- 4 Aralık 2024
- 9.206
- 9.519
- 113
- 37
- Konu Sahibi Simligloss
-
Yaa teşekkür ederimmmsiz baktırmış mıydınızzz
Ay maşallah ne güzel bi süreçBen evde test yaptım arada hiç kan vermedim çünkü kan testimi beklemek zorundaydım transfer sonrası 12.günde yaptım bir daha da doktorum yaptırmadı kese günü verdi tabi ben o güne kadar hâlâ inanmıyorum çok şükür ki bebeklerimi gördüm benim için bir hayal di hâlâ da hayal gibi geliyor
Ay maşallah ne güzel bi süreçKeseyi görmek için ne kadar süre sonra çağırdı doktor
Ov çok uzun süreymiş ya nasıl bekleyeceğimEvet çok güzel heyecanlı tatlı süreçlerdi günler geçmek bilmiyordu kan testinden 17 gün sonraya verdiama gittiğimde 7 haftalık olmuşlardı çok şükür bebeği ve kalp atımını görmüştük benim doktorum herşeyden emin olmak için biraz geçe atmıştı çok şükür hepsi geldi geçti
Ov çok uzun süreymiş ya nasıl bekleyeceğimNeyse sağlıkla buyusun de tek
Hayırlı olsunDayanamadım bugün test verdim 270 çıktı doktor iki gün sonra tekrarla dedi umarım artarak devam eder
Canım testin sonucu ne çıktı merak ettim10 Eylülde (4AA olması lazım) dondurulmuş çift embriyo transferi oldum. 5. Gün embriyosu idi. Transferden 2 gün önce 8 Eylül de çatlatma iğnesi yaptım. Bu sabah dayanamayıp test yaptım gözle görülür bi çizgi var ilk kez bu çizgiyi görüyorum testte. Çatlatma iğnesinin etkisi değildir demi nolur iyi şeyler söyleyin kalbim yerinden çıkacak gibi kime soracağımı bilmiyorum
Amin canım inşallah isteyen herkes yaşasın bu mutluluğuHayırlı olsundarısımı hepimizin basına
Hayırlı uğurlu olsunMesajı yazdığım günün akşamı kahverengi lekelenmem oldu. Doktora yazdım ertesi gün kan testi istedi. 18 Eylül transfer+8de betam 126 çıktı 20sinde 267 olarak devam etti
Çok şükür rabbim bu günleri yaşamayı nasip etti kan testim de pozitif çıktı kese görmeyi bekliyoruzCanım testin sonucu ne çıktı merak ettiminsallah hamilesindir
Amin Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsunsağlıkla kucağınıza alın insallah
Cok teşekkür ederim bugun kan testi yaptım maalesef negatif. Inşallah 4. Denemeiz olumlu olur Rabbim kolaylıkla nasip etsin hepimize.Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin
Bende 4.tüp bebekte mucizelerimi buldum çok şükürdarısı başınıza inşallah Amin
Cok teşekkür ederim bugun kan testi yaptım maalesef negatif. Inşallah 4. Denemeiz olumlu olur Rabbim kolaylıkla nasip etsin hepimize.
Allah razı olsun canim. Yok maalesef tekrardan baslamaliyim. Sizce araya lac ay koymaliyimAmin canım
Geçmiş olsun gerçekten o hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum
Rabbim kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelendirsin inşallah Amin
Geride embriyon var mı peki
İnşallah ovitrelle etkisi değildir bende öyle olmasından çok korkmuştum testim pozitif çıktığında ama ben yapalı baya zaman olmuştu. Siz geçtiğimiz perşembe mi yaptınız eğer öyleyse erken galiba birazMerhaba ben 22 eylülde transfer oldum bu 4 transferim bu sefer çift embriyo konuldu 4aa dondurulmuş embriyo bugün 6 günüm perşembe günü ovitrelle yarım doz vuruldum onun etkisi midir hala yoksa gebelik varmı sizce
Öncelikle hayırlı olsun bende ayın 25 inde transfer oldum bugün 4 gün fakat bende çok yoğun sancılar var yürürken bile zorlanıyorum acaba adet sancılarımıBen evde test yaptım arada hiç kan vermedim çünkü kan testimi beklemek zorundaydım transfer sonrası 12.günde yaptım bir daha da doktorum yaptırmadı kese günü verdi tabi ben o güne kadar hâlâ inanmıyorum çok şükür ki bebeklerimi gördüm benim için bir hayal di hâlâ da hayal gibi geliyor
Allah razı olsun canim. Yok maalesef tekrardan baslamaliyim. Sizce araya lac ay koymaliyim
Ovitrellanın etkisi yaklaşık 10-14 gün sürüyo. Ben etkisi geçene kadar test kaset test yaptım. Ama benım 8 günde artık test negatif olunca tamam dedim etkisi geçti .. Zaten doktorlar taze embriyo transferinde 10 gün sonra çıkan sonuç doğru diyo..Merhaba ben 22 eylülde transfer oldum bu 4 transferim bu sefer çift embriyo konuldu 4aa dondurulmuş embriyo bugün 6 günüm perşembe günü ovitrelle yarım doz vuruldum onun etkisi midir hala yoksa gebelik varmı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?