• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Siz de mi çevrenizden sakladıniz tedavi gördüğünüzü
Biz de söylemedik habire birileri bir yerlere çağırıyor bir bahane bulmak zorunda kalıyorum 😀
Valla okuldan müdürüm biliyor mecbur illaki bir haftadır yokum direk soran olmsdu ama tshmin ediyorlardır. Aynen birileri çağırıyor ediyor çok zora kalırsam söylüyorum artık. Süreçten bahsetmemiştik ailelere ama transfer olunca söyledik biz şuan bekleme olduğundan çok bir soran yok. Ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi ama

Sadece annem babam kız kardeşim bılıyo benım annem hanıma geldı eşim çalışıyor dıye vaktım gecsın dıye ıyı oldu ama dgerlerı bılse gereksız arıyorlar nasılsın yok bölmem ne dıye
Sürwç çok uzun her şeyi anlatmanın imkanı yok sıkıcı sonucu söylemek kafi olacak🙂

Sürwç çok uzun her şeyi anlatmanın imkanı yok sıkıcı sonucu söylemek kafi olacak🙂
Kızlar ben günde üç kere Progestan fıtıl kullanıyorum fıtılden sınra lavaboya gdıyorum hafıf pembe kahve leke gelıyo neden Olabılır acaba sızın dedgınız gbı su gbı akıntı gelmıyo ama

Sadece annem babam kız kardeşim bılıyo benım annem hanıma geldı eşim çalışıyor dıye vaktım gecsın dıye ıyı oldu ama dgerlerı bılse gereksız arıyorlar nasılsın yok bölmem ne dıye
Benim de sadece annem babam biliyor başka kimseye demedik. Onlara da dua etsinler diye söyledim
En azından Allah korusun negatif olsa bile sorup beni daha da üzecek kimse olmayacak

Valla okuldan müdürüm biliyor mecbur illaki bir haftadır yokum direk soran olmsdu ama tshmin ediyorlardır. Aynen birileri çağırıyor ediyor çok zora kalırsam söylüyorum artık. Süreçten bahsetmemiştik ailelere ama transfer olunca söyledik biz şuan bekleme olduğundan çok bir soran yok. Ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi ama
En doğrusu 😇

Kızlar ben günde üç kere Progestan fıtıl kullanıyorum fıtılden sınra lavaboya gdıyorum hafıf pembe kahve leke gelıyo neden Olabılır acaba sızın dedgınız gbı su gbı akıntı gelmıyo ama
Ne zamandır geliyor kahverengi leke kaçıncı gündesiniz
İnşallah tutunma kanamasıdır
Benim hiç olmadı

Ne zamandır geliyor kahverengi leke kaçıncı gündesiniz
İnşallah tutunma kanamasıdır
Benim hiç olmadı
Bugün t+2. Gün daha transferden sonra hala gelıyo tutunma 3. Günle 6. Gün arası olmuyomuydu bu benım ılk transfer pek bılgımde yok ama

Bugün t+2. Gün daha transferden sonra hala gelıyo tutunma 3. Günle 6. Gün arası olmuyomuydu bu benım ılk transfer pek bılgımde yok ama
Benim de bilgim yok ilk transferim bilen arkadaşlarimiz yardımcı olurlar umarım
Sadece şunu biliyorum transfer olup odaya gectikten sonra hemşire yanıma gelip ilk iki gün kasık ağrısı kramp ve hafif lekelenme normal demişti
Bende hiç olmadı tabi bunlar
Tek bir şikayetim var o da bel ağrısı

Benim t+1 de gelmişti chatgpt olabilir transfer sonrası ve fitilden

Benim de bilgim yok ilk transferim bilen arkadaşlarimiz yardımcı olurlar umarım
Sadece şunu biliyorum transfer olup odaya gectikten sonra hemşire yanıma gelip ilk iki gün kasık ağrısı kramp ve hafif lekelenme normal demişti
Bende hiç olmadı tabi bunlar
Tek bir şikayetim var o da bel ağrısı
Benım 7 yumurta toplandı 5 tanesi 3. Güne geldı sonra 3 tanesı 5. Güne geldı bırı 3aa transfer yapıldı sonrakı gun aradılar benı dger kalan 2 tanesı ılerlemedı dedıler donduramadılar ona üzüldüm ben baya 🥹

Benım 7 yumurta toplandı 5 tanesi 3. Güne geldı sonra 3 tanesı 5. Güne geldı bırı 3aa transfer yapıldı sonrakı gun aradılar benı dger kalan 2 tanesı ılerlemedı dedıler donduramadılar ona üzüldüm ben baya 🥹
Ya nasibimizde varsa bir tane yeter öyle düşünüm lütfen 🙏🏻 az önce kalktım evde müzik açtım oynadım valla biraz neşelenmek için çok bunaldım

Uzulmenin faydası yok. Kavusana kadar çabalamaya devam edeceğiz 😔

Ya nasibimizde varsa bir tane yeter öyle düşünüm lütfen 🙏🏻 az önce kalktım evde müzik açtım oynadım valla biraz neşelenmek için çok bunaldım
Harikasın 🥰🥰 hala hiç belirti yok mu bu arada
Benim bel ağrısı hafifledi ama karnımda ağrı var hafif. Adet sancisina benzemiyor

Orası öyle ama en azından bır donmus olur dıyodum bıdaha denerım yumurta toplamadan dıyodum ama hersey nasıp uzulmenın faydası yok

Back
X