merhaba ben ne zamandır nete giremiyordum evet ben kilo verdim.buradan devam edeceğim günlüğüme :)Arkadaslar selam ,
Aranıza yeni katıldım 😊
Bende bugun trambolin siparişimi verdim ,aranızda trambolinle kilo veren var mi ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bunu sevdim alya lesli sporunu biliyormusun bi nevi onu trambolin üstünde yapmışlar denemek lazım sen ilerlettinmi.ay izledikçe sevdimm. yaptınmı hele bi anlatt
evettt akşama bunu yapacağım :9
evet ben bu videodaki hanımı takip ediyorum videoları youtube da sırayla var.lesliyi biliyorum neslicim haklısın bir nevi trambolin üzerinde yapmışlar .ancak burada yaylı bir sistem üzerinde olduğun için bacak kasların fazla zedelenmemekte..bunu sevdim alya lesli sporunu biliyormusun bi nevi onu trambolin üstünde yapmışlar denemek lazım sen ilerlettinmi
haklısın lesli arkasından ayak tabanlarım sızlıyo trambolinde yapsam sızlamaz zaten trambolin yerçekimini ortadan kaldırdığı için beden komple rahat ederevet ben bu videodaki hanımı takip ediyorum videoları youtube da sırayla var.lesliyi biliyorum neslicim haklısın bir nevi trambolin üzerinde yapmışlar .ancak burada yaylı bir sistem üzerinde olduğun için bacak kasların fazla zedelenmemekte..
80 -82 arası başladım ben şu an 76 kilodayım cnm76 ile başlamışsınız acaba şuan da kaç kilosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?