- 11 Ağustos 2016
- 1.524
- 1.501
- 133
Ben ihbar webe yazdım,verdikleri cevap yukarıda.Sizde isterseniz ihbar webe yazın ya da bilişim suçları diye bir birim varmış oraya yazın..Nasıl şikayet edicez biri yazsın! Artık yeter ya gerçekten!!
Siz url adresini vermeden mi şikayet ettiniz?Ben ihbar webe yazdım,verdikleri cevap yukarıda.Sizde isterseniz ihbar webe yazın ya da bilişim suçları diye bir birim varmış oraya yazın..
Dikkatli bakarsınız url adresini verdiğimi görürsünüzSiz url adresini vermeden mi şikayet ettiniz?
Fakat eğer url adresini verirseniz ilgilenilecektir yazıyor? Bu sebeple sordum!Dikkatli bakarsınız url adresini verdiğimi görürsünüz
Dikkatli bakarsınız url adresini verdiğimi görürsünüz
Kim ne derse desin ben hic tasvip etmiyorum sosyal deney olayini. Ne niyetle yapilirsa yapilsin.Idari hakimlik sınavına bende girmiştim.
Suça istirak değil bizzat yaptığını yazıyor.
Ama malesef ki sosyal deney yaptım deyip de işin içinden çıkabilir..
Dikkatli bakarsınız url adresini verdiğimi görürsünüz
İncelemiyorlar işte ben de o yüzden sinir oldum...Fakat eğer url adresini verirseniz ilgilenilecektir yazıyor? Bu sebeple sordum!
Keşke diğer arkadaşlarımızda sizin gibi duyarlı olsa da onlarda yazsa en azından ses getirir..Siz 9. Sayfayı mi vermistiniz bende ilk onu yapmıştım, simdi yakinlasma oldu diye yazdığı yeri verdim.. ama sanirim bisey cikamyacak...
Oda ziyaretçi olarak okuyordur
Evet 9 sayfayı verdim ben de ...Siz 9. Sayfayı mi vermistiniz bende ilk onu yapmıştım, simdi yakinlasma oldu diye yazdığı yeri verdim.. ama sanirim bisey cikamyacak...
Oda ziyaretçi olarak okuyordur
Bu tarz olaylarda bende tasvip etmiyorum..Kim ne derse desin ben hic tasvip etmiyorum sosyal deney olayini. Ne niyetle yapilirsa yapilsin.
hayır trans.hormon tedavisi görüyor.bnde yazmıstım zaten daha öncede erkek arkadasımoldu.ne istedgimi biliyorum.kafamı karıstran bu durumun farklı olusu ve nasıl hareket etmem gerektiğini bilmiyorum
Yaşı kuçuk oldugu için hormon testi yaptiramadim 13 yaşinda adet duzeni de normal gogusleri de normal buyuklukte fiziksel olarak yuruyuşu omuzlarinin durusu bacaklari falan erkek gibi.alisveris yaparken takim elbise bakiyor tamamen erkeksi dusunceler cinsel acidan da
Günah mı değil mi diye düşünmeyi bırakın, kimseye zarar vermeyen bir şey için suçluluk duymayın derim. Kimsenin canını yakacak bir şey yapmıyorsunuz siz. Sevdiğinize eminseniz, bu bir bunalımdan kaynaklanmıyorsa kimsenin ne dediğiyle ilgilenmeyin. Bu dünyada katiller, tecavüzcüler, ihanet edenler, kibirliler, yolsuzluk yapanlar varken sevmek mi günah oldu yahu?
yakinlasmaniz oldu mu
Yuhhh diyorummm!!!!Oldu maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?