Transfer+6 silik gebelik testi

Yaaa ikiside tuttu mu peki ikiz gebelik mi belli oldumu değerleriniz nasıl artışı
Tek mi çift mi bilmiyoruz daha artış belli bir yere kadar fikir verebiliyormuş Allah nasip eder de keseyi görürsek o zaman netleşecek.

Umutsuz olmayın çok erken vermişsiniz kan testini bazı kişilerle hcg değeri daha geç yükseliyormuş belki sizdede öyle olur.Umarım bu transferde pozitifi görürsünüz ama eğer negatif olursa vücudunuz ve psikolojiniz hazırsa doktorunuzda onay veriyorsa yaptırabilirsiniz bence

Burda o kadar çok insanda 5.günde kan testinde çıkmış ki insan umutlanamıyor maalesef ama inşallah
Bende 5.gun yaptım 0.20 çıktı benimde hiç ümidim kalmadı bugün idrarda yaptım sekizinci gün negatif artık gününde kan vericem ama ümidim kalmadi

Kızlar iyi aksamlar progestan iğne dolabdamı durmalı dolapdaydı cıkardım şimdi kafam allak bullak

Oda sıcaklığı yani hayır olmaz. Ovitrelle ve gonal f dolapta saklanmalı
Teşekür ederim iğneleri vurmaya bugun başlayacagım dolapdaydı korktum içime kurt düştü çıkardım sonra detaylı arastırınca 25 derece altı diyor sorun yok yani

Teşekür ederim iğneleri vurmaya bugun başlayacagım dolapdaydı korktum içime kurt düştü çıkardım sonra detaylı arastırınca 25 derece altı diyor sorun yok yani
Evet evet sorun yok içinize sinmiyorsa eczacınıza da sorun ama soğuk zincir değil yazıyor xaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…