• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tranfer sonrası hormon değerleri

canımı sıkmamaya çalışıyorum şu an,benim durumumda olan kimse yokmuuu,kendimede kızıyorum ne gerek vardı ne güzel umutla bekliyordum,şimdi takmıyorum desemde umudum kırıldı sanki,bu arada kasık ağrılarım geçti gibi ve bulantılarımda var aslında ilaçlarımı içmek için bir şeyler yemeye çalışıyorum iki geceden beride yediklerim çıkıyor,milletin sabah bulantısı olur benim gece :)))tabi ilaçların yan ekisi değilse,,,,,offfffff bilemedim yaa sebepler sonuçlar karıştı yardııııııııııııııımmmmm

İnşaallah hepimiz tea zamanda kavuşuruz bebişlerimize canım. Senin kaç çıktı e2 değerin 7. günde?
650 falandı ama herkesin çok farklı yumurtalara bağlı bir hormon olduğu için, değişir ..
canımı sıkmamaya çalışıyorum şu an,benim durumumda olan kimse yokmuuu,kendimede kızıyorum ne gerek vardı ne güzel umutla bekliyordum,şimdi takmıyorum desemde umudum kırıldı sanki,bu arada kasık ağrılarım geçti gibi ve bulantılarımda var aslında ilaçlarımı içmek için bir şeyler yemeye çalışıyorum iki geceden beride yediklerim çıkıyor,milletin sabah bulantısı olur benim gece :)))tabi ilaçların yan ekisi değilse,,,,,offfffff bilemedim yaa sebepler sonuçlar karıştı yardııııııııııııııımmmmm

İlk zamanlar benim midem çok kötüydü ama sonra geçti, iştahsızlık var bende bir de gaz sancısı :))

aslında olmlu birşeymi değilmi anlamadım,bulantılar ilerleyen zamanda başlar diye biliyorum,bugün benim transferin 10.günü daha,birde idrarda negatif olması............neyse sizin olumlu herhalde,ilk kan değeriniz kaç çıkmıştı,şimdi ne kadarlıksınız

hayırlısı bakalım. :(( durmak yok yola devam:)) Bakalım doktorumuz ne diyecek... hcg değerim 0.1 çıktı. Bu kadar da düşük olmasını beklemiyordum...

Son düzenleme:
Of canım benim yaa Rabbim sana inşallah normal yollardan versin mucizeni,
ben hala beklemedeyim sonucumu canım benim birkaç günüm daha var,,, hayırlısı olsunnnnnnn hepimiz için canım...

Back
X