Transfer 12.gün beta yüksekliği

Kızlar 2.kanı verdim 3066 sonuç.Cumartesi keseyi görücez Allahın izniyleee

Merhaba kızlarrr
Bugün transferin 12. Günü tek embriyo beta değerim 1178 neden bu kadar yüksek ?
Merhabalar bende böyle birşeyle karşı karşıyayım 12 gün bugün 1558 ve tek embriyo transfer oldum çok tedirginim,sizin şuan kaç acaba keseyi gördünüzmi

Merhabalar bende böyle birşeyle karşı karşıyayım 12 gün bugün 1558 ve tek embriyo transfer oldum çok tedirginim,sizin şuan kaç acaba keseyi gördünüzmi
Merhaba, tedirgin olmayın beta yukseklığı korkulacak bişey değil ki benım 14. 3066 oldu donra 17484 oldu en son baktığımda da 48878 oldu keseyi de gördüm kalbini de duydum çok şükür sorun yok allahın izniyle ama biz anne adayları o kadar tedırgıniz ki iç güdüsel olarak küçük bişeyde neden diye sorguluyoruz ben hala öyleyim mesela :)

Merhaba, tedirgin olmayın beta yukseklığı korkulacak bişey değil ki benım 14. 3066 oldu donra 17484 oldu en son baktığımda da 48878 oldu keseyi de gördüm kalbini de duydum çok şükür sorun yok allahın izniyle ama biz anne adayları o kadar tedırgıniz ki iç güdüsel olarak küçük bişeyde neden diye sorguluyoruz ben hala öyleyim mesela :)
Siz ilaçlarınıza iğneye devam ediyomusunuz nasıl ilerleme önerdi doktor merak ettim 🫠

Evet 12 haftama kadar devam prolutex iğne sabah akşam progestan fitil corasprin ve vitaminler sen nasıl Bende prolutex,estrofem,progestan
Evet 12 haftama kadar devam prolutex iğne sabah akşam progestan fitil corasprin ve vitaminler sen nasıl ilerliyosun
Ben coraspin estrofem ve sabah akşam prolutex kullanıyorum bugün 14 günüm kan vermeye gidecem, keşke başka yerden iletişim kurabilseydik🥺

Merhaba herkese öncelikle tüp bebek transferimin 13. Günü bthgc değerim 109.6 çıktı progesteron değerim ise 5.78 ve ben çok korkuyorum😞 4 yıllık evliyim ilk bebeğimi 6,5 haftalıkken kalp durmasıyla kaybettim kürtaj oldum oda tüp bebekti değerim 305 progesteron 60 idi 2. Denememde hiç olmadı ve 3. Denemem dondurulmuş son iki adet embriyom kalmıştı ve çift transfer oldum fakat değerime göre sanırım bitanesi tutunmuş bana🤲🏻 doktorum progestan fitil vermişti 200 lük günde 4 tane kullanıyordum dünkü sonuçtan sonra aynı ilacın 50 lik ampüle geçiyoruz dedi endişelenmelimiyim progesteron düşüklüğü bebeğimi kaybetmeye sebep olurmu lütfen bilgilerinizi paylaşırmısınız çok üzülüyorum düşünmeden yapamıyorum😞

Back
X