Neden canım çok üzüldüm(Benimki çift transferdi ikizdi ama 3 nisanda kürtaj oldum canım Rabbim sizinkileri bağışlasın
InshAllah ordamı yaşıyırsunuz?Tekrar haziran ayında transfer olucagım Kıbrıs’ta 2 ay ara verdik
İnşallahSizinde görünüyor zamanla daha da netleşecektir çizgisi tekrar yaparsanız
çok üzüldümBenimki çift transferdi ikizdi ama 3 nisanda kürtaj oldum canım Rabbim sizinkileri bağışlasın
Yok canım İzmir’de yaşıyorum ben 10 martta transfer olmuştum bayramın 2. Günü birden kanamam başladı 6 gün hastanede yattım bir ümit ama olmadı kese aşağı kaydı şekli bozuldu kanama çoğaldı derken birden bire oldu ama yine metanetimi koruyorum demkki yiyecek ekmekleri yokmuş sağlıklı değillermiş diyorum tekrar gidip alacağım yavrularımı çok şükür tekrar şansım var dahaNeden canım çok üzüldüm(
InshAllah ordamı yaşıyırsunuz?
inşallah tutunmuştur bebişlerimizEvet bede 7 nisanda oldu az once yapdım buna nenzer çıkfı yarın vercem kan
Ayne öyle çok emek veriyoruz kızlar hem maddi hem manevi ama sakın üzüntü yapmayın ben düşükten önce üzüntü yaptım ondanmı diyorum tabi soru işareti Buda patalojiye gitti bakalım ne çıkacakİnşallah
çok üzüldümRabbim en kısa zamanda en hayırlı şekilde sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. İsteyen herkese. Benimde ilk transferim. Çok emek veriyoruz hakkımızda hayırlısı inşallah
Çok üzüldüm hayırlısı he bılmıyordım onu , benımde 3 cu transferım buYok canım İzmir’de yaşıyorum ben 10 martta transfer olmuştum bayramın 2. Günü birden kanamam başladı 6 gün hastanede yattım bir ümit ama olmadı kese aşağı kaydı şekli bozuldu kanama çoğaldı derken birden bire oldu ama yine metanetimi koruyorum demkki yiyecek ekmekleri yokmuş sağlıklı değillermiş diyorum tekrar gidip alacağım yavrularımı çok şükür tekrar şansım var dahabu arada Kıbrıs’ın başarı oranı daha yüksek ve ücret olarak daha uygundu
İlk 2 si tutmuşmuydu sizin?Çok üzüldüm hayırlısı he bılmıyordım onu , benımde 3 cu transferım bu
İlk kımysal 2 cı negatıfİlk 2 si tutmuşmuydu sizin?
Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşllah hepsinde kaç aya verdiniz acaba bizim doktorumuz üç ay diyor daİlk kımysal 2 cı negatıf
Benimde 7 nisanda transferiminşallah tutunmuştur bebişlerimizAynı gün transfer olmuşuz.
Benimde 7 nisanda transferim yoinşallah tutunmuştur bebişlerimizAynı gün transfer olmuşuz.
benimde bugun 7. Günüm aynı bu sekilde silik çizgi çıktı inşallah bebeklerimiz bizimledirtransferimin 7. günü dondurulmus embriyo. 5. günden beri silik cikiyor sizce hamilemiyimmEki Görüntüle 3576612
Ayne öyle çok emek veriyoruz kızlar hem maddi hem manevi ama sakın üzüntü yapmayın ben düşükten önce üzüntü yaptım ondanmı diyorum tabi soru işareti Buda patalojiye gitti bakalım ne çıkacak
İnşallahBenimde 7 nisanda transferim yo
benimde bugun 7. Günüm aynı bu sekilde silik çizgi çıktı inşallah bebeklerimiz bizimledir
İlk 2023 aralıgı ,2 cı maysı 2024, buda 3 cu nısan kendım verdım doktor 2 vı reglde yapalım dıyordu ben hazır olayım falanbdedımRabbim emeklerinizin karşılığını versin inşllah hepsinde kaç aya verdiniz acaba bizim doktorumuz üç ay diyor da
Ben bekleyeceğim ya cumartesi demisti doktorum zaten şimdi versemde 2 günde bir kan vererek stress yapacağım en iyisi beklemekİnşallahkan testi vericek misin erken yoksa gününü mü bekliceksin
Evet bugün verdim yarın sonuç alıcam dayanamadımBen bekleyeceğim ya cumartesi demisti doktorum zaten şimdi versemde 2 günde bir kan vererek stress yapacağım en iyisi beklemeksiz verdiniz mi kan testi
Sonucunu çıktımı acaba insallah hayırlı haberler alırızEvet bugün verdim yarın sonuç alıcam dayanamadım
Sonucunu çıktımı acaba insallah hayırlı haberler alırız
Sonucunu çıktımı acaba insallah hayırlı haberler alırı
Hangi markaBöyleydi ama tabi 9. Gün bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?