Trafik kazasi

Çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa bulsun inşallah. Kadına çok kızdım yaşlı ve çocuk görünce kornaya bastım mi denirmis!!!

Yayaya yesil yandi.7 sene once bebek arabasi ile karsiya gecicem.tam oraya araba parketmis.yayaya yesil yansa da ben kontrol ederim dememe varmadan sen gel minibus gazlayarak gel gecmeye calis.i
İlk vurulacak olan bebek arabasi ...neyse farketti frene basti.sonra birsey olmadi manasinda kafa salladi gitti.
Ben nasil bagiriyorum.hemen plakasini aldim.sikayet ettim.polis beni aradi bilgi verdi.
Adama gitmisler.sucunu kabul etmis.3 gun uzaklastirma ve para cezasi vermisler.
Sonradan uzuldum ama arabanin altinda kalsaydim daha cok uzulurdum.
Ve bir daha o adam kolay kolay o hatayi yapamaz ins.
Sikayetci olmaliydiniz.sucu varsa eger bedelini odemeli

Gecmis olsun dedenize.benim basima soyle bir olay geldi.
Yayaya yesil yandi.7 sene once bebek arabasi ile karsiya gecicem.tam oraya araba parketmis.yayaya yesil yansa da ben kontrol ederim dememe varmadan sen gel minibus gazlayarak gel gecmeye calis.i
İlk vurulacak olan bebek arabasi ...neyse farketti frene basti.sonra birsey olmadi manasinda kafa salladi gitti.
Ben nasil bagiriyorum.hemen plakasini aldim.sikayet ettim.polis beni aradi bilgi verdi.
Adama gitmisler.sucunu kabul etmis.3 gun uzaklastirma ve para cezasi vermisler.
Sonradan uzuldum ama arabanin altinda kalsaydim daha cok uzulurdum.
Ve bir daha o adam kolay kolay o hatayi yapamaz ins.
Sikayetci olmaliydiniz.sucu varsa eger bedelini odemeli

TCK ‘ya göre burada yaralama kasıtla değil taksirle işlendiğinden takibi şikayete bağlı, bilinçli taksir hali dışında.

Konu sahibi muhtemelen dedeniz de tali kusurludur, isterse dedeniz maddi ve manevi tazminat davası açabilir.

Kesinlikle sikayetci olun oyle seymi olur.. kamu davasi acilmistir zaten.. yayaya saygi yok ulkemizde malasef. Ben yurtdisinda yasiyorum burda oncelik yayalarin haliyle tatillerde turkiyede de yayalara yol veriyoruz insanlar garip garip bize bakiyor akadan korna calmalar falan. Bu kultur bizim ulkemizdede olsa keske

gecmıs olsun
benımde babam kaza gecırdı bırı carpmıs amelıyat oldu cok cektı hala cekıyor cok zor ...

Şikâyetçi olmamakla iyi yapmışsınız. Başka bir dedeye çocuğa anneye ne bileyim hatta pistteki bebeğe bile çarpması için fırsat vermişsiniz.
Ne olacaktı diyeceksiniz yine. Çok şey olacaktı.
Dedenizi seseydiniz gerçekten şikayetçi olurdunuz. Nasılsa yaşlı mahkemeyle davayla kim uğraşacak??? Yazık adamcağız... Allah yardımcısı olsun . Kimsenin eline bastırmasın çok üzüldüm.
Benim dedemin başına gelse şikayetçi olurdum.

Hemen şikayetçi ol lütfen ..doksan yaşındaki adama çarp sonra küçük bebeğim var bıdı bıdı .. kullanamıyorsan çıkma trafiğe arkadaşım .. ölebilirDi deden ,yaşı da epeyce ilerlemiş ..bunca acıya nasıl dayanıyor :/ can tatlı ,kadın yavrusuna kıyamıyor sözde ..sen de dedene kiyma, suçlular çeksin cezasını ..

Ay cidden yorumlar içimi şişirdi. Okuma yazmanız yok mu? Kadin diyor ki çocuklarının karari benim değil ben olsam şikayetçi olurdum hala şikayetçi ol yazıyorsunuz.

Geçmiş olsun bu arada konu sahibi umarim dedeniz kendini toparlar.

Yıllar evvel benzer durum başıma geldi, kızım ilkokul öğrencisiydi, okul yolunda hem okul öğrenci tabelası, hem trafik lambası hem yaya geçidi var, yayalara yeşil yandı, arabalar durdu kaldırımdan kızımla adımımızı atmamızla bir araç geçmeye kalktı, Allah'tan ki yol yokuş yukarıydı son sürat gelemedi, kızıma çarpmasın diye arabanın önüne atladım, kaputuna vurup trafik ışığını gösterdim, birkaçta el kol hareketi yaptım, o zaman ki tek pişmanlığım plakasını alıp trafik polislerine bildirmemek oldu, okul yolunda tek başına karşıya geçmeye çalışan bir çocuğa çarpabilirdi, ben de çocukken karşıdan karşıya geçerken bir arabanın altında metrelerce sürüklendikten sonra etrafta olayı fark eden insanlar tarafından kurtarılmışım, mışım diyorum çünkü çarpma anından sonrası hala yok ben de, bayılmışım, gözümü açtığımda hastanedeydim, şoför bana çarptığını anlamamış bile, adamı çocuğa çarptın çocuk arabanın altında sürükleniyor diye uyarmışlar da durmuş, o yüzden meskun mahal sayılan yerlerde ve özellikle yaya geçitlerinin olduğu yerlerde dikkatsiz araba kullanan şoförlere çok öfkeliyim.

anlasıldı neden şikayetçi olmadıkları
milletin bebesini düşünene kadar neden babalarını düşünmüyorlar diyordum bende
Siz ne demek istiyorsunuz o para verme isi sonradan cikti bu cok agir bir itham bizim paraya ihtiyacimiz yok zatn bn bunu kadinin ailesinin pismanligini dile getirmek icin soyledim

İyi de kadının bebeği varsa var. Kendi düşünecek bebeğini. Anlatiminizdan yaşlı adamın üstüne arabayı sürdüğü anlaşılıyor. İnsanlar trafikte istediği gibi öküzce araba kullanıyorlar sonra kimse şikayetçi olmuyor. Doğru düzgün ceza almıyorlar. Sizin dedenizin çektiği bu acı bu kadın ceza almadıkça boşuna gerçekten. Yazık ki ne yazık. Hem maddi hem de manevi tazminat da isteyin. Kadını da hapse atmaya çalışın lütfen.

Evet etrafinda fir donduler para da vereceklermis sanirim.halamlar ve babamgil karar almis.kadin aglaya aglaya olmus zaten

Trafik kazası oldugü için zaten trafik sigortasından para alacaksınız. Adam da hastanede yatıyor. Hastane masrafları vs içinde maddi tazminat açabilirsiniz belki. Ayrıca 90 yaşındaki adama bu sıkıntılar yaşattigi için de yine manevi tazminat istenebilir. Yani iş para ise zaten söke söke alirsiniz

İçim cız etti. Lütfen şikayetçi olun. Buradan da bize yazın güzel haberlerinizi bekliyoruz
tesekkur ederim biz esimle soyledik artk onlarin bilecegi is bize soz hakki vermiyorlar boyle konularda.babam cok sinirli ama diyorki sikayet etsek babamin sagligini getirmeyecek kadinin cocuklari var.kadin aglaya aglaya olmus esi de cok kizmis bi daha eline araba verilecegini dsunmuyorlar.

Allah kolaylık versin tüm ailenize.

Bizim derdimiz para degil yanlis anlasildik ben onu kadin ve adamin pismanligini ifade etmek icin soyledim yoksa benim babam bilincli bir adam derdimiz para olsaydi soke soke alirdik babam ogretmen halam ogretmen halamin esi ogretmen.diger halamin esi itfaiyede amir bizim niyetleri para olsa tazminat davasiyla alacaklarini biliyorlar zaten ama konu para degil asla.para mevzusu dedigim gibi aam ve kadinin pismanligini dile getirmek icin zaten olay yasandiktan hemen sonra polisler gelip soruyorlar sikayetcimisiniz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…