hayır trans.hormon tedavisi görüyor.bnde yazmıstım zaten daha öncede erkek arkadasımoldu.ne istedgimi biliyorum.kafamı karıstran bu durumun farklı olusu ve nasıl hareket etmem gerektiğini bilmiyorum
Ben 21 yasıdayım gayet sakin bi hayatım vardı aşırılıklarım yoktu yani. ama sonra bedeni kadın ama kendini erkek hisseden birisne asık oldum iki yıl birlkteliğmz sürdü.kesnlikle bakınca anlamzsınz durumunu.cok seviyorum ama gecen yaz ailem öğrendi sorunlar yasadım okula dönünce tekrar görüşmeye başladım dayanamadım.gecenlerde annmle bbmın bi kaç sözü yine huzursuz etti ayrldım.ama yokluguna dayanamıyorum.aslında ailem değil vijdanım bni rahat bırakmıkyor.bir haftadır görüşmüyoruz.bi çok sey okudumö bukonuyla ilgili bilmemeyi dilerdim.bazen omuzlarma bu yuk cok fazla geliyor.altından kalamıyorm.devm edemem ailem sonra günahmı korkusu evet günahmı dyorum cunku cevabını bilemiyosunz.sorabilcegn net bi cevp alabilcegn kmse yok.askın gözü kara evet ama biyerde acmak zorundakalıyosunz ordayım tam.ikiyılda hçmi konuşmadık bunları tabiki konuştuk yapamycagmı söyledgm cokoldu. ama kopamadık.unutamıyorum.cok sevyorum amelişyat olucak onumuzdeki yıl.yanında olmalımıyım.nefsime engel olmaıyorum.aslında gunahmı blmıyorum bile..dogustan boyle hissedyormus.cok sey anlatıı bununla ilgili.küçüklük fotogrflarında ble kyafetleri sacları bi erkek asla bı kız cocgu gbi gydiremezlermiş.cok ,iyi birisi.yanındayken kndmi guvende hissedyorum daha öncede erkek arkadsm oldu hc bi farkı yok hatta daha iyisi belki.smdi canım cok yanıyo ona nasıl davranmalıyım nasıl devam etmeliyim bilmiyorum
Keşke önerebileceğim bir şey olsa. Ama yapabileceklerini, ne kadar savaşabileceğini, onu ne kadar istediğini ancak sen bilebilirsin.
Allah yardımcın olsun.
Hastalık olduğunu düşünen arkadaşlar var. Kromozomal anomaliler olan durumlarda evet haklılar. Diğerleri hakkında bir kaç yıl öncesine kadar hiç bir fikrim yoktu. Ama gözümün önünde kız olduğu halde erkek çocuğu gibi davranan bir çocuk büyüyor. Hatta erkeksi davranışlar yaşıtı normal erkek çocuklardan daha belirgin. Sadece 8 yaşında ama bayanlara kapı açıp yol verecek kadar özenli. İlgi alanı sadece kızlar. Giyim kuşam, konuşma tarzı öyle. Aile son derece bilinçli. İlk çocukları da kız ve son derece normal bir çocuk.Ulaşabilecekleri her uzmandan yardım istediler. Çözüm yok. Bunu görünce kendileri de psikolojik destek aldı. Kabulleniyorlar. Belki bu da hastalık. Henüz sorunun ne olduğunu göremediğimiz, çözümü bilmediğimiz bir hastalık.
O çocuğa bakınca ileride yaşayacağı sorunlar aklıma geliyor. Üzülüyorum
hayır trans.hormon tedavisi görüyor.bnde yazmıstım zaten daha öncede erkek arkadasımoldu.ne istedgimi biliyorum.kafamı karıstran bu durumun farklı olusu ve nasıl hareket etmem gerektiğini bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?