- 6 Aralık 2017
- 6.575
- 6.643
- 198
Birde oksapar var unutmuşum onudaİlaçlarımı aynı be. Vitaminleri tek kapsülde kullanıyorum sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde oksapar var unutmuşum onudaİlaçlarımı aynı be. Vitaminleri tek kapsülde kullanıyorum sadece
Bende aynı durumdayım göbeğim mosmor oğlum gördü anne needen düştün diyorBende onu enox versiyonu kullanıyorum heryerim mosmor oldu
Normal gebelikte dahi gec dollenme degilse 12. Gunde kana yansiyormus hcg sizin 5. Gun embriyosuysa t+5 10 gune denk geliyir kaba bir hesapla ama yine de allah bilirKanda mı ? Bilemiyorum ki sanki olsa en azından kanda 3-5 cıkardı gibi düsünüyorum hayırlısı olsun
Tek emriyomucift embriyomu sağlıklıHayır hiçbi belirti yaşamadım inanın belirti olmadığı için negatif olduğunu bile düşündüm halada tam emin olamıyorum.Teşekkür ederim inşallah hepimizin sonucu çok güzel gelirSizin varmı belirtiniz tek embriyomu çift embriyomu transfer olmuştunuz
Çift embriyo tutunma şansınızı arttırıyor diye biliyorum doktorum bana öyle söyledi ama ikisinin birden tutunma ihtimalide var onun uyarısını baltan yapıyorlar eğer ikiz bebek istiyorum sorun değil diyorsanız çift koyuyolar benim sürecim öyle ilerledi.Biraz doktorunuzla sizin aranızda ortak karar vereceğiniz bi konu sağlık olarak değilde tutunma ihtimali olarak çift biraz yükseltir şansınızıTek emriyomucift embriyomu sağlıklı
dün bana çift emriyo uygulamdı yaşım 36 olduğu için emriyo kalitesi 5AA denildi hayırlısı inş ikiz olurÇift embriyo tutunma şansınızı arttırıyor diye biliyorum doktorum bana öyle söyledi ama ikisinin birden tutunma ihtimalide var onun uyarısını baltan yapıyorlar eğer ikiz bebek istiyorum sorun değil diyorsanız çift koyuyolar benim sürecim öyle ilerledi.Biraz doktorunuzla sizin aranızda ortak karar vereceğiniz bi konu sağlık olarak değilde tutunma ihtimali olarak çift biraz yükseltir şansınızı
Gönlünüze göre olur inşallah banada 18 kasımda çift embriyo transfer edildi bende ikiside tutsun istiyorumDü
dün bana çift emriyo uygulamdı yaşım 36 olduğu için emriyo kalitesi 5AA denildi hayırlısı inş ikiz olur
Ü iğneden Banada verdiler ama sonra progesteron değerin iyi çıktı sen kullanma dediler sizin çok mı düşüktü acabaBana verdikleri promester iğne beni mahfetti kızlar transfer hazırlığı döneminden beri hergün kullanıyorum halim içler acısı yürüyemeyecek durumdayım kalçam beze dolu iğneyi vuracak yer kalmadı her gece ağrıdan ağlayarak uyuyorum sağa sola dahi dönemiyorum benim gibi etki eden varmı aranızda varsa şişkinlik beze sorununa çözüm olarak bildiğiniz bişey varmı ben sıcak kompres soğuk kompres herşeyi uyguladım ama hiçbirinin faydasını göremedim ne yazık ki
İnşallah tutar şeninde dikkat etmemiz gereken bişi varmı ben ara ara yürüyüş yapıyorum genel olarak yatıyorumGönlünüze göre olur inşallah banada 18 kasımda çift embriyo transfer edildi bende ikiside tutsun istiyorum![]()
İçini ferah tut yerleşme kanamasıdır kırmızımı rengi nasılKızlar bugün kahverengi bir leke geldi karnımda ağrıyor umarım regl olmam yerleşme kanaması olabilir mi daha önce deneyimleyen varmı bu durumu
Kırmızı değil baya koyu kahverengiydi rengiİçini ferah tut yerleşme kanamasıdır kırmızımı rengi nasıl
Kırmızıya dönerse sorun diyorlar o yüzden bende şuan senin ki yerleşme kanaması ve bazen kanama olduğunda aspirini ya da kullanıyorsanız kan sulandırıcı iğnenin birini kestiriyorlar korkmayınKırmızı değil baya koyu kahverengiydi rengi
Hiç bilmiyorum inanın ama tutarsa eğer gebeliğin ilk 12 haftasıda kullandırmaya devam ediyormuş doktorum ama ben kullanmak istemediğimi belirtip alternatif bi ilaç isteyeceğim çok zor çünküÜ iğneden Banada verdiler ama sonra progesteron değerin iyi çıktı sen kullanma dediler sizin çok mı düşüktü acaba
Evet onu baba yazdığında ağır olduğunu söylemişlerdi peogestan dex kullanıyor musun göbekten mesela bana bunu 2 yaptırıyorHiç bilmiyorum inanın ama tutarsa eğer gebeliğin ilk 12 haftasıda kullandırmaya devam ediyormuş doktorum ama ben kullanmak istemediğimi belirtip alternatif bi ilaç isteyeceğim çok zor çünkü
Hem coraspirin hemde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doktora sorup birini kessem mi acabaKırmızıya dönerse sorun diyorlar o yüzden bende şuan senin ki yerleşme kanaması ve bazen kanama olduğunda aspirini ya da kullanıyorsanız kan sulandırıcı iğnenin birini kestiriyorlar korkmayın