trans bi erkeğe asıgım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sayfa 9 bakın,şu an bu üyeyi konuşmuyoruz.konunun içinde konu açıldı.pedofili aynı zamanda lezbiyen biri var..Üyenin adı da betsem

Kendimi bildim bıleli kadinlardan hoslaniyordum diyor hem de kendinden buyuk olgun kadinlardan hoslaniyormuş yaşi 13 olmasi sasirtici evet ama sanki 20 25 yasinda genc bir erkek gibi hayalleri istekleri var

O benim uzerime duştu beni buna inandirdi cok fazla bi hoslantisi ilgisi var vazgecemiyor ben de tedavisine yardimci olmaya calisiyorum

Evet üyenin yazdıkları yukarıda. Pişkin. Hormon testi yaptıramamış.

Bana gelen cevap arkadaşlar
Adli makamlara intikal etmesi takdirimizdeymis anlamdjm gitti

Eklentiler

• Screenshot_20170804-085750.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 335
Lütfen ne hissediyorsanız öyle yaşayın öleceğiz nasılsa...

Bence ilerde çok büyük sorunlar yaşarsın. Geleceği olmayan bir ilişki gibi duruyor. Yol yakınken geri dönsen senin için daha iyi

Ya daha cok gencsin okul vs dedigine gore.bence yasa gitsin.sonrasina sonra bakarsin.buyuk fedakarliklar yapma ama gelecegini etkileyecek fedakarliklardan uzak dur.

Kardeşim sende benim gibi heteroflexible birisin sanırım. Bizler duygusal olarak hem cinslerimize aşık olabiliyoruz. Ama cinsel olarak heteroyuz. Yani onunla mutlu bir cinsel hayatın olmayabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…