Tp Bebek ve Akupunktur

mamba 23. haftanın ıçındeyım................ınş rabbım 30 u nasıp eder canım.............aaaaaaa adı bellı olsun az kalmış kız......

insallah en az 35i gorursun el-muallim. biraz rahatsiz olursun ama olsun, ne kadar icerde kalirlarsa o kadar iyi.

seninkilerin isimleri belli mi?

gunaydın ....................
canım eften puften...........ınş ınş gelırım ve rahat eder ıçım darısı katkat sıze ınşşşşşşşşşşşşşş
mamba bakalım dr um 32 33 alırım dıyo ınş saglıkla o gune ersımde ............adları bellı ınş teyzesı .........ELA DİLA HÜMA.................ınş ..........sende ıyı bak kendınew kızına ısım bul artık............ve mutlaka yaz................

günaydın kızlar..... nasılsınız.....
muallimcim böyle hafta filan konuşunca çok az kalmış gibi geliyor insana... maşallah.... hayırlısıyla kucağına alacaksın canım... Allah yardımcın olsun....

günaydın kızlar
el muallim senay 38 yaş üstü başlığında bir arkadaş doğum yaptığını yazdı. ikiz. 37. haftaya gelmişler. 2800 ve 2700 doğmuşlar ve kuvöze gerek kalmamış. darısı başınıza :lepi: tabii sonra 15 günde 15 saat uyumadım sevgileri olmasa çekilmez ama yine de çok güzel bir duygu diye yazdı. inşş rabbim isteyen herkese gösterir
kızlar ben nezle oldum çok kötü. gözlerimi açamıyorum burnum devamlı akıyor. kalabalık işyerinde çalışınca böyle oluyor biryerden mikrop kapıyorsun. bu durumda kullanılacak bir ilaç yok değil mi hele bu aylarda?

Günaydın güzel anneler ve anne adayları
Muallimcim inşallah 35. haftalara gelirsin canım ne kadar içeride fazla kalırlarsa sana bakımı daha kolay olacak daha güçlü olacaklar ben olsam hastanede yatarak bile geçiririm ama 35 i tamamlarım.Allah kolaylık versin canım.
Şenaycım baya yarıladınız hamişliği maşallah hepinize
Denizcim sabırla bekliyorsun hımmmmmmmmm büyük gelişme var sende hayretttkaydirigubbakcemile3 keseyide kalp atışınıda duyacaksın canım ben eminim senden
hepinizi öpüyorum kızlarrrrr

şenayciğim inşş kalp atışını görünce de benim iş bitmeyecek ki. öbür muayeneye hala kalbi atıyor mudur diye gideceğim. hele bir de yaş 42 olduğundan amniosentez yaptırma düşük tehlikesi ve onun sonucunu beklemek var ki oy anacım. zor yani. sabır yani tüm hamileler için bol sabır ve dua. bu kadar geç ve zor gelmeseydi bu kadar da sabır gerekmeyecekti ya yapıcak birşey yok. rabbim hayırlısını versin

denizcim gönlünü ferah tut canım, Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak... beklemek çok zor, her kontrol endişeyle gidiyorsun, mutlu ayrılıyorsun doktordan, rabbim hayırlısını veriyor çok şükür...
inşallah bizde küveze gerek kalmayan doğumlar yaparız, tek hayalim bu... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
canım doktorunu ara bence, mutlaka kullanılacak bir ilaç vardır ama mandalina filan çıktı artık, bol bol suyunu sıkıp içebilirsin, bol vitamin alman lazım.....

hepınızı opuyorum...........ınş hersey guzel olur ınş.............hepımız ıcın guzel gunnler ınş yakındır rabbım yardımcımız ols....sabır tevekkul sukur .....................
hayırlı cumalar kızlar......

kızlatr artık demır hapı da kullanıyorummmm magnezyumda alıyorum............elevıt zaten var........... bıde balık hapı............bıde troıd hapım var ...................ınş onbesgun sonra 25. haftamda seker yuklemesı olucak ınş ıyı cıkar..............sonra 30 u beklıcem................senay tıoprak sızın buyuk ultrason zamanı gelıyooooo

muallimcim cehaletimi bağışla canım, büyük ultrason nedir... orda ne görcez, googlede de bakabilirim ama sana sormak kolay geldi canım :)

ya ışte bılıyosun renklı ayrıntılı ultrasıon .........bebegın her organını tek tek ıncelıcekler...........sana sılım sakın memorılde yaptırma cok pahalı orası uygun bı yer bul bıde bazı merkez bebek basınada para alıyoo................ben medıcanada druma yapturdım 150 verdım üç bebışe gore uygun...........cok sukur ıyıler ay ayak kemıklerı burun kemıklerı tektek bakılıyo cok guzel yaaaaaaaaa uzun suruyıoo belı agrıyo ınsanın ..................

tamam muallimcim büyük ultrason ne demek okudum, daha önceden de okumuştum bu bilgileri..... ben yarın gitcem kontrole, demekki bir sonraki kontrolümüzde bakcak, 19. haftadan sonra bakılıyormuş... Allahım inşallah bişey çıkmaz

muallim canım sen 40 yaşındasın ve sanırım amniosentez istemedin. çoğul gebeliklerde de amniosentez yapılıyor muymuş biliyor musun? ve diyelim allah korusun 1 bebekte sakatlık falan çıktı birini sonlandırabiliyorlar mı? merak sadece?

denız amnıyosentez oluyoo tabı ama her iğne bı rısk..........duşuk tehlıkesıde var ben ıstemedım zaten dr lar cogullarda rısk old ıçın cok ıstemıyoo.........ense olç cok sukur ıyı cıktı ayrıntılıdada ıyı cıktı ınş sorun yok...............ama olsa bıle asla ıstezdım daha once kayıplatr yasadım kısmette ne varsa o olucak.............rabbıım herlkese hayırlı saglıklı evlat versın zor butun bunlar............yasım kırk...........ama hersey ıyı...........yası genç olup herseuyı sorunlku cıok kısı var .........sorun etmıyorum tevekkul ettım ınşşşşşşşşşşş ...............sımdı sende herseyı takarsın........takma..........ınş ense olç ıyıyse ıyı gıder

günaydın kızlar
el muallim senay 38 yaş üstü başlığında bir arkadaş doğum yaptığını yazdı. ikiz. 37. haftaya gelmişler. 2800 ve 2700 doğmuşlar ve kuvöze gerek kalmamış. darısı başınıza :lepi: tabii sonra 15 günde 15 saat uyumadım sevgileri olmasa çekilmez ama yine de çok güzel bir duygu diye yazdı. inşş rabbim isteyen herkese gösterir
kızlar ben nezle oldum çok kötü. gözlerimi açamıyorum burnum devamlı akıyor. kalabalık işyerinde çalışınca böyle oluyor biryerden mikrop kapıyorsun. bu durumda kullanılacak bir ilaç yok değil mi hele bu aylarda?

Deniz bulut,bu aralar kimseyle tokalaşırken fazla öpüşmemeye çalış tatlım.Hafta sonu önümüz,eğer hafta sonu çalışmıyorsan yat uzan.İstirahat etmeye çalış..Terle atabilirsin..Aman dikkat gribe dönüşmesin..Çok iyi koruyun kendinizi....
Eczanelerde falan satılıyor,probolis ismi ile satılıyor.Arı sütü-polen karışımı onlardan öneririm..Bağışıklık sistemi için yaralı...

denız amnıyosentez oluyoo tabı ama her iğne bı rısk..........duşuk tehlıkesıde var ben ıstemedım zaten dr lar cogullarda rısk old ıçın cok ıstemıyoo.........ense olç cok sukur ıyı cıktı ayrıntılıdada ıyı cıktı ınş sorun yok...............ama olsa bıle asla ıstezdım daha once kayıplatr yasadım kısmette ne varsa o olucak.............rabbıım herlkese hayırlı saglıklı evlat versın zor butun bunlar............yasım kırk...........ama hersey ıyı...........yası genç olup herseuyı sorunlku cıok kısı var .........sorun etmıyorum tevekkul ettım ınşşşşşşşşşşş ...............sımdı sende herseyı takarsın........takma..........ınş ense olç ıyıyse ıyı gıder

Canım önceki kayıpların ne sebebepten olmuştu ?:çok üzgünüm:

Back
X