- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.620
- 773
- 39
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
Keşke daha önce akıl edip ulaşsaymışTelefonu kırılmış şimdi arkadaşından yazdı şaka gibi
gözünüz aydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke daha önce akıl edip ulaşsaymışTelefonu kırılmış şimdi arkadaşından yazdı şaka gibi
Gerçekten bu kadar mi umursamaz olunur. Tüm gece uyuayamadik. Diyor ne var nolcak. Erkek çocuğu işteKeşke daha önce akıl edip ulaşsaymış
gözünüz aydın
Gözün aydın. Bak gördün mü yine takıntı yaptın. Diğer konunda olduğu gibi, takıntı yapıyorsun, sonra da kafanda kuruyorsun. Kötü niyetli insanlar da bu huyunu görüp seni manipüle ediyor, sonra ben toksik insanım diyorsun. Sen toksik insan değilsin, sen manipülasyona açık bir insansın, bu yüzden duygularını sömüren biri senin ömrünü yiyor.Telefonu kırılmış şimdi arkadaşından yazdı şaka gibi
polise bildirin bence arac takip sistemi varsa ordan bakarlarArkadaşlar kardeşim kampa gideceklerdi. saat 9da yola çıktılar. 9.30da telefonu kapandı hala ulasamiyoruz. Kamp yerine de 30 dkda ulasamaz. Oyle telefon falan da kapatmazdi. Kaza olsa bize ulaşırlar mi hemen ?
Yaa cok teşekkür ederimGözün aydın. Bak gördün mü yine takıntı yaptın. Diğer konunda olduğu gibi, takıntı yapıyorsun, sonra da kafanda kuruyorsun. Kötü niyetli insanlar da bu huyunu görüp seni manipüle ediyor, sonra ben toksik insanım diyorsun. Sen toksik insan değilsin, sen manipülasyona açık bir insansın, bu yüzden duygularını sömüren biri senin ömrünü yiyor.
Lütfen çok rica ediyorum bu dediklerimi dikkate al. Sen önemlisin, özelsin. Toksik, kıskanç, kötü bir insan değilsin.
Bek yine kendine yaptın. Şu anda bunlar sana normal geliyor ama yıllar sonra bakıp ben kendime neler yapmışım, hiç acımamışım kendime, neden kendini sevmemişim diyeceksin. Lütfen yıllar geçmeden kendinle barış, kendini sev, kendi kıymetini bil.Yaa cok teşekkür ederim
Bunu nasıl yapabilirim pekiBek yine kendine yaptın. Şu anda bunlar sana normal geliyor ama yıllar sonra bakıp ben kendime neler yapmışım, hiç acımamışım kendime, neden kendini sevmemişim diyeceksin. Lütfen yıllar geçmeden kendinle barış, kendini sev, kendi kıymetini bil.
Haydi geçmiş olsun, erkeklerin çoğu böyle gamsız.Telefonu kırılmış şimdi arkadaşından yazdı şaka gibi
İlk adımın bunu sorman zatenBunu nasıl yapabilirim peki
Çok haklı. Erkek çocukla kız çocukla ilgisi yok ki, yarım saatte ortalığı ayağa kaldırmışsiniz.Gerçekten bu kadar mi umursamaz olunur. Tüm gece uyuayamadik. Diyor ne var nolcak. Erkek çocuğu işte
Bu kadar takip etmek iyi bir şey değil. Çocukları biraz özgür bırakmak lazım.Çok haklı. Erkek çocukla kız çocukla ilgisi yok ki, yarım saatte ortalığı ayağa kaldırmışsiniz.
iyi hadi kötü birşey olmamış gözünüz aydın birdaha böyle şeylerde habersiz bırakmaması gerektiğini anlatırsınızTelefonu kırılmış şimdi arkadaşından yazdı şaka gibi
Aynen öyle . Zaten konu sahibi daha ulaşamadığı ilk saniye panik olmuş. Yarım saatken başlamış panikle polis falan aramaya.Bu kadar takip etmek iyi bir şey değil. Çocukları biraz özgür bırakmak lazım.
Geçen haberlerde gördüm. 16 yaşında bir delikanlı eve geç gitmiş. Babası kızmış. Delikanlı apartmandan kendini atıp, intihar etmiş. Babası da evladının acısına dayanamamış kendini vurmuş.
Şimdi neye yaradı?