)opuyorumnanaktan kisme emi takılıyom sana

yok be şekerim niye kızıyım ki..seni burda görmeden sevdiğim için saçını bilem yolluşum..:dance...ay ne güzel olmuş yaaa!!!..özgülcüm pardon kıss eski ismine alıştıgım için gökçe gelmiyo içimden..neyse gökçecim şuna inanıyorumki bu sayfada herkez hamiş olacak gör bak.. içimden geliyor.takdir RABBİMİN tabiki...

denız normal dısardan gınbı alt kata laboratuara ın orda once ucret odeyıp kagıt al gıt kan ver zaten ıkı saat ıvınde cıkıyo kantınde beklersın veya carsıyı gezersın..................ınş guzel olur ya o gun cok heyecan olucak emınım..................ınşşşş sevunecegın gun o gundur.............elınden geldığınce uzan hele ılk uç gun sonra otur dolas yavasca agır anı hareket yapma eğılme uzanma

Back
X