Tp Bebek ve Akupunktur

Günaydın güzelliklerrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız
bende bu gün 4. iğnemi yapıcam 9. aku seansım var birde
14 veya 15 inde toplama olabilir tahminen
kızlar bişey sorucam size aku doktorum 2 seansıda transferden sonra yapıcam diyor
transferden sonra akuya gitmek tehlikeli olmazmı ben karar veremiyorum bana bir akıl verin
siz transferden sonra akuya gittinizmi veya gideni duydunuzmu
yanlış yapmak istemiyorum offff ya
Allah hepimizin yardımcısı olsunnnn

evet toprak bızımkıler hem nazlı hem sanslı....................ınş kucaklarımıza gelırler..............eeeeeeee bu arada paraları bıyıktıyıyooon demı toprak eeeeeeeee tum masraflar senden buluşuncak unutmadımmmmmmm................hem bak senın tek masrafın az olcek senayla ben mendul accaz.............ay topıkten paramı toplasak gııııııııı................ıyı fıkır sonucu olumlu olanlardan nıye mangır almadım ya tuh ıyı olurdu...........denızden mutlaka alırdım ay tuh gectı neysem......................delikafaduldennaniknanik

serapıy bızden kımse devam etmedı akuya transfer olduk evde kaldık..........ama mamba arkadasımız devanm etmıştı...........aslında tavsıye edılende o ama gıtmresı sıkıntı..........sen bılırsın ama zararı yok bılesın............

ya ne bılıyonuz yaaaaaaa seker cıktı dıye seker gıbı kız dıyonuz ya................delikafadulden..............hem onun sekerı bayyamda bıttuuuuuuuuuuuuuuuuu............yedıler

Nevinn :) denizz çok anii geldim değilmii ? :)
ben midem bulansın çok istiyordum dua ediyrodum midem bulansım ve kusayım saolsun yüce allahım kabul etti ve ben uzun süre bulandım ve kustum :) ama en azından o dönem iyi oldunu biliyodum bi şekilde saglama yöntemiydi bu benim için :)
gecmiş olsunn nevinn ebnde hep ölçüyorum şekerimi yemek yedikten 1 saat sonra kaç çıkmalı peki beni aydınlatırmısın şekerimm ?

gülsüm yelek bitti battaniye çitiyorum :emir_bebek:
buarada deniz yazdımmı bilmiyroum ama cuma günü gördüm test sonucunu maşallahh tebrikk ederimm tekrardann..

bende bebek hareketlerimi hissettimi söylerdim ya hep.. sanırım dün hissettim şöyle oldu
alt karın bölgemde hissediyroum zatenki burada hissediliyormuş hareketler :) onuda yeni öğrendimm.. içerden seyirdi ama şiddetli da öcneden elimi koydumdan hissetmezdim ama dün annemede koydurdum elini vurdu ananaesine .. tabi, ağlamakla gülmek arasıdna gittim geldim.. çok güzel gerçketenn

serap hayırlı olsun tedavinn
ben gitmedim ama keşke gitseydim benim sıkıntımı alıyordu aku bana çok iyi gelmişti uzak olmasaydı giderdim şahsenn

kıs gulen hamaratsın masallah ................ör ör kış bebışı olucekler..............ama yolla resımlerı........nette gecen oğgu ıle ılgılı bıyere gırdım ay harıka cok guzel seyler var ama gulen kıskannnnnnnnnn hepsı kız ıçın...............

kız için çok şeker şeylerr varr c ıddenn

Çok sağol Serapçım , aku burda ki kızlara şekerlik, tatlılık etkisi de yapıyor galiba...Şimdi bu bebeğin hareketi alt tarafta mı hissediliyor?Ben dün göbek deliğimin az aşağısında hissettim.Yanlış mı hissettim?

Ben de bir ara c. tesi aldıklarımın fotolarını koyarım onlar da çok cici.Gülen eminönün de havuzlu han var orada güzel ve kaliteli şeyler var.Bir bak istersen iyicene şişmeden...

Gülen galiba açlıkta 110 a kadar normal , toklukta 130 galiba normali.Benim açlık genelde 76 çıkıyor toklukta 90 ila 110 arası çıkıyor.Senin kaç çıkıyor?

toprak doğrı hıssetmısın...........gobek delıgının altında eeeeee ya elı ba kolu asagıda da ayakları olabılır ..........bebek besıncı ayda yukarı cıkıyoo...............

Ben kime sorduysam alt karın bölgesidnen hissedildini söylediler göbek deliğimin 4 parmak aşada

benim tokluk sadece ölçüyom oda 100 ile 120 arasında çıkıyor :) 90 çıktıda oluyor ama canımm :) özellikel sabahları recel yersem 90 95 çıkıyor yemezzsen 110 vs :) ne enteresan.. ben çok aldımm nevinn
hepsinin resmini koyayım şimdik.. da almıcam annemler alsın biraz yaa .. zaten maddi durumumuz baya kötü kemerleri sıkmak zorundayız

epoodz.jpg

2wecilc.jpg

burun aparatı ve tırnak makası
4qg6s4.jpg

gamoliye teşekkür ederiz civili bebeden buldum tulumu çok begendik

15qc6d0.jpg

18p579.jpg

3-6 aylık bu , donla takım ;D donansın diye aslında ilk don alınırmış ama anca şimdi aklıma geldim
2qvb1wg.jpg

6 ay sonrası için pijema takımı

10ptzj5.jpg
bunu çok havaya aldık kaç aylık bi fikrim yok

auw6x1.jpg

bu kadar
bunların hepsini 43 tl aldık civili bebeden

hele ben kızlarr heryerden hıssedıyom..............bırı en altta ...........ıkısı solunmda...............

Canım yavrum inşallah bunları giydirmekte nasip olur ..

29oojnk.jpg

11lq79i.jpg

1e9ci9.jpg

skxmdy.jpg

2lxuh35.jpg

kak8jk.jpg

Bunların hepsini 20 tl aldım :D kolsuz badiyi abimin eşi hediye almış bize

xdw7wi.jpg
toyzz shoptan 30 tl aldım bu seti

n6ddvo.jpg

4qiejt.jpg

turuncu çorabı gecen gün oğlumuzun dedesi almış diğerini ben lcw aldım 1.5 t

2hp7p05.jpg
lcw aldım bunu 25 tl indirimdeydi hastane çıkışına katıcambunu kışın üşümeisn oğlum

292yaut.jpg

35in91l.jpg
18 tl aldık

Oğlumun Alt acması

ncz3u8.jpg

Tofita Oğlumun ıç badisi ve minik coraplarıı

xqclk1.jpg

daha hamileliğim ilk haftalarında vatan gazetesiden kupon toplamıştık onlarıda aldık..
Canım oğlumu öyle çok seviyorumki Rabbim bunları üzerinde görmeyide nasip eder inşallah Onun acılarını bize göstermesin Allahım

2yyuskw.jpg

bunuda C&A dan aldık 9 tl

Back
X