Tp Bebek ve Akupunktur

denız pıs kız bak gıttın noldu gorulmez dedım sana..............daha cok kuçuk ve senınkı gec yerlestı.............benım bıle degerım cok yuksek old halde 7. hafta batı dr..........bekledım sabırla..............ve sıkıntısız goruldu..............senınkı ancak buyucek..............sımdıden acyoom kız senın bebılşe ................umutlu ol kararlı ol.............hımmmmmmmmmmm dra gıttın demekkkkkkkkkkk üç gun konuşmıcammmmmmmm senle.................cezalısın ..............tıp..................................basladı..........................:delphin:kötükedihüso

bugün 1. gün değil mi? yarın neyse ki pazar. pazartesiyi geçtik mi salı cezam bitiyor değil mi? kaydirigubbakcemile2
ama sen 7. haftada gittiğinde bebek mebek herşeyi görmüşsündür baklım ben ne görücem görücem mi? neyse böylece kendimi kötü olasılığa da hazırlıyorum
hakkaten eğer bu bebek dünyaya gelirse herhalde her hapşırdığında alır doktora götürürüm. ay yazık olur bize :roflol:

ben geldim ama gidiyorum nasıl olsa benimle konuşmuyorsun :umursamaz:hastayım da bugün bir yere gitmedim sadece çok az sokağa çıktım. alışveriş yaptım döndüm. hava çok güzel millet geziyordur

merhaba arkadaşlar,

denizcim gerçekten çok fena bir kadınsın kız sen... yine kötü senaryolar yazmaya başlamışsın, bak sen işini bırak bi diziye filan at kapağı, valla daha iyi olur... hemende neler kurmuşsun kafanda.... ama cezanı da almışsın bakıyorum, hadi hayırlı olsun.... 3 gün çok değil, geçer :) :) bu arada biraz daha iyisindir inşallah, kötüye gitmedi nezlen sanırım, nasılsın?

ben dr'a gittim ya bugün, 1 ssat önce filan geldik ama ben kendime henüz gelebildim... bıktım ben bu ist. trafiğinden ya.... hav güzel diye herkes atmış kendini sokaklara... midem alt-üst oldu...

kızlarım gayet iyiler maşallah.. 200 gr olmuşlar... bu arada evet 2sininde kız olduğu kesinleşti, yarın inş. kendimi iyi hissederim ve gidip çifter çifter pembiş bişeyler almak istiyorum, 1-2 parça bile olsa yeter.. onları sever avunurum.. yoksa ben karnımı mıncıklamaya başladım, eşim kızıyor bana...

bu arada, büyük ultrasonumuz gelecek ay, yaptırıp götürcez... ama rahim ağzını sormadım ya, bir ara aklımdaydı, unutmuşum resmen.. aslında ne çok soru hazırlıyorum, yazılı liste yapcam bi daha...
midemi sorcaktım mesela, ne kullanabilirim arada hafif te olsa ağrıdığında veya gaz tipi bişeyler olduğunda diye, yengeme renie mi neydi çiğneme hapları varya onlardan vermiş dr'u. talcid filanda olabilir, bazen ihtiyaç hissediyorum, neyse bi dahaki sefere yazarım unutmam...

ooooooooooo senay kız mı ıkısıde...............cok guzel yaaaaaaaaaaaa..............beraber buyucekler.............eferın benım kızlarımı yalmnız bırakmadınnnnnnnnnn..............ıyler cok guzel............bak mıden kotu olunnca renı kullan drum bana gecen ay verdı .................zararı yok............tadı hoş degoııl ama bırazcık rahatlatıyoo kullan sende................gunde ıkı kez kullanabılırsın bol suyla ıç ...............cıgnryınce tadı hoş olmıııı....................bugun toprakta yokkkk

iyi akşamlar....
kimseler yok buakşam.. tatil akşamı olduğu belli...

evet muallimcim kızların yalnız kalmadı, bide toprak var tabiii.... zümmin kaldı cinsiyetini öğrenmediğimiz dimi... artık sırada deniz ve tedavidekiler var inşallah...
reni alcam canım, çok sağol... mide rahatsızlıkları başladı çünkü... bu hafta özellikle bayağı belirgin... Allah beterinden saklasın inşallah...

herkese iyi geceler.....

Kızlar merhaba.Bugün koçişle gezdik akşamda annemlere gittik daha yeni geldik...Ben nezle olmuşum halsizliğim var bu nedenle...Şenaycım kızlarımız geliyormuş gözün aydın...Denizcim moralini bozma zira bizim tüp bebek olduğu için gelişimleri ilk zamanlar daha geri oluyor, sonradan haftasını yakalıyor.Benim merkez bebeğin haftasını hesaplarken transfer tarihinden 2 hafta çıkartıp daha sonra bir şeyler yapıp söylüyordu , o yüzden bir şeylerin net görülmemesi çok normal...

bu arada, büyük ultrasonumuz gelecek ay, yaptırıp götürcez... ama rahim ağzını sormadım ya, bir ara aklımdaydı, unutmuşum resmen.. aslında ne çok soru hazırlıyorum, yazılı liste yapcam bi daha...
midemi sorcaktım mesela, ne kullanabilirim arada hafif te olsa ağrıdığında veya gaz tipi bişeyler olduğunda diye, yengeme renie mi neydi çiğneme hapları varya onlardan vermiş dr'u. talcid filanda olabilir, bazen ihtiyaç hissediyorum, neyse bi dahaki sefere yazarım unutmam...
kız şenay maşallah ne rahatsın. insan ikiz bekler de serkaj falan sormaz mı? ay benim tam zıttım. ben olacaktım ki her seferinde liste ile giderdim.delikafaduldenbu arada ikisinin de kız olması şahane olmuş. çok yakın 2 arkadaş olarak büyüyecekler. harika kaydirigubbakcemile5

Kızlar merhaba.Bugün koçişle gezdik akşamda annemlere gittik daha yeni geldik...Ben nezle olmuşum halsizliğim var bu nedenle...Şenaycım kızlarımız geliyormuş gözün aydın...Denizcim moralini bozma zira bizim tüp bebek olduğu için gelişimleri ilk zamanlar daha geri oluyor, sonradan haftasını yakalıyor.Benim merkez bebeğin haftasını hesaplarken transfer tarihinden 2 hafta çıkartıp daha sonra bir şeyler yapıp söylüyordu , o yüzden bir şeylerin net görülmemesi çok normal...

aman dikkat et canım. ben de nezleyim. dün durmadan aktı yara oldu. bugün az daha iyi ama kırıklık var. geçmiş olsun. sen de yarın dinlen azcık.

kızlar düşündüm de acaba bebek yapmam doğru bir karar mı? doğunca her ateşlendiğinde falan ölecek bu diye sinir krizi geçirir miyim? aslında allah bana çoğul gebelik verecekti ki benim hiçbirşey düşünecek uğraşacak halim kalmasın :roflol:

el muallim bak 1. gün geçti bile kaldı 2 güncük yerimseniben

toprak ooooooooo gezdın geldın.................yarın da tatıl..............herkes uyur artıkın.............ya serapı...........ozge bulut..............zummın nerdeler pınk de gırmıyooo .............herkese hayırlı geceler

Arkadaşlar,ultrasonda olan ölçüler genelde daha fazla oluyor..Mesela gerçekte bebeğin kilosu 150-160 gr ise bunu 200-210 gr olarak hesaplıyorlar ultrasonda..Boy 20 cm se ultrasonda 25 cm olarak hesaplıyorlar..Tabi tam tersi de olabiliyor..Bebek gerçekte 450 gr ise ultrasonda 300 gr ölçebiliyorlar..Yani ultrason ölçüleri gerçeği yansıtmıyor her zaman..

kızlar ii geceler naber bakalım herşey yolunda galiba inş hep ölye olur
ben yarın sabah gidicem dr yumoşlara bakılıcak ve kan vericem bakalım inş herşey güzel olur yarın haber veririm
senyacım beni sormuşsun canım yarın inş ögrenirim e durumda yumoşlar seninde minişler kızmış ay hadi hayırlı olsun artık kafana göre gidip ciciler alırsın inşş canım
muallimim özge kim oliyyyyy kaydirigubbakcemile3 bu gidişle hamiş kalırsam kızım olursa özge koyucam sen nasılsın ohh maşallah ii gidiyo 23 e giriyon rabbim kucagına almanı nasip eder bebişleri inşşş
denizcim gitmişsin dr a hadi hayırlı olsun kese minikte olsa görünmüş ama allah yardım etsin saa muallimimin gazabından kurtulamamışsınkaydirigubbakcemile3neyse şaka bi nyana herşey güzel olur inş senin içinde..

offff gokçeeeeeeeeeeeee offfffffffffffffffff senı ozge dıye hep karıştırıyoom adunı degıştırmesen olmıcektı bunlar..........sanada ceza guzel fıkır kızına özge koyarsın...................ınş ıyı olucak ınş sevuınecez senınle serappıyle.....................eften haklısın bebeişlerın kılosu net degıl doğunca azda olsa daha az cıkıyoo genelde.................ıyı ols ınşşşşşşşşş.......................herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.........................guzel bı pazar ınş hersey daha guzel olur ......................

852k.gif

günaydın arkadaşlar.... muallimcim pisi pisi çok güzel..... hemde bebi pisi :)

çok güzel bir pazar sabahı var.... pırıl pırıl.....

ama benim dışarı çıkacak isteğim yok, var olan enerjimi hafta içi yapamadığım ev işlerine saklıyorum...

toprakçım sana da geçmiş olsun canım, dikkat et.. deniz sen nasıl oldun canım....

öpüyorum hepinizi...

Back
X