Trampolinimle zayıflama günlüğüm (:

Merhaba ben 15 yıldır obezim Zayıflamada sonsöz diye bir kitap aldım okudum ve zayıflmak adına öğrendiğim bildiğim herşeyin ne kadar boş olduğunu anladım diyet şişmanlatır diyor; evet haklı uyguladığımız sürece kilo veriyoruz ama bıraktığımızda verdiğimiz kiloları fazlasıyla geri alıyoruz spor zayıflama metodu değildir diyor evet oda uygulandığı sürece işe yarıyor düzensiz beslenmenin kilo aldırdığını öğrettiler bize bu zamana kadar ben düzenli beslenen bir tane bile zayıf insan tanımıyorum bu zamana kadar yiyecekleri hep sağlıklı ve sağlıksız diye ayırdık ama dünyada bugün fare yada böcek yiyip sağlıklı yaşayan insanlar var kısacası hanımlar deniz egece boş konuşmamış kendiside kilolu bir insamış ve kendi bulduğu teknikle 40 kilo vermiş.
ben yeni başladım kampına katıldım 3 hafta oldu 7 kilo verdim üstelik istediğimi yiyorum ama bedenimin ihtiyacı kadar yani bu dünyada herşey inançmış yiyecekler bile inançlarımıza göre hizmet ediyor bedenimize biri kilo almaktan korkuyor kilo alıyor diğeri ise umursamadan yiyor kilo almıyor
HANIMLAR İLGİ NEREDEYSE O BÜYÜYOR NEYİ İLGİSİZ BIRAKIRSAK YOK OLUYOR KİLOLARLA YADA YİYECEKLERLE İLGİLENMEYİN DENİZ EGECENİN DEDİĞİ GİBİ HAREKETLE İLGİLENİN HAREKET BEREKETTİR. deniz egeceyi araştırmanızı öneririm...

ve herkese Günaydın fıstık hatunlarrrr
dünkü menüm
sabah kepekli tost ve sade çay biraz pekmez
ara yok..çünkü hafta sonu bir sürü yemek hazırladım tüm hafta için.saatlerce ayaktaydım.evi temizledim.saç ve cilt bakımımı yaptım.tek gün evde olunca hepsini bir arada yapıyoruz ne yapalım.
akşam bir adet karnıyarık 3 kaşık bulgur pilavı ve ayran
yatmadan yeşilçay
su 1 lt.
trambolinde yarım saat egzersiz..

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim araştıracağım bu konuyu..

ben dünkü menümü yazayım
sabah 1 bardak limonlu su
kahvaltı : 4 kaşık yulaf ezmesi yarım elma 4 ceviz ve yeşilçay
ara bitter çikolata ve türk kahvesi
öğlen sade döner ve ayran
akşam balık-salata
spor 20 dk yürüyüş
su 1,5 lt
ben bitki çaylarını yazmıyorum ama hep gün içerisinde içiyorum

cnm trambolının nasıl bır sey resım atarmısın merak ettım :)) nereden ne kadara edındın ?

hanımlar hepinize iyi öğleler dilerim..
hasta olan kuzucuklarımıza şifa,sınava girenlere başarılar versin Rabbim.tüm geçmişi okudum ama alıntı yapamıyorum ben anlamadım.
Ankara buz gibi.ayazı zaten beterdir birde üstüne soğuk soğuk rüzgar esiyor.sabah yürüyüş yaparken yüzümü hissetmedim bir süre sonra artık.bol c vitamini alın kızlar,sıcak sularınızı ihmal etmeyin aman.yatmadan için bitki çaylarınızı.bağışıklık sistemimizi güçlü tutmalıyız.vallaha hem işe gel hem hasta ol hiç çekilmiyor ya.bende göz ayrı,burun ayrı,geniz ayrı akıyor.böyle tiksinç,iğrenç bir evrim geçiriyorum.yaratık oluyorum tabiri caizse.hele sesss kabak kemanii

ben dünkü menümü de yazayım..
sabah yulaf ezmesi 2 yemek kaşığı,1 bardak yağsız süt ile hazırlanmış müsli ve 3 ceviz
öğlen çorba salata
akşam 4 köfte,salata,yoğurt,az peynir,1 dilim çavdar ekmeği
su 1,5 lt
spor yürüyüş tempolu 30 dk..

bu arada dünden beri regl dönemimdeyim.tatlı krizimi zor tutuyorum.süte az kahve atıp içtim az evvel biraz kesti.bakalım günü nasıl bitireceğim..

Bu arada dünkü menümü yazayım hemen
sabah yulaflı müsli ve yeşilçay 3 ceviz
ara sütlü nescafe şekersiz
öğlen çorba salata
ara az çikolata ve yeşilçay
akşam az bulgur pilavı 2 kaşık kuru fasülye ve yoğurt
su :1,5 lt
spor:200 zıplama
60 dk yürüyüş bu hatunu youtube kanalından takip ediyorum.ya bir insan hem kilolu hemde böyle şık cici olur mu..elbette kilo eşittir sağlık sıkıntıları ama ne olursa olsun kendinle bütün olmak güzel bir şey :)

bende hemen bildirimimi yapayım..
başlangıç :82
geçen hafta:77,6
bu hafta : 77,2
giden :0,4 :) 400 gramda birşeydir yani:)
hedef :70
dünkü menüm :
sabah müsli ve yeşilçay -3 ceviz
ara bebe bisküvi 1 tane ve sade çay
öğlen ton balıklı salata ve ayran
akşam yine balık (eşim istedi) salata
su :2 lt
spor : 2 km yürüyüş
300 ip atlama

merhaba hanımlar..cumartesiden beri gelemedim.ailevi bir sorun var,canımızı sıkan.onu halletmeye çalışıyorum.ve enerji,moral olarak sıfır durumdayım..inşallah çabucak bu günler geçer ve rahatlarım.çünkü iş yeri de zor geliyor bu şekilde iken.
ben dünkü menümü paylaşayım.cmrtesi-pazarı malesef tam hatılamıyorum.zaten de ortada menü yok.
sabah yulaflı müsli ve çay
öğlen tavuk şiş ve ayran
akşam çorba ve yoğurt
spor 300 ip atlama
30 dk yürüyüş..
su yarım lt ancak içmişimdir.

bende menümü yazayım.
2 yumurta ile yapılmış omlet-3 salam yeşilçay
ara bitter çikolata ve türk kahvesi
öğlen 3 köfte 2 kaşık pilav cacık
akşam yine aynı denk geldi eşim isteyince köfte yaptım
4 köfte yoğurt ve 1 bardak kola
sabah 2,5 km yürüyüş
su 1,5 lt

aslında yediklerim az fekat mühim olan o pilav ,o çikolata,o kola ahhhh ben beni atasım var tepelerden,dağlardan :)

evet hanımlar günlüğüme vakit ayıramamıştım.bundan sonra trambolinime geri döneceğim inşallah sizinlede videoları paylaşacağım.yarın sabah bir test yaptırıcağım durumumu öğrenip ona göre programıma devam edeceğim.
benimle olmak isteyen her fıstığın yanındayım :)

dünkü menümü yazayım hemen..
sabah müsli ve çay
ara 1 küçük gofret ve yeşilçay
öğlen döner ve yoğurt
akşam kavurma ve 2 dilim ekmek ayran
spor 2 km yürüyüş
su :1,5 lt (bunun üstüne çıkamıyorum çünkü bitki çayı çok içiyorum ben ya ) Ben sabahları metro fmde aragaz programını dinliyorum her cuma radyo tiyatrosu oluyor sunanlar kadir çöpdemir ve pascal komik bir masal anlatmışlar dinlemenizi tavsiye ederim..

günlüğüm merhaba trambolinimi kullanmadığım için fazla yazmıyorum ama bu yolda disiliplinimi elime alamazsam hiç bitmeyecek bu yol ve ben havlu atacağım.yemeklerime dikkat ediyorum ama yanlış saatlerde yemek beni malesef yavaşlatıyor.o nedenle kendimi motive edip daha dikkat etmem gerek.

Aaaa çok ayıp :))
Ben sizden özendim aldım trambolini siz nasıl bırakırsınız)) hemen tramboline koşun ben her gün iki kere olmak üzere 20 dakika zıplıyorım toplamda 40 dk :))

Ve acayip sıkılaştım :) yürüyüşü bıtakmıştım bende şimdi aldım yağını koşı bandınon ona başlıcam ...

canımsınnn yok yok başlayacağım..çok sevindim senin adına..yürüyüşümü yapıorum ama trambolinimi aksattım çok ama devam edeceğim inşallah.çalışan ve evli olunca biraz yorgun olmamın etkisi oldu bu durumda

günaydın hanımlarrr..maşallah sohbet almış başını gitmiş oku oku ancak bitirdim..dün gelemedim.çünkü dün sabah bildiğiniz ateşle uyandım ve nasıl halsizim anlatamam.bir ıhlamur içtim limonlu,vitamin takviyesi aldım bir tanede.iş yerini aradım biraz geç geleceğim.görüşmeleri birer saat erteleyin diye.şimdi biz otel yaptığımı için yapı marketçilerle bütçe konusunda ben anlaşmak zorundayım.o nedenle 1 gün dahi aksasa proje üzerinden de aksama oluyor sıkıntı çıkıyor.onun sıkıntısı ile taksiye atlayıp zorla işe geldim.mecbur çalıştım.öğleden sonra bir de baş dönmesi geldi bana.bir şeyde yiyememiştim.hemen bir kaşarlı tostla tuzlu ayran söyledim o biraz toparladı.enerji için 2 saat sonra 4 küçücük kayısı kurusu ile süt içtim.yani ama kısaca dün gözlerimi açık tutmak günü bitirmek adına mücadele verdim.akşamda az et haşlaması ile yoğurt yedim .erkenden yattım.bugün daha iyiyim ama kemiklerim ağrıyor.bakalım toparlayacağım.sabah güzel bir kahvaltı yaptım kendimi toparlamak adına.

herkese güzel,aydın bir gün dilerim :)

tarmbolin nerden aldınız ne marka nasıl bişey bilgi verebilir misiniz?
ben alırsam benden çok çocuklar zıplar :) tehlike yaratır mı onlar için acaba?

tarmbolin nerden aldınız ne marka nasıl bişey bilgi verebilir misiniz?
ben alırsam benden çok çocuklar zıplar :) tehlike yaratır mı onlar için acaba?
hayır kesinlikle tehlike yaratmaz.çünkü düşünüldüğü kadar yükseğe zıpaltmıyor.sert yaylar üzerinde olması kendi ağırlınızca çalışmanızı sağlayıp yardımcı oluyor kilo vermeye..ben spor mağazasından 100 tlye aldım.ev tipi trambolin olarak geçiyor.youtubeda ya da benim eski sayfalarımda egzersizler bulabilirsiniz.aldıkdan sonra sorunuz olursa yardımcı olabilir.trambolinin yararları
  1. Vücudu güçlendirir
  2. Dolaşımı hızlandırır
  3. Sindirimi ve boşaltımı kolaylaştırır (kabızlık için)
  4. Kalbi korur
  5. Böbrek üstü bezlerini destekler
  6. Tiroid fonksiyonlarını geliştirir
  7. Kasları güçlendirir
  8. Kemik yoğunluğunu arttırır
  9. Stresi azaltır
  10. Lenf sistemini pompalar
  11. Bağışıklık sistemini güçlendirir
  12. Yaşlanma belirtilerini yok eder
  13. Adet görme ile ilgili problemleri hafifletir

ben fiyatını merak ettim. bahsettiğiniz paketi ne kadara aldınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…