• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer+6 silik gebelik testi

Kanda mı ? Bilemiyorum ki sanki olsa en azından kanda 3-5 cıkardı gibi düsünüyorum hayırlısı olsun

Kanda mı ? Bilemiyorum ki sanki olsa en azından kanda 3-5 cıkardı gibi düsünüyorum hayırlısı olsun
Normal gebelikte dahi gec dollenme degilse 12. Gunde kana yansiyormus hcg sizin 5. Gun embriyosuysa t+5 10 gune denk geliyir kaba bir hesapla ama yine de allah bilir

Herkesin süreci cok baska tabi ama burda o kadar cok insanın besinci gün testte cıkmıs ki olsa kanda azcık yüksek olurdu diye düsündüm allah bilir artık

Kızlar bende dün transfer oldum 2 emriyo transferi oldu kaç günden sonra idrar testi yapmaya başlıyorsunuz

Hayır hiçbi belirti yaşamadım inanın belirti olmadığı için negatif olduğunu bile düşündüm halada tam emin olamıyorum.Teşekkür ederim inşallah hepimizin sonucu çok güzel gelir 🙏Sizin varmı belirtiniz tek embriyomu çift embriyomu transfer olmuştunuz
Tek emriyomucift embriyomu sağlıklı

Tek emriyomucift embriyomu sağlıklı
Çift embriyo tutunma şansınızı arttırıyor diye biliyorum doktorum bana öyle söyledi ama ikisinin birden tutunma ihtimalide var onun uyarısını baltan yapıyorlar eğer ikiz bebek istiyorum sorun değil diyorsanız çift koyuyolar benim sürecim öyle ilerledi.Biraz doktorunuzla sizin aranızda ortak karar vereceğiniz bi konu sağlık olarak değilde tutunma ihtimali olarak çift biraz yükseltir şansınızı

Çift embriyo tutunma şansınızı arttırıyor diye biliyorum doktorum bana öyle söyledi ama ikisinin birden tutunma ihtimalide var onun uyarısını baltan yapıyorlar eğer ikiz bebek istiyorum sorun değil diyorsanız çift koyuyolar benim sürecim öyle ilerledi.Biraz doktorunuzla sizin aranızda ortak karar vereceğiniz bi konu sağlık olarak değilde tutunma ihtimali olarak çift biraz yükseltir şansınızı
dün bana çift emriyo uygulamdı yaşım 36 olduğu için emriyo kalitesi 5AA denildi hayırlısı inş ikiz olur

Kızlar bugün kahverengi bir leke geldi karnımda ağrıyor umarım regl olmam yerleşme kanaması olabilir mi daha önce deneyimleyen varmı bu durumu

Bana verdikleri promester iğne beni mahfetti kızlar transfer hazırlığı döneminden beri hergün kullanıyorum halim içler acısı yürüyemeyecek durumdayım kalçam beze dolu iğneyi vuracak yer kalmadı her gece ağrıdan ağlayarak uyuyorum sağa sola dahi dönemiyorum benim gibi etki eden varmı aranızda varsa şişkinlik beze sorununa çözüm olarak bildiğiniz bişey varmı ben sıcak kompres soğuk kompres herşeyi uyguladım ama hiçbirinin faydasını göremedim ne yazık ki
Ü iğneden Banada verdiler ama sonra progesteron değerin iyi çıktı sen kullanma dediler sizin çok mı düşüktü acaba

Kırmızı değil baya koyu kahverengiydi rengi
Kırmızıya dönerse sorun diyorlar o yüzden bende şuan senin ki yerleşme kanaması ve bazen kanama olduğunda aspirini ya da kullanıyorsanız kan sulandırıcı iğnenin birini kestiriyorlar korkmayın

Ü iğneden Banada verdiler ama sonra progesteron değerin iyi çıktı sen kullanma dediler sizin çok mı düşüktü acaba
Hiç bilmiyorum inanın ama tutarsa eğer gebeliğin ilk 12 haftasıda kullandırmaya devam ediyormuş doktorum ama ben kullanmak istemediğimi belirtip alternatif bi ilaç isteyeceğim çok zor çünkü

Hiç bilmiyorum inanın ama tutarsa eğer gebeliğin ilk 12 haftasıda kullandırmaya devam ediyormuş doktorum ama ben kullanmak istemediğimi belirtip alternatif bi ilaç isteyeceğim çok zor çünkü
Evet onu baba yazdığında ağır olduğunu söylemişlerdi peogestan dex kullanıyor musun göbekten mesela bana bunu 2 yaptırıyor

Kırmızıya dönerse sorun diyorlar o yüzden bende şuan senin ki yerleşme kanaması ve bazen kanama olduğunda aspirini ya da kullanıyorsanız kan sulandırıcı iğnenin birini kestiriyorlar korkmayın
Hem coraspirin hemde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doktora sorup birini kessem mi acaba

Back
X