• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trafikte başıma gelenler

Zaten ortalık psikopat dolu, bari biz kadınlar birbirimize düzgün davranalım

Bir kere Adanada araba kullanıyorum
Dar ve tek yön Sokağa tersten girmişim
Tam sokak bitince dönücem karşıdan bir araba geldi, içinde bir kadın
İnadına çekilmedi
Bir sn çekilse zaten sokağın sonundayız, ters yönden girmiş de olsam geçip gideceğim
Ters yöne girdim diye öfkesinden çekilmiyor
Ben de arabamdan indim, yanına gittim, güler yüzle
“Ben Adanada yaşamıyorum, ters yöne girdiğimi fark etmedim özür dilerim, 1 metre geri gitseniz çıkacağım, bütün sokağı geri geri gitmek yerine” dedim.
Kadının öfkesi geçti, yol verdi
Gülüp el sallayarak vedalaştık
bence kadınlar birbirine böyle davransın
Bu hareket tam benlik ben olsam da böyle yapardım üstelik “Adana” faktörü varken 👏🏻

marka oneremem ama (ben de bilmeden aldim) amazon'da yuzlerce cesit var sadece cift kamerali olmasina dikkat edin
Eşim kamera bakıyor dedim ki en iyisi şoför sipariş et varsa
Bu böyle olmayacakk

Sadece on tarafi ceken kameraniz dahi olsa saglayarak gectigi kanitli olur, bu yuzden arac kamerasi şart.

Ben motorculari trafikte gordugumde kacacak delik ariyorum ne halt edecekleri hic belli olmuyor bir de kafa kasklari sebebiyle cok efeleniyorlar.

Birkac yil once ayni sağlama sorunu sebebiyle bi motorcuyla takistim, sonra gunlerce bekledim ne zaman instaya atip rezil edecek diye, etmedi sağolsun. Gerci beni kizgin demirle daglasan en fazla edecegim kufur, mok mu var ne acele ediyorsun oluyor, sofor koltuguna gecince karakteri degismeyen 3-5 kisi kaldik galiba 😂😂

Gecmis olsun, bence mahkemeyle ugrastirmaz, uyap sayfanizi yenilemeyi birakin, dava acsa bile bu kadar cabuk dusmez o sayfaya.
Sivrisinek gibiler arabanın etrafında vız vız vız
Umarım dava ile uğraşmaz
Daha büyük bir temennim de umarım ben artık böyle hareketler yapmayı ve trafikte öfkelenmeyi bırakırım :dua:

Birşey olacağını sanmıyorum. O kadar büyük suç işleyenler bile cirit atıyorken buna ceza almazsınız diye düşünüyorum. Ceza alırsanız yazın yine de…

Trafikte bi motorlardan birde Şahin kartal gibi araç kullananlardan korkuyorum. Kural tanımayan veletler kullanıyor. Kamera almak lazım diye diye 2 yıl geçti… geniş açılı kamera şart 😬

Yine de temkinli olun, hareket çekmeyin 🤭

Birşey olacağını sanmıyorum. O kadar büyük suç işleyenler bile cirit atıyorken buna ceza almazsınız diye düşünüyorum. Ceza alırsanız yazın yine de…

Trafikte bi motorlardan birde Şahin kartal gibi araç kullananlardan korkuyorum. Kural tanımayan veletler kullanıyor. Kamera almak lazım diye diye 2 yıl geçti… geniş açılı kamera şart 😬

Yine de temkinli olun, hareket çekmeyin 🤭
Çekmicem söz ahshdhdjjf
Amerika vizesinde sabıka kaydı vs vs her şey sorulduğu için de tedirgin oldum
İnş ceza vs almam ama alırsam yazarım 😅😅

Tabi yoktur ama el hareketi çekmek ya da telefonumu çıkarıp video çekiyor gibi yapmak beni yakar mı😂🙈🙈
Olay anında telefonla kayıt altına almanız niçin suç teşkil etsin. Kayıttan hiçbir şey olmaz. El hareketiniz hakaret olarak değerlendirilebilir. Onun da size karşı harekette bulunduğunu onun üzerine sizin de yaptığınızı şikayetçi olduğunuzu ifade edin.

Olay anında telefonla kayıt altına almanız niçin suç teşkil etsin. Kayıttan hiçbir şey olmaz. El hareketiniz hakaret olarak değerlendirilebilir. Onun da size karşı harekette bulunduğunu onun üzerine sizin de yaptığınızı şikayetçi olduğunuzu ifade edin.
Polis bey dedi video çekmek suç varsa silin dedi suç mu cidden bilemedim

Ama ben kamera gösterince yoluna gitti ve panik oldu en azından demek ki işe yaramış

Sivrisinek gibiler arabanın etrafında vız vız vız
Umarım dava ile uğraşmaz
Daha büyük bir temennim de umarım ben artık böyle hareketler yapmayı ve trafikte öfkelenmeyi bırakırım :dua:

O biraz huy hocam ya, yani kolay sinirlenen yapidaki insanlar sofor koltuğunda daha kolay cosuyor gibiler (gozlem sadece)
Umarim sizde duzeltebilirsiniz, ben cocuklar var diye gelene agam gidene paşam kafasindayim, oncesindede bi trafik kurbani olma tecrubem oldugu icin ezelden beridir magandalardan epey korkarim o yuzden sakin bi sofor olmaya dikkat ediyorum.

Bu vesileyle ust mesajimdaki bi hatayi duzelteyim, aramizda motorcular var cunku linc yemeyim, kafa kasklari yazmisim, orada demeye calistigim kask kamerasi olacakti 😍😂

Polis bey dedi video çekmek suç varsa silin dedi suç mu cidden bilemedim

Ama ben kamera gösterince yoluna gitti ve panik oldu en azından demek ki işe yaramış
Yargıtayın bu konudaki görüşü net. Polisin bilgisizliğidir muhtemelen. İyi yapmışsınız, keşke kayda alsaydınız size karşı gerçekleştirilen anı bir olayı başka ne şekilde ispat edecektiniz, çok geçmiş olsun

Sizi yanlışlıkla alındıladım ama geri de alamadım🤭
İnsan çileden çıkıyor trafikte
Termosuma papatya çayı koyayım en iyisi
Ya da passiflora çayı falan
Ben klasik müzik açıyorum. Bi tık iyi geliyor. Cidden artık kimseye cevap vermemek gerekiyor. Çünkü insanların içinden nasıl bir canavar çıkacağını tahmin bile edemeyiz. Malum her gün kötü olalar duymaktan artık her şeyden korkar olduk 😢
Geçen gün sağımdan geçen motor bilerek eliyle aynama çarparak aynayı kapattı, hiç bir yapamadım. Hiç bir sebep yokken üstelik. Plaka falan almak aklımdan bile geçmedi. Hoş, alsam ne olcak?

E bu bizim günlük yaşadığımız aksiyon. Kafamın köşesine bile takmam. Sen sinyal vererek gectiysen burda hatalı olan motorcu.

Bu sayfada yazılanlar şaka olmalıı???

Biri motorlar sağdan gidemez yazmış😂 biri 3 günde sabıkası olabileceğini düşünüyor😂

Motorlar sağdan gider, sol şeriti sadece sollamak için kullanabilirler. Kör noktaya geldiyse muhtemelen iki şerit arasında değil, direk sağ şerit ortasını kullanıyordu. Ayrıca dava açılıp “sonuçlanmadan” sabıka oluşmaz.

Ayrıca sizi çeviren polislere neden doktor olduğunuzu belirttiniz merak ettim?

Biri motorlar sağdan gidemez yazmış😂 biri 3 günde sabıkası olabileceğini düşünüyor😂

Motorlar sağdan gider, sol şeriti sadece sollamak için kullanabilirler. Kör noktaya geldiyse muhtemelen iki şerit arasında değil, direk sağ şerit ortasını kullanıyordu. Ayrıca dava açılıp “sonuçlanmadan” sabıka oluşmaz.

Orada kastedilen muhtemelen sag seritten gidemez degildir ya oyle umuyorum en azindan, bence ayni seritten sağlama suretiyle sağdan gecerek tehlike yaratmayi kastetmislerdir.

Orada kastedilen muhtemelen sag seritten gidemez degildir ya oyle umuyorum en azindan, bence ayni seritten sağlama suretiyle sağdan gecerek tehlike yaratmayi kastetmislerdir.
Valla bilemiyorum😂 umarım öyledir ama direk sağdan gitmeleri yasak demiş öyle olsaydı şerit aralarından gitmeleri yasak derdi sanırım😂

Valla bilemiyorum😂 umarım öyledir ama direk sağdan gitmeleri yasak demiş öyle olsaydı şerit aralarından gitmeleri yasak derdi sanırım😂
Konu sahibi arkadan sağdan önüme geçti demiş, sağladığını anladım.Yoksa sağdan giden motorcuya ne diye kızsın ki🤭

Sanmam benimle birlikte sağa geçti ya da solumdan sağıma hızlı geçti muhtemelen

Her neyse kasti bir şey yapmamıştım devamında yol verdim, akan trafikte gitmemeyi tercih etti beni tahrik etmek için. Ve bana dönük durmaya devam etti, trafiğe arkası dönük şekilde

Memur beylere olayı anlatırken söyledim doktor olduğumu neden ki yasak mı meslek belirtmek :KK22:

Sizin şuraya yazarken bile nazik davranmadığınız düşünülürse trafikte kibar olmanız beklenemez zaten 😂

Konu sahibi arkadan sağdan önüme geçti demiş, sağladığını anladım.Yoksa sağdan giden motorcuya ne diye kızsın ki🤭
Sinek gibi aradan çıkıp sağda beliriverdi kornalar eşliğinde

E bu bizim günlük yaşadığımız aksiyon. Kafamın köşesine bile takmam. Sen sinyal vererek gectiysen burda hatalı olan motorcu.
Olur di mi böyle şeyler.

Kimse zarar görmedi sonuç olarak ne yapayım yani…

Back
X