Yöresel Tarif Trabzon ve oflu olarak vazgeçilmezlerimm..

Yöresel Yemekler
bende bayılıyorum mıhlamaya kesşke biraz püf noktolarıyla birlikte tarif verseniz..
dolu dolu 2 yemek kaşığı tereyağını erit... sakın yakma o yüzden ocağın en küçük gözünde eritt.. 2..buçuk yemek kaşığı mısır ununu ekle ve kavurr.. az tuz ekle 1 .buçuk su bardağı suyu kat ve bulamaç olana kadar pişir.. dolu dolu 1 su bardağı karadeniz kaşarını ekle ve eritene kadar hafifçe karıştır..AFİYET OLSUNN..GÖRÜNTÜ YUKARIDAKİ GİBİ OLACAKK..

çok teşekkür ederimm

Off off olsa da yesek :) Karadeniz'imiz verimli maşallah :)

ellerinize sağlık ağzım sulandı. malatyalıyım ama dolapta karalahana sarması var sabaha kuymak :) gerçi buraya geliş derdim başka hemen yazayı.
öncelikle bu bir sıkılmış anne ve çocuk yardım mesajıdır ona göre okuyunuz :)
3 yaş ve 9 aylık oğullarıma birer oyun grubu kurmayı düşünüyorum. Etkinlikler istenilen yerde yapılacaktır. Montessori hakkında bayağı okumuş ve uygulamışlığım mevcuttur söylemesi ayıp kendim öğretmenim bir de. Yer sıkıntı olursa bizim ev haftada iki gün kapılarını size zevkle açacaktır. Trabzon'da oturanlara önemle duyurulur.
Bu apartman hayatı içinde çocuklarını sırf çocuklarla oynasın diye kreşe gönderen annelerden olmak istemiyorum. etkinlik tamamiyle ücretsizdir zati ticari deği insani amaç gütmektedir. ilgilerinize teşekkür ederim.

Of'li anam senin bu topiği nasıl görmedim, lahananın sarması olurda ben nasıl görmem
Mıhlamayla Turşu kavurması da varmış ya, Of'li o mıhlama mı muhlama mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…