- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
arkadaşlar
büyük kızım uslu bir bebekti ancak sallamaya alıştırdğmz için 3 yaşına kadr sorun yaşadık.
bu bebeğimi sallamaya alıştırmak istemiyorum..ve bu bağlamda pür dikkat kitabı okuyorum..
evet uygulamak zor olsa gerek..ama denemekte fayda var..belki ben de başarısız olacağım..
tracy de ağlatmayın diyor aslında..başarısızlıkların sebeplerini de çok güzel açıklamış..
zaten tarcy de bebeğiniz ne kadar küçükse işiniz o kadar kolay diyor..
bazı arkaaşalrın anlaığı gibi bebeği saatli bir programa göre değil
ardışık eylemlerin oluğu kolay(easy) sistemine alıştırmaya çalışıyr.
sürekli tekrar ettiği şey rutin..yani ard arda gelen eylemler...
herbebeğin farklı olduğunu easy nin her bebekte uygulanabileceğini ancak
uygulamasının aynı olmadığını vurguluyor.
evet teoride kolay olabilir belki umarım partikte sorun yaşamam.büyük de konuşmak istemiyorum ama sadece denemekten bir şey çıkmayacağına inanıyrm.
şu yatır kaldır metodunu çok merak ediyorum..
büyük kızım uslu bir bebekti ancak sallamaya alıştırdğmz için 3 yaşına kadr sorun yaşadık.
bu bebeğimi sallamaya alıştırmak istemiyorum..ve bu bağlamda pür dikkat kitabı okuyorum..
evet uygulamak zor olsa gerek..ama denemekte fayda var..belki ben de başarısız olacağım..
tracy de ağlatmayın diyor aslında..başarısızlıkların sebeplerini de çok güzel açıklamış..
zaten tarcy de bebeğiniz ne kadar küçükse işiniz o kadar kolay diyor..
bazı arkaaşalrın anlaığı gibi bebeği saatli bir programa göre değil
ardışık eylemlerin oluğu kolay(easy) sistemine alıştırmaya çalışıyr.
sürekli tekrar ettiği şey rutin..yani ard arda gelen eylemler...
herbebeğin farklı olduğunu easy nin her bebekte uygulanabileceğini ancak
uygulamasının aynı olmadığını vurguluyor.
evet teoride kolay olabilir belki umarım partikte sorun yaşamam.büyük de konuşmak istemiyorum ama sadece denemekten bir şey çıkmayacağına inanıyrm.
şu yatır kaldır metodunu çok merak ediyorum..