Tp Bebek ve Akupunktur

sagol canım................eeeeee gelının nasıl haber alıyon mu...........ay kaynana olcen hazırlan bence............kaydirigubbakcemile3

ay zor valla benım oğlum dun suslendı tras oldu yıkandı ızın aldı .....guya.....ve gıttı kızla buluşmaya............yollcam saclarını kızın yaaaaaaaaaaa.....................uç tane gorumce gelıyo de dedım hıç oralı olmamış olsun gelır severım demış..............delikafadulden...................kaynana moduna gecıyoom ben................

hahahaaa gelin sırtını anneye dayamış, anası odasının boyasını planlıyor.
gelin pek bir hayal gücü kuvvetli çıkacak bakarsın kaynanasını da alt eder opuyorumnanaktan

ay zor valla benım oğlum dun suslendı tras oldu yıkandı ızın aldı .....guya.....ve gıttı kızla buluşmaya............yollcam saclarını kızın yaaaaaaaaaaa.....................uç tane gorumce gelıyo de dedım hıç oralı olmamış olsun gelır severım demış..............delikafadulden...................kaynana moduna gecıyoom ben................

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak sennnn delikanlıya :)))
annesi mazur gör , bööle bööle hayat akacak... allah hayırlısına denk getirsin , herkesin evladı kıymetlidir de hayırsıza düşünce kötü oluyo ana babalar... onlardan olmasın inşaşşallahhhh

sen de daha dur, 3 tane cadıyla uğraşmaktan kaynanalık yapacak vaktin bilem olmaz kaydirigubbakcemile2

senin oğlunu alacak kız şanslı valla senin 3 kızla uğraşmaktan kaynanalığa pek vaktin kalmayacak :dance: eee sen de şanslısın yine 3 kızla uğraşmaktan biricik oğlunun gittiğini bilem anlamayacaksın alkisalkisalkisrabbim hayırlısını versin her daim

sabah zaten oğlum öle dıyo................artık benle ugrasamıcan anne dıyo bı yandanda karnımı sevıyo..........yok dedım valla ben hepınızle ugrasırım hıç sevınme...........oğlum bıktı tek olunca hep gozum onda ya sanıyokı artık onu rahat bırakıtrım ben pıpırıklıyım azcık..............ne yaptı kıme gıttı nasıl gıttı arkadası kım...............napım ya................neyse heralde azcık olucak öle uç cadıdan fırsat bulamıcam

ay denız zaman gecmıyoo dımı ınşşşşşşşş sabrın sonu guzel olur...................bı tane daha var bu sıteden arkadas oda üçüz annesı omer beye gelıyo.............tel konuçştuk dedık bıgun bulusalım randovuyu aynı gune alalım bakalım ınş bıgun onunla konuşuruz senle raslaşmısız ama kısmet...................

hahahaha. sever valla gorumcelerini ne yapsin. bebek gorumce gelin'e ancak agucuk gugucuk yapar:)

ay denız zaman gecmıyoo dımı ınşşşşşşşş sabrın sonu guzel olur...................bı tane daha var bu sıteden arkadas oda üçüz annesı omer beye gelıyo.............tel konuçştuk dedık bıgun bulusalım randovuyu aynı gune alalım bakalım ınş bıgun onunla konuşuruz senle raslaşmısız ama kısmet...................

bakarsın ileride ben de katılırım size hep birlikte buluşuruz :dance: ama benim olacaksa tek olsun yoksa naparım bilmem delikafadulden gerçeği söylemek gerekirse bu kadar zor bir eşle bir bebek korkutuyor da doğru mu yapıyorum nolacak korkusu var ama artık rabbime bırktım. geçen sefer de demiştim bu sefer de diyorum. rabbim hayırlıysa versin. ama vermezse sanırım uğraşmayacağım. herşeyi birden bırakacağım. tüm yük bende. çok yoruldum

canım ınş ya hayırlısı ama eş çok onemlı ..........nıye öle anllanmıyorum destek olması gerek sana .............ıstemıyomu..............ols senın bı tane ınş...............ama hayırlısı doğduktan sonra baslıyo asıl erkeklerın yardımı................ama sen bunları takma şımdı .........guzel duşun ınşşşşşş

canım ya ne demek unuturmuyum senı bazen bakıyorum sen yoksun gecıyorum.............nasıl kızın.........ınş buyutecek ınşşşşşşşşş................

Back
X