• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trafikte başıma gelenler

Ulkenin doktoru bile el hareketi cekiyorsa ne diyim ben.hakli yada haksız onu yapmaktaki amacınız neydi çok saçma bi durum bence
Ya aynen
Benim fakülteden dolayı böyle oldu herhalde

Normalde küfür de etmezler biliyor musun. Tıpta yok yani

Çok teşekkürler
Kameram olsa bile sadece önü çeker değil mi? Onun arkamdan geçtiği vs görülmez? Yine de taktırmalıyım haklısınız. Her gün bir olay yaşanıyor. Ankaranın trafiği de çok kötü zaten.
önlü arkalı çift kamera takılabiliyor. Bizdeki öyle.

Buldum bir iki model sipariş veriyorum bugün
Artık tüm suçlarım aleni ahadjfjfjjs
ddpai dual gibi bir şey bizdekinin markası eşim çok araştırmıştı fiyatı da piyasaya göre makul.
İnanın bende sırf şu motosikletliler yüzünden taktırdım arabaya, deli gibi kullanıyorlar habire insanın önüne atlıyorlar.
ALLAH korusun yarın bir gün bir şey olsa kendini anlat dur.

Kızlar günaydın çok kötüyüm sabah sabah sinirlerim bozuk
İşe gelirken arabadaydım bir motosiklet sağımdan geçiyormuş ben de sağa şerit değiştiriyordum tabi ki aynada görünmüyor aralardan geçtiği için
Ben önüne geçince kornaya bastı korna korna korna. Hiçbir şekilde sürtme çarpma bir şey olmadı.
Sonra durmadı önümde bekledi el kol falan yapmaya başladı (o da kadın bu arada)
Sonra ben de anladım olay çıkaracak muhtemelen kamerası da vardır kaskta ona güveniyor.
Yürüsene diye el kol yaptım bir de el hareketi çektim.
Caydırıcı olması açısından telefonumu çıkardım video çekiyor gibi yaptım (tamamen olay çıkmasın kendi kamerasına güvenmesin benim de çekebileceğimi bilsin diye)
Sonra ışık yandı hala gitmedi durdu kenarda polise şikayet etti. İlerdeki ışıklarda polis durdurdu. Bir olay mı oldu hakkınızda şikayet var diye. Ben de olayı anlattım buradaki hastanede uzman doktor olduğumu söyledim.
Tamam hocam bir şey çıkmaz muhtemelen ama video çektiyseniz de silin dediler. Sizden şikayetçi olacak haberiniz olsun dediler.
Şimdi sorum bu el hareketi videoda görünüyorsa suç mudur? 🖕🏾hareket bu.

Başıma bir iş açılır mı
Sabah sabah başıma bela oldu resmen ben düz yolumda gidiyordum. Resmen kavga çıkarmaya çalıştı.
Doktor olmanızın konuyla alakası ne ?

ddpai dual gibi bir şey bizdekinin markası eşim çok araştırmıştı fiyatı da piyasaya göre makul.
İnanın bende sırf şu motosikletliler yüzünden taktırdım arabaya, deli gibi kullanıyorlar habire insanın önüne atlıyorlar.
ALLAH korusun yarın bir gün bir şey olsa kendini anlat dur.
Chatgpt de onu önerdi en kullanışlı oymuş sanırım
Bo…lab pro diye bir markada karar kıldı eşim
Savulun haydutlar artık kameram var :confused:

İşe gelirken arabadaydım bir motosiklet sağımdan geçiyormuş ben de sağa şerit değiştiriyordum tabi ki aynada görünmüyor aralardan geçtiği için
Ben önüne geçince kornaya bastı korna korna korna. Hiçbir şekilde sürtme çarpma bir şey olmadı.
Sonra durmadı önümde bekledi el kol falan yapmaya başladı (o da kadın bu arada)
Sonra ben de anladım olay çıkaracak muhtemelen kamerası da vardır kaskta ona güveniyor.
Caydırıcı olması açısından telefonumu çıkardım video çekiyor gibi yaptım (tamamen olay çıkmasın kendi kamerasına güvenmesin benim de çekebileceğimi bilsin diye)
Sonra ışık yandı hala gitmedi durdu kenarda polise şikayet etti. İlerdeki ışıklarda polis durdurdu. Bir olay mı oldu hakkınızda şikayet var diye. Ben de olayı anlattım buradaki hastanede uzman doktor olduğumu söyledim.
Tamam hocam bir şey çıkmaz muhtemelen ama video çektiyseniz de silin dediler. Sizden şikayetçi olacak haberiniz olsun dediler.

Başıma bir iş açılır mı
Sabah sabah başıma bela oldu resmen ben düz yolumda gidiyordum. Resmen kavga çıkarmaya çalıştı.
Hiç bir şey olmaz onlar bilerek para koparmak için de yapıyorlar öyle. Sizin çektiğiniz görüntüde onun sağdan geçtiği belli olmaya bilir . Ama onun kamerasında onun sağdan geçtiği bellidir. Siz de onu şikayet edersiniz. Mobese görüntülerine kadar gider iş.

trafikte karşı tarafı tahrik edici sözler de varsa suç oluyor ,
tek başına el hareketinden bisey çıkmıyor die Biliorum

Cogunluk araba kullandigi icin "motorcu teroru" denmis ama Turkiyede hem araba hem motosiklet tecrubem oldugundan rahatlikla diyebilirimki araba kullananlar kör gibi gidiyor. :))) Motorcularin cogu düştüğünde öleceginin farkinda ve aynalara da araba kullananlardan daha sık bakiyorlar. (Ergenuslar disinda)

Aralardan gecilmesine kiziyorsunuz ortadan gidincede bindiriyorlar ve iki araba arasi tost olma ihtimali de yüksek oluyor.

Neyse kim hakli davasina giremicem cogunlugun sadece araba kullandigi yerde hakli olamam zaten. 😄

Ceza olacak mi bilemiyorum şu siralar hicbiseyin cezasi yokmuş gibi geliyor acikcasi. 🙄 Doktor olmak yapilan hareketi degsitiriyor mu mesela? Bence degistirmiyor.

Sonra gitmedi önümde bekledi el kol falan yapmaya başladı (o da kadın bu arada)

Başıma bir iş açılır mı
Kaskında kamerası varsa zaten sağdan gittiği bellidir. Bişey çıkacağını sanmıyorum.

Kaskında kamerası varsa zaten sağdan gittiği bellidir. Bişey çıkacağını sanmıyorum.
Teşekkürler umarım çıkmaz

Açıkçası sorun o da değil
Yaptığım hareketin hakaret anlamı taşıması ve bu nedenle ceza alıp almayacağımı sorun ediyorum
Yoksa onun suçlu olduğunu biliyorum zaten yol konusunda
Yine de ikisi birbirinden ayrı değerlendiriliyor yargıda bildiğim kadarıyla
Sen suçluydun o yüzden o da el hareketi çekebilir denmiyor maalesef😂😂

Ulkenin doktoru bile el hareketi cekiyorsa ne diyim ben.hakli yada haksız onu yapmaktaki amacınız neydi çok saçma bi durum bence
Ya biz eski üye Aysenaz'ın doktor olduğuna kesinlikle inanmıyorduk zaten
Bu üye eğer o Aysenaz olduğunu iddia ediyorsa ona da inanmamamız gerekir
Ama herkes hocam hocam demiş anlamadım :KK53:

Cogunluk araba kullandigi icin "motorcu teroru" denmis ama Turkiyede hem araba hem motosiklet tecrubem oldugundan rahatlikla diyebilirimki araba kullananlar kör gibi gidiyor. :))) Motorcularin cogu düştüğünde öleceginin farkinda ve aynalara da araba kullananlardan daha sık bakiyorlar. (Ergenuslar disinda)

Aralardan gecilmesine kiziyorsunuz ortadan gidincede bindiriyorlar ve iki araba arasi tost olma ihtimali de yüksek oluyor.

Neyse kim hakli davasina giremicem cogunlugun sadece araba kullandigi yerde hakli olamam zaten. 😄

Ceza olacak mi bilemiyorum şu siralar hicbiseyin cezasi yokmuş gibi geliyor acikcasi. 🙄 Doktor olmak yapilan hareketi degsitiriyor mu mesela? Bence degistirmiyor.
Motosikletlilere önyargı var tabi

Bu konu ondan bağımsız o haklı ya da ben sonuç olarak yol verdim ancak gitmeyip olay çıkmasını bekledi

Sonsuz bir sabır da olsa sınanıyor trafikte

Mikkemmel kişiliğim sayesinde uyap yenilemekten bir hal oldum
Kız gerçekten dava etmeyecek . Inandın mı.

Savcıya gidecek. Savcı dinleyecek ve hemen "aman Allahım skandal hemen soruşturma açıyorum mu" diyecek.

Savcı canından bezmiş. Abla bi git Allah aşkına diyecek. Siz yargı sistemini ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama yargı kilit durumda çalışmıyor. Her gün ne olaylar dönüyor ülkede . Kim böyle bir şeye zaman ve emek harcar.

Amacı seni korkutmaktı ve başarılı da oldu. Inanma öyle her dava edeceğim diyene.

Biz gittik kayınbiraderimi şikayet etmeye. Annesinden para istiyor vermezse kadını tartaklıyor diye. Köye gelip nasihat verip gittiler 🙄

Back
X