Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar cahilce düşünüyorsunuz. Hastalık değil önce bunu kabullenin ve bu konuyla ilgili kitap okuyun biraz. Siz ayrıca onlar adına ne hakla karar veriyorsunuz ömür boyu cinsellik yaşamayın diyerek. O zaman sizde bir erkekle birlikte olmayın.Böyle durumlarda ne desem bilemiyorum. Allahım ne kadar ağır bir imtihan...
Ben bu durumun bir hastalık olduğunu düşünüyorum. Bazı hastalıklar ilaçla tedavi olur, bazısını ise ömür boyu taşırsınız.
İnsan şeker hastası olur ömür boyu insülin kullanır, kanser olur kemoterapi tedavisi görür, kimisi ömür boyu perhiz yapar. Kimisinin doğuştan bazı uzuvları yoktur öylece yaşamaya hayata tutunmaya çalışır ama hiçbirisi ben hasta değilim ben böyleyim demez. İçinde bulundukları durumun normal olmadığını bilirler ve normale yakın yaşamaya çalışırlar. Karşınızdaki insan maalesef tedavisi mümkün olmayan bir hastalığa tutulmuş durumda.
Normal olmayan bir şeyi normalleştirmeye çalışmak bu duygulara sahip olan kardeşlerimize haksızlık bence. Omurilik açıklığıyla doğan ve bir ömür boyu cinsellik yaşayamayan insanlar var çünkü hastalar ve bunu kabullenmiş durumdalar.
Bence cinsel anlamda normal eğilimleri olmayan kardeşlerimiz anormal duygularının gereğini yaşamaya çalışmaktansa bir ömür bu duyguları yaşamaktan mahrum kalsınlar çok daha iyi. Çok ağır bir imtihan ama inanıyorum ki ecri herkesinkinden büyük olacak.
Karşı tarafın bu normal olmayan duygularına karşılık verip ona ve kendinize haksızlık etmeyin arkadaşım. Yapmayın. Bence doktora gidin ve tedavi olun. Bunlar normal şeyler değil. Bu duygularının gereğini yerine getirip ömür boyu parçalanmış ruhlarla yaşayan o kadar çok insan var ki...
Ameliyat olunca s evmezsen sonuçta kadın bedenli birinden hoslaniyorsun.erkeğe benzesede memeleri var özel bölgesini gormesen de memeler belli oluyor.bence sende kadınlara ilgi duyuuyorsun.kınamıyorum yanlis amlama gayet saygılıyım böyle insanlara sadece duygularından emin ol diye soyluyorum.ameliyattan sonra tamamen erkek olacak ya o zaman sevmezsen çünkü henüz kadını ken birliktesn onu ve kendini üzmemek için iyi düşün duygularından emin ol .Ben 21 yasıdayım gayet sakin bi hayatım vardı aşırılıklarım yoktu yani. ama sonra bedeni kadın ama kendini erkek hisseden birisne asık oldum iki yıl birlkteliğmz sürdü.kesnlikle bakınca anlamzsınz durumunu.cok seviyorum ama gecen yaz ailem öğrendi sorunlar yasadım okula dönünce tekrar görüşmeye başladım dayanamadım.gecenlerde annmle bbmın bi kaç sözü yine huzursuz etti ayrldım.ama yokluguna dayanamıyorum.aslında ailem değil vijdanım bni rahat bırakmıkyor.bir haftadır görüşmüyoruz.bi çok sey okudumö bukonuyla ilgili bilmemeyi dilerdim.bazen omuzlarma bu yuk cok fazla geliyor.altından kalamıyorm.devm edemem ailem sonra günahmı korkusu evet günahmı dyorum cunku cevabını bilemiyosunz.sorabilcegn net bi cevp alabilcegn kmse yok.askın gözü kara evet ama biyerde acmak zorundakalıyosunz ordayım tam.ikiyılda hçmi konuşmadık bunları tabiki konuştuk yapamycagmı söyledgm cokoldu. ama kopamadık.unutamıyorum.cok sevyorum amelişyat olucak onumuzdeki yıl.yanında olmalımıyım.nefsime engel olmaıyorum.aslında gunahmı blmıyorum bile..dogustan boyle hissedyormus.cok sey anlatıı bununla ilgili.küçüklük fotogrflarında ble kyafetleri sacları bi erkek asla bı kız cocgu gbi gydiremezlermiş.cok ,iyi birisi.yanındayken kndmi guvende hissedyorum daha öncede erkek arkadsm oldu hc bi farkı yok hatta daha iyisi belki.smdi canım cok yanıyo ona nasıl davranmalıyım nasıl devam etmeliyim bilmiyorum
Höst diyorum size. 13 ???Yaşı kuçuk oldugu için hormon testi yaptiramadim 13 yaşinda adet duzeni de normal gogusleri de normal buyuklukte fiziksel olarak yuruyuşu omuzlarinin durusu bacaklari falan erkek gibi.alisveris yaparken takim elbise bakiyor tamamen erkeksi dusunceler cinsel acidan da
Yaşı kuçuk oldugu için hormon testi yaptiramadim 13 yaşinda adet duzeni de normal gogusleri de normal buyuklukte fiziksel olarak yuruyuşu omuzlarinin durusu bacaklari falan erkek gibi.alisveris yaparken takim elbise bakiyor tamamen erkeksi dusunceler cinsel acidan da
O benim uzerime duştu beni buna inandirdi cok fazla bi hoslantisi ilgisi var vazgecemiyor ben de tedavisine yardimci olmaya calisiyorum13 yaşındaki kizdan mi hoşlanıyorsunuz iste bu sapıklık yahu bjde siz neyisinkz hormon testi yaptiramadim filan diyorsunuz
13 yaşında ki bı çocuğa aşık olmanıza mi, karşı cinse aşık olmaniza mı yazayım bilemedim. Polemiğe girmek değil derdim sizi yargilamakta değil lakin imtihan ediliyorsunuz ve bu zorunlu duygu yonelmelerinizi kontrol edebilirsiniz. Aciniz Lut kavmini okuyunuz Allah yardımcınız olsun diyecem fakat bazı şeyler elimizde,nefsimiz bizim kolemiz olmalı biz onun değil.Yaşı kuçuk oldugu için hormon testi yaptiramadim 13 yaşinda adet duzeni de normal gogusleri de normal buyuklukte fiziksel olarak yuruyuşu omuzlarinin durusu bacaklari falan erkek gibi.alisveris yaparken takim elbise bakiyor tamamen erkeksi dusunceler cinsel acidan da
Nasil bir yardımda bulunuyorsunuz? Psikoloji egitimi mi aldınız yoksa tıp mi? Merak ediyorum ne yardımda bulunabilirsinizO benim uzerime duştu beni buna inandirdi cok fazla bi hoslantisi ilgisi var vazgecemiyor ben de tedavisine yardimci olmaya calisiyorum
O benim uzerime duştu beni buna inandirdi cok fazla bi hoslantisi ilgisi var vazgecemiyor ben de tedavisine yardimci olmaya calisiyorum
O benim uzerime duştu beni buna inandirdi cok fazla bi hoslantisi ilgisi var vazgecemiyor ben de tedavisine yardimci olmaya calisiyorum
Okudum inanin ona da anlattim dini açidan cok rahatsizim uzak durmaya calisiyorum ama çok da beceremiyorum,o da uzak dururuz gunaha girmeyiz diyor zamanla alisiriz diyor.tedavi olurum yaşim gelince erkek olurum diyor beni bekle evlenme diyor vicdanim rahat degil ama ikimiz de beraberken mutluyuz.ondan baskasini istemiyorum hayatimda13 yaşında ki bı çocuğa aşık olmanıza mi, karşı cinse aşık olmaniza mı yazayım bilemedim. Polemiğe girmek değil derdim sizi yargilamakta değil lakin imtihan ediliyorsunuz ve bu zorunlu duygu yonelmelerinizi kontrol edebilirsiniz. Aciniz Lut kavmini okuyunuz Allah yardımcınız olsun diyecem fakat bazı şeyler elimizde,nefsimiz bizim kolemiz olmalı biz onun değil.
Yaşı kuçuk oldugu için hormon testi yaptiramadim 13 yaşinda adet duzeni de normal gogusleri de normal buyuklukte fiziksel olarak yuruyuşu omuzlarinin durusu bacaklari falan erkek gibi.alisveris yaparken takim elbise bakiyor tamamen erkeksi dusunceler cinsel acidan da