Trafik kazasi

Tesekkur ederim.onu bilmiyorum bize soyledikleri sikayetci olsam da babam eskisi gibi olmayacak o kadinin da cocuklari perisan olacak.

Bu kamu davasına dönüşmesi gerekmezmuydi.siz şikayetçi olun olmayın ortada bi suc var

Siz araba kullanmayın hanım efendi sakın aman diyeyim. Şu yorum trafik kualından bir haber olduğunuzu gosteriyor. Şehir içinde maksimum 50 ile gidilir. Önüne bir şey çıkarsa durulur. Ani durmalarda arkadaki çarparsa takip mesafesine uyması gerektiğinden arkadakinin suçudur. Arkadaki 50 ile gidilen bir yolda size gelip çarparsa sadece maddi hasarlı kaza oluşur. Ama diz 50 ile giderken bir yaya ya carparsabiz ölüme sebebiyet verebilirsiniz.

konu sahibi kadın bile isteye dedesine çarpmış gibi anlatıyodu, ben de olayın farklı açıları olabileceğini söyledim. maddi hasar olacağına oh iyi ki dedenize çarpmış demedim. yol şehir içi mi bilmiyoruz, araç kaçla gidiyodu bilmiyoruz, dede birden yola mı atladı bilmiyoruz. belki duracak mesafe yoktu, belki vardı duramadı. ben kadın suçlu adam suçlu demeden önce farklı açılardan bakmak gerek diyorum. konu sahibi ısrarla kadın hakkında dursaydı vs dediği için diyorum. sonuçta olayı o da görmedi biz de görmedik. bu kadar tepki göstermenizi gerektirecek bi durum yok. bakış açısı dediğimiz olaydan bahsediyorum sadece.

çok geçmiş olsun,allah şifa versin
Amin tesekkur ederim
ozur dileyecek bir durum yok.basiniz sagolsun cok uzuldum sizi o kadar iyi anliyorum ki ben de cok kotu oldum icime bi sıkıntı coktu bu sekilde beklemiyordum.annem bilinci yerinde hosgeldin gelinim falan dedigini soylemisti ama ben gittigimde psikolojisi alt ust olmus haldeydi.gunden gune de daha beter oluyor.cunku hayatta evde duran bi insan degildi.Allahim kimsenin basina vermesin.

Sagirsa disari cikmasin bu ne demek. sagirlar disari cikmasin acemi soforler rahat rahat araba kullansin diye .evet gormedik bu hanimefendi yolun ortasinda diyor kan lekesi kaldirimin kenarinda.o da istemezdi ama bi anlik bi hata benim dedemi mahvetti Allah kimsenin basina vermesin.

Ayrica ister istemez onu o halde gorunce duygusallasiyorum.k bakmayin da ay canim belki de benim dedem sucluydu diyemiyorum.adamin esi de kadina cok sinirlenmis madem suc benim dedem de o adam niye esine bagirsin.kurtaririm sanmis ama onun yasli oldugunu goruyor mit mit gidiyor adam.ihtimallerle hareket etmeseydi boyle olmayacakti

Yok bi de bilerek carpsin.evet iyi araba kullanmiyorsa araba kullanmayacak.trafige cikan herkes ustaca arac kullanmali onun acemiliginin ceremesini masum insanlar cekmemeli.

Yok bi de bilerek carpsin.evet iyi araba kullanmiyorsa araba kullanmayacak.trafige cikan herkes ustaca arac kullanmali onun acemiliginin ceremesini masum insanlar cekmemeli.

ay size on sayfa da yazsam benim demek istediğimi anlamayacaksınız. önce okuduğunuzu anlayın lütfen.

hadi geçmiş olsun.

aileniz şikayetçi olmamış muhtemelen para için. gelip hıncınızı burda çıkarmayın, gidin ailenizle konuşun. o zaman suçlu kim çıkar zaten ortaya.

Allahim hala para icin diyor para akillarinda olsa sikayetci olup kat kat para alirlardi.

Hanımlar lütfen biraz sakin, üsluplara dikkat ediniz, tartışmaya girmeyiniz.

Ne olursa olsun yaşlı bir insandan bahsediyoruz, insanlar 65'inden sonra kulakları duymuyor, ağır yürüyorlar diye eve kapanacak değiller, şoförler dikkat edecek, trafik kurallarına yayalardan daha fazla özen gösterecek, yaya arabaya çarpınca araba ölmez ama yayaya çarpan araba öldürür, yapılan trafik kazalarında sürücü hataları %89'la ilk sırada, bunlar istatistiklere geçmiş raporlanmış.

Sürücü'nün refleksleri güçlü, algıları açık olmak zorunda, trafikte seyir halindeyken olası bir durumda her ihtimali saniyesinde düşünüp hesaplamak mecburiyetinde, yaya çıkmaz kedi köpek fırlar yola, ehliyetim var, arabamda var trafikte dolanırımla bitmiyor maalesef, şoför olarak siz dikkat edersiniz yan yoldan gelen aracın sürücüsü yol önceliği vs düşünmez fırlar yola, adam sinyal vermeden önünüze direksiyon kırar, siz kurallara uyarsınız arkanızdaki araç son sürat gelir selektör, korna Allah ne verdiyse çalar, sağınızdan solunuzdan manevra yapıp sıkıştırır paniklerseniz, refleksleriniz zayıfsa kaza yaparsınız.

konu sahibi çok geçmiş olsun, dua edelim de o kadın bir daha araba kullanamayacak kadar korkmuş olsun..

Ben aileme hissetirmek istemedigim uzuntumu sizlerle paylasip bi nebze rahatlamak istedim.destek olan dua eden herkese tesekkur ederim.ameliyat oldu kalcada kirik varmis platin takildi suan yogun bakimda mide kanamasi gecirmis o kadar uzgunum ki.hepinizden dua etmenizi istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…