Tp Bebek ve Akupunktur

bulutçum Allah yardımcın olsun bebişini en kısa zamanda kavuştursun sana canım, dualarım seninle, okurum diye sözveremiyorum. Akşam anneme söyliycem hangisini okuyabilirse haber veririm sana, öptüm....

kızlar mrb hayırlı akşamlar hepiciginizee
bulutcum ben kurandan okumayı bilmiyorum canım aslında kur a biliyodum ama uzun zamandır okumayınca harfleri şaşırıyorum inş duaların kabul olur rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eyler inşş

hamışşşş olanlarrrrr
elmuallım
toprak
gulen
senay
burge
zummın
denız.................................
tedavıdekıler
serapıy.........................ekım

gokçe...........................ekım

nıl.....................................kasım

bensu................................kasım
bulut....................................
pınkkk...............................
rabbım hamışler tamamına erdırsınnnn............................tedavıdekılere guzel sevınçlı sonuçlar versınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...............................ınşşşşşşşşşşşş............................amın

gökçe senayk arkadaşlarım allah razı olsun. evet olabilir çevrenizdekilerde okuyabilir .
inşallah muallimciğim en kısa zamanda...
kızlar şuan 31 meryem 32 fetih suresi var. okumak isteyenler sayılarıyla beraber bana yazsınlar...

kızlar herkes akşam dınlenmesınde galıbaaaaaaaaaa.........................ne yemek var menudeeeeeeeeeeeeeeeeee

Rabbim hepinizin muradını versin..NıL 1971im her zaman özel duamdasın.Güzel haberlerini alacağım inş.canım kardeşim benim...opuyorumnanaktan

kjısss kaswaaaaaaaaaaaa ......................nılı bız caldık.................vermıyoz arkadasımızı.....................naber ya ıyısın dımı..............bol dua et...................

bulutcum ben de ne yazık ki kuran okumasını bilmiyorum o yüzden yardım edemiyorum ama dualarımdasın canım inşş olacak :Saruboceq:
l muallim beni hamilelerin arasına yazmış ay aksi ispatlanana kadar hamileyim değil mi ben alkisalkisalkis:lepi:
el muallim bana sormuyorsun ama bende çorba ve kuru fasülye var buyur gela.s.
neyse bu akşam son cezam bitiyor delikafadulden

gökçe senayk arkadaşlarım allah razı olsun. evet olabilir çevrenizdekilerde okuyabilir .
inşallah muallimciğim en kısa zamanda...
kızlar şuan 31 meryem 32 fetih suresi var. okumak isteyenler sayılarıyla beraber bana yazsınlar...

ümmühancım, 1 meryem 1 fetih suresini annem okuyacak senin için.. Allah Kabul Etsin.....

amin canlarım amin hepimizin dualarını güzel dileklerini...
deniz bulutum neyse cezan da bitti birdaha ablamızı üzmezsin..
o bizim büyüğümüz o nederse doğrudur...
bu arada kızlar 29meryem suresi 30 fetih suresi kaldı gittikçe azalıyor rabbim duaları kabul olan kullar arasında olmayı nasip etsin aminnnnnnnn

kızlar hepinize ii geceler tatlı rüyalar duaalarınızda bana da yer verin olurmu günler geçtikçe heyecan olmaya başladı ama rabbim sabır veriyo inş herşey güzel olucak allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin inş
haydi byyyssssss

kızlar bende gidiyorum artık kaldığımız yerden yarın devam ederiz inşallah..bu arada27 meryem 28 fetih suresi kaldı..hepinize hayırlı huzurlu geceler...

amin canlarım amin hepimizin dualarını güzel dileklerini...
deniz bulutum neyse cezan da bitti birdaha ablamızı üzmezsin..
o bizim büyüğümüz o nederse doğrudur...
tamam büyüğünüz ama benden büyük değil. ben ondan büyüğüm. dedikleri doğru da olsa insan hiç ablasına küser mi çık çık çık :umursamaz: neyse cezam bitti herkese iyi geceler zemuszemus

hıııııııı bilmiyordum senden büyük olduğunu kusura bakma...neyse cezan bitti ...ozaman büyüğümüz sensin...:kedi::kedi:zemuszemus

hamışşşş olanlarrrrr
elmuallım
toprak
gulen
senay
burge
zummın
denız.................................
tedavıdekıler
serapıy.........................ekım

gokçe...........................ekım

nıl.....................................kasım

bensu................................kasım
bulut....................................
pınkkk...............................
rabbım hamışler tamamına erdırsınnnn............................tedavıdekılere guzel sevınçlı sonuçlar versınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...............................ınşşşşşşşşşşşş............................amın

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hatunlar...............................opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:icecream:a.s.

evet burda denız buyuk bendende ama ıkı yascık............ama yınede evlılık yası olarak en buyuk benım..........................neysemmmmmmmmmmmmmmmmmm barısım barı kıyamam.................bebış olmasa hıç barışmazdım........................yerım onu sımdı o mınıcık ınşşşşşşşşşşşşşşşş pıt pıt atıcak kalbııııııııııııııııııı

ohoooo 3 gün bitmiş barışim diyo. barışıcen tabiii. 3 günü doldurduk demi :olmaz: bak bir daha dargınlık istemem. yoksa her hafta ultrasona bir doktora giderim ona göre :roflol:

kızlar birdaha küslük olmasın...sonra sizin bebişler üzülür...olmaz...üzmeyin onları...kendinize ve bebişlere çok iyi bakın teyzeleri her gün onların varlıklarını biliyor seviniyorlar ....
arkadaşlar surelerde 26 meryem 27 fetih surem kaldı...yavaş yavaş bitiyor....

RABBıM SıZLERı KORUSUN..

toprak nerdesın............senay.................zummın gırmıyooo baya oldu...............burge de gulen de..............herkes ıyı olsssssssssss.............................

Back
X