Tp Bebek ve Akupunktur

arkadaslar okuyabılırsenız bulut arkadasımıza destek olursanız cok guzel olur..........kım okursa yazsın kac tane bulutta not alıp kaydeder.................bırbırımız ıçın varız ınş herkes erer muradına ve tamamına.....................bu gunler zor ınş guzel gunler yakındır......................bulutcum inş baslangıç olds yuregın ferahlasın ben bır meryem bır fetıh okurum ınş...............

arkadaşlar hepinize sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum..rabbim hepimizin yardımcısı olsun.... kızlar başka bir topikte bir arkadaşımız için 41 meryem suresi okuyorlar... bilmiyorum yanlış yapıyorum ama biliyorumki beni sizlerden başkası anlamıyor...

sizlerden benim için 41 meryem suresi ve 41 fetih suresi okurmusunuz....benim adıma niyetlenip benim için dua edermisiniz.inanıyorumki dua her çaresiz kapıyı açar...

biliyorum çok şeymi istiyorum...ama ne yapayım sizler benim dostlarım arkadaşlarımsınız her nekadar birbirimizi görmesekte hisse diyoruz yaşadıklarımızı...

hadin kızlar herkes azar azar alsa o kadar zor olmaz herhalde...
RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN...GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN TÜM GÜZELLİKLERİ SİZLERE NASİP ETSİN...

Bulutcun canim benim ALLAHU TAALA YARDIMCIMIZ OLSUN BENDE BASLICAM BU DUALARA okumaya senin icin 5 meryem ve 5 fetih suresini okurum canim inan daha fazla okurdum ama su anda cok yogunum sende benim icin dua et ne olursun canim belli degil ama ya bu ayin sonu yada 2.de turkiyedeyim su anda adetim kasimin 4 adetim oluyor ve ALLAHIN IZNIYLE BASLIYORUZ UMDA YOLCULUGUMUZA INSEALLAH HAYIRLISI OLUR KIZLAR ALLAH RIZASI ICIN DUA BEKLIYORUM BARTONEL KISRI AMELIYATIMI MEMORIALDE OLACAM DRUMDAN BUGUN TELEFON BEKLIYORUM opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Nilcim çok geçmiş olsun.Benim de hamilelik takibim memorial da yapılıyor, doktorum asena hanım.28 Ekimde hastanede olacağım belki görüşürüz...
Bulutçum ben de inşallah 1 fetih 1 meryem suresi okurum...Ancak bir şartım var , kendini bu kadar üzmekten vazgeçeceksin sen de...Rabbim hepimize evlat verecek inşallah sadece biraz vaktimiz var...Çok öptüm seni...

Canlarim aksilikya benim leb bozuldu su anda esimin calisma odasindaki bilgi sayardan yaziyorum
oda hasta vallahi zor yaziyorum biraz zolanacam galiba takipdeyim MUALLIMCIM NASILSIN CANIM SANIRIM SENINLE MESLEKTASIZ DUYDUM KADARIYLA BENIMDE ISLER BU ARA COK YOGUN BIRDE BENIM APARAT BOZULDU IYIMI BUNLA IDARE EDICEM BULUT ARKADSIMIZ ICIN % TANE OKURUM BENDE BASLICAM KENDIM ICIN yalniz bu sureler 41 gun hic ara verilmeden okunacakmis yani 41 gun tamamlanacakmis oyle duydum bende tedavime basliyorum kasimin gibi canim benim bol bol dua bekliyorum sizden ne olur rabbim bu sefer guldursun inseallah hepimizi birde ben 5oo yasin okunmustu bana rabbim bu edilen okunan dualrin yuzu suyu hurmetine hakkimizda hayirlisini nasip etsin inseallah bulut icin 5ser tane okuycam :Saruboceq:

nılcımmmmmmmmmm ınşşşşşşşşşş hayırlı olur tedavın ınşşşşşşşşşşşş...................ıyı bak kendıne moralın ıyı ols.............toprak yoktun dun ...................

canım nıl..................bu tur duaların bu tur sekılde okunması sahıh kaynaklarda yok o yuzden cok kafayı takmamanızı tavsıye edrım onemlı olan okunması içtenlıktır.............herseyı sayıya ve kurala baglayan fıkırlrler doğru degıl.........ınş içten yurekten okyup dua etmek tevekkul etmek ınanmak ...................ınş bıuu kez gulersın...............umudunu kaybetmre...........turkıyede karsıyamı yanı avr yakasınamı gelıcen...........ınş hamış kalda seneye yaza buluşalım

Kızlar sızlere sÖz verıyorum artık karansar olmayacaĞım hep ıyı gÜzel Şeyler dÜŞÜneceĞım. Rabbım hepınızden razı olsun.benı yanlız bırakmadıĞınız ıÇın ...tÜm hayırlı gÜzel Şeyler sızlerın olsun....

Biraz rahatsızım muallim ya grip olmuşum dün dinlendim , bir de maskoya gittim bebek odası baktım.Bebek odaları 2.000-TL civarı , bir de şu ÖTV indirimden yararlandırıyorlarmış halen acaba bu hafta odayı ısmarlasak mı dedik eşimle.Daha erken biliyorum ama be yapacağımıza karar veremedik.Sen ne yaptın?Nasılsın?Kızlarımız nasıl?Bu arada benim bebiş ciddi ciddi tekmeliyor beni artık , babamız hissetmiyor ama ben hissediyorum.Acıktığımda felen tepki geliyor hemen acıktım diye...

Nilcim çok geçmiş olsun.Benim de hamilelik takibim memorial da yapılıyor, doktorum asena hanım.28 Ekimde hastanede olacağım belki görüşürüz...
Bulutçum ben de inşallah 1 fetih 1 meryem suresi okurum...Ancak bir şartım var , kendini bu kadar üzmekten vazgeçeceksin sen de...Rabbim hepimize evlat verecek inşallah sadece biraz vaktimiz var...Çok öptüm seni...

TOPRAKCIM COK SEVINDIM inseallah gorusuruz ya ben nasil tanicam seni ya kusura bakmayin bras turkcem iyi degil asena sanirim yeni galiba orda benim dr semra hanimdi a.s.

KIZLAR ŞUANDA;
meryem suresi fetih suresi
muallim 1 1
nil 5 5
toprak1 1
oldu geriye 34 meryem suresi 34 fetih suresi kaldı. bu arada kızlar adım ÜMMÜHAN

Aferim bulutçum , ben de senin gibi hep moralimi bozuyordum bebekle ilgili olarak.Sonra baktım ben endişeli olsam da üzgün olsam da Rabbim zamanı gelince ancak verecektir...O yüzden çok takmamaya başladım.Tabi rahatlamamda akupunkturun da çok etkisi oldu...O yüzden sen de kendini üzmekten vazgeç zamanı gelince inşallah olacak...

toprak dıkkat et kendıne canım ya lımonlu ıhlamur iç...................bence erken 27.........den sonra sıparış ver bence ................yanı bı ıkı ay daha bekle aklına yaz verırsın sparış bende ınş 27 26 olımmmmmmmm bakıcam modokoyaaaaaaaa..................oncelıkle şu otomatık sallanan besıklerden alıcammmmmmmm.................uç taneyı susturmam zor olucak.............ben zaten ınş en gec 34 hafta doğuma gıderım..............ınş hayırla gelsınler alırız herseylerını....................zaten doğum cantasını da 26 gıbı hazırlarım................

KIZLAR ŞUANDA;
muallim 1 1
nil 5 5
toprak1 1
oldu geriye 34 meryem suresi 34 fetih suresi kaldı. bu arada kızlar adım ÜMMÜHAN[/QUOTE

CANLARIM diğer temmuz topiğindede açtım duayı belki dedim burda tamamlayamayız sureleri ordaki arkadaşlardanda rica ettim. hepiniz sağolun.ben takip edip kalan sure sayıları sizlere söyleyeceğin belki daha okumak istersiniz.vereliniortakvereliniortak

canım nıl..................bu tur duaların bu tur sekılde okunması sahıh kaynaklarda yok o yuzden cok kafayı takmamanızı tavsıye edrım onemlı olan okunması içtenlıktır.............herseyı sayıya ve kurala baglayan fıkırlrler doğru degıl.........ınş içten yurekten okyup dua etmek tevekkul etmek ınanmak ...................ınş bıuu kez gulersın...............umudunu kaybetmre...........turkıyede karsıyamı yanı avr yakasınamı gelıcen...........ınş hamış kalda seneye yaza buluşalım

canim kardesim benim evet biliyorum onemli olan IHLASLI bir sekilde ibadet ve dua
RABBIM BIZI BIZEDEN DAHA IYI BILIYOR INANKI MUALLIMCIM COK DOGRU SOYLUYORSUN SAYI IYI DEGIL AMA NE YAPALIM INSANIN INANCI OLMASSA BU KADAR AGARBIR YIKU TASIYAMAZ SUKROLSUN ALLHIMA ASALA ISYANIM OLMADI SUKUR BIR UMUT ISTE ben avrupa yakasina gelecem keske gorusebilsek inseallah oyle bir imkanimiz olur sizi tanimiyorum ama ALLAH ICIN SEVMEK NE GUZEL BENIM BURDA COK DEGERLI HOCAM VAR BANA NE DR HEP AH BIR BILSEN DER NELER KAZANDIGINI KAYBETMEYELIMDE KAZANALIM INSEALLAHHH BAZEN DIYORUM COKMU ISTIYORUM BEBEGI okadar ugras sonucu olmadi tabiki hayir var ne bilim analik duygusunu tatmak istiyorum anne olmak istiyorum ALLAH NASIP EDERDE OLURUM INSEALLAHHH AMINNNNopuyorumnanaktan

nil canım benim sureler bitince inşallah senin adınada niyetlenir okuruz.tamammı...rabbim yardımcımız olsun...

KIZLAR ŞUANDA;
muallim 1 1
nil 5 5
toprak1 1
oldu geriye 34 meryem suresi 34 fetih suresi kaldı. bu arada kızlar adım ÜMMÜHAN[/QUOTE

CANLARIM diğer temmuz topiğindede açtım duayı belki dedim burda tamamlayamayız sureleri ordaki arkadaşlardanda rica ettim. hepiniz sağolun.ben takip edip kalan sure sayıları sizlere söyleyeceğin belki daha okumak istersiniz.vereliniortakvereliniortak

VAKTIM OLURSA TABIKI SEVE SECE CANIM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN INSEALLAHHHHH BIZEDE DUA BEKLERIMvereliniortak

nıl canım ınşşşşşşş rabbım bekletnez zamanı gelmıştır ınş............kım ıstemez anne olmak tabı ısteyeceksın .............bız ıstıcez rabbım ınş vermeye kadırdır...............ınş acışlan ellerı boş cevırmez..............adımın besmeleyle at ınş ınanoyorum oluycak..............rabbım kımseyı zorda darda bırakmasın her daım ona muhtacız...................

Back
X