Ehliyetimi 3 yıl önce aldım ve bir türlü trafiğe çıkmak nasip olmadı. Otomatik araba aldik sonunda ve bugün ozel ders almaya başlıyorum. Birkac saat sonra trafikte olacağım ve cidden çok korkuyorum ama bir taraftan da çok istiyorum.tavsiyeniz var mı,herkes korkar mı böyle ilk zamanlarda.direksiyona geçince elim ayağıma dolasmiyor ama arabadan inince anlıyorum çok kasmisim kendimi,dizlerim titriyor vs
korkunun üzerine gitmelisin bende aynıydım korkumu yendim.Ehliyetimi 3 yıl önce aldım ve bir türlü trafiğe çıkmak nasip olmadı. Otomatik araba aldik sonunda ve bugün ozel ders almaya başlıyorum. Birkac saat sonra trafikte olacağım ve cidden çok korkuyorum ama bir taraftan da çok istiyorum.tavsiyeniz var mı,herkes korkar mı böyle ilk zamanlarda.direksiyona geçince elim ayağıma dolasmiyor ama arabadan inince anlıyorum çok kasmisim kendimi,dizlerim titriyor vs
Kimse annesinin karnında kullanmaya başlamadı. Ben de geçen sene araba aldım ilk çok korkuyordum bi iki kere köyde kullanmıştım ama istanbul trafiğine hiç çıkmadım. Araba iki gün kapıda yattı. Sonra dedim kalk çik kullan. Annemi aldım yanıma çıktım çıkış o çıkış. Ilk zaman aynalara bile bakamıyordum korkudanEhliyetimi 3 yıl önce aldım ve bir türlü trafiğe çıkmak nasip olmadı. Otomatik araba aldik sonunda ve bugün ozel ders almaya başlıyorum. Birkac saat sonra trafikte olacağım ve cidden çok korkuyorum ama bir taraftan da çok istiyorum.tavsiyeniz var mı,herkes korkar mı böyle ilk zamanlarda.direksiyona geçince elim ayağıma dolasmiyor ama arabadan inince anlıyorum çok kasmisim kendimi,dizlerim titriyor vs
Ehliyetimi 3 yıl önce aldım ve bir türlü trafiğe çıkmak nasip olmadı. Otomatik araba aldik sonunda ve bugün ozel ders almaya başlıyorum. Birkac saat sonra trafikte olacağım ve cidden çok korkuyorum ama bir taraftan da çok istiyorum.tavsiyeniz var mı,herkes korkar mı böyle ilk zamanlarda.direksiyona geçince elim ayağıma dolasmiyor ama arabadan inince anlıyorum çok kasmisim kendimi,dizlerim titriyor vs
Iki cocugu atiyorum arkaya aciyorum bi muzik oynak civildasa civildasa gidiyoruz+1.benim bu korkum yüzünden araba kapıda dururken bir sürü servis parası ödemek zorunda kalicaz kızım içinvarsa bir çözümü paylaşın lütfen.
kadınlara hep tavsiyemdir otomatik araba ile trafiğe alışmayın diye. manuel araba kullandıkça arabaya ve trafiğe hakimiyet daha fazla oluyor. otomatik viteste bırak arabayı trafiği kişi çoğunlukla kendine odaklanıyor. trafikte kasılmış çoğu kadının altında otomatik vites araba bi de ihlaller gırla (usta şoför kadınlarımızı tenzih ediyorum. zaten onlar da benim manuel vitesli araba ile öğrenme süreci tezimi muhakkak desteklerler).
özel dersini manuel vitesli araba ile alman daha iyi olur bence..
5 yıldır araç kullanıyorum. İlk zamanlar arabayı bırakıyordum başkası park ediyordu:) 1 kez yolun ortasında kalmıştım ayaklarım debriyajda titrediği için. Birçok kez müsait yer bulup durdurdum arabayı korkudan.Ehliyetimi 3 yıl önce aldım ve bir türlü trafiğe çıkmak nasip olmadı. Otomatik araba aldik sonunda ve bugün ozel ders almaya başlıyorum. Birkac saat sonra trafikte olacağım ve cidden çok korkuyorum ama bir taraftan da çok istiyorum.tavsiyeniz var mı,herkes korkar mı böyle ilk zamanlarda.direksiyona geçince elim ayağıma dolasmiyor ama arabadan inince anlıyorum çok kasmisim kendimi,dizlerim titriyor vs
Kaç istanbul var acaba ? :)İstanbul'da öğreneceğiniz için çok şanslısınız. En kolay trafik İstanbul trafiğidir. Çünkü sinyal yakarlar, yollar bellidir.. Işıklar kullanılır durumda.. öncelikle direksiyon hakimiyetinizi sağlarsanız (çok fazla sürmeniz lazım) rahat edersiniz. Otomatik araba kolay gibi görünür ama bence yeni öğrenenler için iyi bir şey değil. Önce kolay yollarda başlayım. Gazı freni iyice belleyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?