TRANSFER+7 TESTİME BAKAR MISINIZ LÜTFEN

Yaa teşekkür ederimmm siz baktırmış mıydınızzz

Ben evde test yaptım arada hiç kan vermedim çünkü kan testimi beklemek zorundaydım transfer sonrası 12.günde yaptım bir daha da doktorum yaptırmadı kese günü verdi tabi ben o güne kadar hâlâ inanmıyorum çok şükür ki bebeklerimi gördüm benim için bir hayal di hâlâ da hayal gibi geliyor

Ay maşallah ne güzel bi süreç Keseyi görmek için ne kadar süre sonra çağırdı doktor

Ay maşallah ne güzel bi süreç Keseyi görmek için ne kadar süre sonra çağırdı doktor

Evet çok güzel heyecanlı tatlı süreçlerdi günler geçmek bilmiyordu kan testinden 17 gün sonraya verdi ama gittiğimde 7 haftalık olmuşlardı çok şükür bebeği ve kalp atımını görmüştük benim doktorum herşeyden emin olmak için biraz geçe atmıştı çok şükür hepsi geldi geçti

Ov çok uzun süreymiş ya nasıl bekleyeceğim Neyse sağlıkla buyusun de tek

Ov çok uzun süreymiş ya nasıl bekleyeceğim Neyse sağlıkla buyusun de tek

Amin canım
Zaman durmuştu sanki o zaman çok zor geçmişti keseyi görmeden bir yanın hep rahatsız oluyor ama gördükten sonra üstümden bir yük kalkmıştı hatta orada şok gibi olmuştum doktor anlatıyordu ama ben sanki orada değildim öyle bir değişik duyguydu darısı başına inşallah

Canım testin sonucu ne çıktı merak ettim insallah hamilesindir

Cok teşekkür ederim bugun kan testi yaptım maalesef negatif. Inşallah 4. Denemeiz olumlu olur Rabbim kolaylıkla nasip etsin hepimize.

Amin canım
Geçmiş olsun gerçekten o hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum
Rabbim kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelendirsin inşallah Amin
Geride embriyon var mı peki

Merhaba ben 22 eylülde transfer oldum bu 4 transferim bu sefer çift embriyo konuldu 4aa dondurulmuş embriyo bugün 6 günüm perşembe günü ovitrelle yarım doz vuruldum onun etkisi midir hala yoksa gebelik varmı sizce

Eklentiler

• image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 42
Allah razı olsun canim. Yok maalesef tekrardan baslamaliyim. Sizce araya lac ay koymaliyim

Merhaba ben 22 eylülde transfer oldum bu 4 transferim bu sefer çift embriyo konuldu 4aa dondurulmuş embriyo bugün 6 günüm perşembe günü ovitrelle yarım doz vuruldum onun etkisi midir hala yoksa gebelik varmı sizce
İnşallah ovitrelle etkisi değildir bende öyle olmasından çok korkmuştum testim pozitif çıktığında ama ben yapalı baya zaman olmuştu. Siz geçtiğimiz perşembe mi yaptınız eğer öyleyse erken galiba biraz az daha sabredin testi tekrarlayın inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız

Öncelikle hayırlı olsun bende ayın 25 inde transfer oldum bugün 4 gün fakat bende çok yoğun sancılar var yürürken bile zorlanıyorum acaba adet sancılarımı

Kızlar merhaba daha önce 2 defa tüp bebek denemesi oldu ilki olmadı ikinci 8+4 de kalbi durdu kürtaj oldum. Perşembe günü yeniden transfer oldum 2 tane 5.gün embriyosu ikiside 4 Ba kalitesi gerçi artık kaliteye de çok takılmıyorum çünkü tutmayınca en kalitelisi de tutmuyor sadece Rabbim ol diyecek ve olacak.daha önceki gebeliğimde sadece kasıkta batma oluyodu şimdi bu sefer çok yoğun sancı ve yürürken sanki bacağım geri çekiliyo sürekli uyku hali ama en çok korktuğum sancılarımın çok olması sürekli adet oldum olucam diye habire tuvalete koşuyorum acaba çift embriyo olduğu içinmi bu kadar yoğun yaşiyorum test günüm 5 ekim zaman geçmiyo test yapıcam korkuyorum napıcam ben

Allah razı olsun canim. Yok maalesef tekrardan baslamaliyim. Sizce araya lac ay koymaliyim

Senden de canım inşallah
Ben de sürekli baştan başlıyordum hiç embriyom fazladan oluşmuyordu
Durumunuza bağlı canım eğer imkanın varsa iki yada üç ay yeterli benimde de tüp bebek arasında fazla yoktu 2 ay 4 en sonda 5 ay sonra başladım kendini ne zaman hazır hissedersen yoksa bir ay iki ayda yeterli Rabbim hayırlısıyla güzel pozitif sonuçlar almanı nasip etsin inşallah Amin

Ovitrellanın etkisi yaklaşık 10-14 gün sürüyo. Ben etkisi geçene kadar test kaset test yaptım. Ama benım 8 günde artık test negatif olunca tamam dedim etkisi geçti .. Zaten doktorlar taze embriyo transferinde 10 gün sonra çıkan sonuç doğru diyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…