• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

trans bi erkeğe asıgım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eğer gerçekte çok vahim. ama ya değilse, bundan emin miyiz ? Belki de birileri dalga geçiyor.
Canim eğer yalansa bile yapmasın bu öyle böyle bir konu değil bu pedofili, hayal ürünü bile olsa bu konuda hayal bile kurulamaz... kizin goguslerini ,vücudunu anlatisi ayip bence bu sapik düşünceler neden bizde olmuyor

Canim eğer yalansa bile yapmasın bu öyle böyle bir konu değil bu pedofili, hayal ürünü bile olsa bu konuda hayal bile kurulamaz... kizin goguslerini ,vücudunu anlatisi ayip bence bu sapik düşünceler neden bizde olmuyor

zihniyet sapıkta, sapık zihniyetler hakkında herhangi bir işlem yapılmıyor eğer ki fiziksel e dökülmemişse. Kişi sadece fantazisini tatmin etti belki de buraya yazarak. inş gerçek değildir.. 15 yaşındayken ben de maruz kaldım sözlü öğretmen tacizine. ne demek iyi bilirim.

zihniyet sapıkta, sapık zihniyetler hakkında herhangi bir işlem yapılmıyor eğer ki fiziksel e dökülmemişse. Kişi sadece fantazisini tatmin etti belki de buraya yazarak. inş gerçek değildir.. 15 yaşındayken ben de maruz kaldım sözlü öğretmen tacizine. ne demek iyi bilirim.

Bilmiyorum tabiki haklisin bisey olmaz ama en azından belki duyulur çevreden düşünmez... ama ben yalan olduğunu sanmıyorum ya da ne bileyim 3 sene önceki konuyu cikarmis yazmış aramks2 biseyler sanirim bilmiyorm yalan olsa keske ama iste ya gerçekse ihtimali var

Yaşı kuçuk oldugu için hormon testi yaptiramadim 13 yaşinda adet duzeni de normal gogusleri de normal buyuklukte fiziksel olarak yuruyuşu omuzlarinin durusu bacaklari falan erkek gibi.alisveris yaparken takim elbise bakiyor tamamen erkeksi dusunceler cinsel acidan da

Bu sene okulda bu tarife tıpatıp uyan bir öğrencimiz vardı. Kız hep erkek kiyafetleri giyiyor saçı filan erkek gibi hatta okulun erkekler futbol takiminda oynuyor. Bu sene 8. Sınıfa gecti yani yaşı da tarife uyuyor. Belki o çocuk şuan suistimal ediliyor. Çok kötü oldum.
Turkiyede bu tarife uyan çok sayıda kişi var mıdır ki?

Iptal işlemi yapıldı ama bu kadin bu pisliğe devam edecek... normalde hani ip buluyor Kazen Kazen burda sen surdasin ,sen burdasn , sen şöylesin sen boylesin diyor ya peki bunda neden bisey yapilmiyor bu sacma sapan bisey degil, 13 yaşında bir kizla iliskiye girme var yani suc duyursunda bulunmadi mi site yoneticisi olarak,burdan biz yaptik ama site olarak sadece üyelik iptali mi zaten o kişininde cok umruyrdu... çok uzgunum burda 13 yaşında bir kizla iliski yaşanıyor bizim kizimizda olabilir bilmiyoruz elimizden bisey gelmiyor ...

şimdi okudum. bu konuda üye iptalinden öte bişey yapıldı mı?

brileri dalga geçiyor olabilir ama ya gerçekse? hem böyle işin dalgası mı olur? 13 yaştan bahsediyoruz.

lütfen bişey yapıldı, şikayet edildi deyin.
Mune Mune

Hepiniz haklısınız ama moderatör olarak benim yapabileceklerim kısıtlı, sizler emniyet birimlerine bireysel şikayetlerde bulunabilirsiniz, üyelik iptal edilse dahi kişilerin bilgileri saklandığı için yetkili mercilerin talebi olduğunda bu bilgiler teslim ediliyor.

Kazen'i hemen itham etmeyin lütfen, bir tanıdığını kaybetti şu sıralar üzgün ve sitede de değil.

Ben anlamadım ya ne oluyor? Konu neden hortladı? Bilen biri yazabilir mi lütfen?

günah mı değil mi ben bundan anlamam, zaten bunun yeri burası da değil ama sence aşk, birini sevmek günah mı? herkesin inancı farklıdır, birşey demek yanlış olur. ama ben olsam gerçekten seviyorsam yanında olurdum, ameliyat da olacakmış, yani bahsettiğin durum doğuştan oluyor kimsenin elinde olan bir durum değil. o insan sapık falan da değil, kendisi de tercih etmedi bunu. ay ben bu bedenden sıkıldım biraz da erkek olayım gibi bir şey değil bu yani. aşık olmuşsun, bence yanında ol her şeye rağmen. sokaktakiler gibi bir erkek arkadaşın olsaydı yanında olmaz mıydın? öyle düşün.

Bence burda herkes egm nin ihbar sayfasına yazarsa ekran görüntüsü linkiyle belki olur bana cvp gelmedi... ben ilgileneceklerine inanıyorum...
Belki suanda sira gelmedi... telefon ya da email yazilirsa geri dönüş oluyor yazıyordu sayfasında insallah olumlu bir cevap alırız...

@Kazenin cenazesi varmis ben geldiğinde onunda gerçekten birseyler yapacağına inanıyorum...

betsem misin nesin?
ah seni benim elime verseler..!
sonsuz merhametimle bilirler beni ama seninle jübilemi yapardım!
pislik!

Akşam pcden gireceğim eşimle birlikte şikayet edeceğiz. Lütfen siz de boş bırakmayın, 13 yaşında bir çocuğa tecavüz ettiğini utanmadan anlatan biri. 10 dknızı almayacak, birileri nasılsa şikayet eder deyip geçmeyin, ne kadar şikayet o kadar çabuk sonuç, o kadar dikkate alınma. Konu içinde başka bir kullanıcı, bu itirafı yaptı. Okuyun, şikayet edin.

Konuyu yasal sürece taşıyın lütfen ...
Başınız sağolsun.

Konu içler acısı bir noktaya geldi. Bu yorum 13 yaşında bir çocukla birlikte olan kişiye. Pazartesi zaman bulabilirsem gidip adliyeye konuşayım savcı bey ile daha emin ve hızlı şekilde ne yapılabilir diye.

Bilmiyorum tabiki haklisin bisey olmaz ama en azından belki duyulur çevreden düşünmez... ama ben yalan olduğunu sanmıyorum ya da ne bileyim 3 sene önceki konuyu cikarmis yazmış aramks2 biseyler sanirim bilmiyorm yalan olsa keske ama iste ya gerçekse ihtimali var

bence eşiniz inisiyatif kullanarak bilişim suçları ile ilgilenen savcıdan rica edebilir ya da polislerden
bir hakimi geri çevireceklerini düşünmüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X