- 4 Aralık 2024
- 9.206
- 9.520
- 113
- 37
- Konu Sahibi Simligloss
-
Maşallah değeriniz çok güzel çıkmış Rabbim bizlerede nasıp etsin
Çok sevindimBende bugün evde yaptım pozitifi gördümAllah isteyen herkese sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinnn darısı burda pozitif bekleyen herkeseAmin canım maşallahçok sevindim
Tebrik ediyorum hayırlısıyla gelsin minik mucize sağlıcakla devam etsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Aminnn Allah evlat sahibi olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınÇok sevindiminşallahhhh kimseyi bu duygulardan mahrum bırakmasın
AminnAminnn Allah evlat sahibi olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Baska test aldim bugün yaptim negatif cikti yarin test günü ve kan verecem umarim bir süpriz olurBozuk duruyor normalde bu test güvenilir ama bilemedim testi tekrar edin başka bir markayla Allahım gönlüne göre versin inşallah
Cumartesi demişti doktorum ama ben cuma vereceğim inşallah güzel bi değer çıkar insan emin olamıyor idrar testindenAminnkan verdiniz mi
Baska test aldim bugün yaptim negatif cikti yarin test günü ve kan verecem umarim bir süpriz olur
İnşallah güzel sonuçlar alacağınıza inanıyorum benCumartesi demişti doktorum ama ben cuma vereceğim inşallah güzel bi değer çıkar insan emin olamıyor idrar testinden
Evet 3. DenememizAmin inşallah
Tüp bebek mi sizin de dilerim yarın sağlıklı güzel haberlerle gelirsin Amin
Dayanamadım bugün test verdim 270 çıktı doktor iki gün sonra tekrarla dedi umarım artarak devam ederİnşallah güzel sonuçlar alacağınıza inanıyorum ben
Evet 3. Denememiz
Dayanamadım bugün test verdim 270 çıktı doktor iki gün sonra tekrarla dedi umarım artarak devam eder
Üşüdüğünüzde su torbası koydunuz mu ayağınıza ben de çok üşüyorum
Çok teşekkür ederim canım aminnnMaşallahcanım değerin çok güzel çıkmış sağlıcakla devam etsin Amin
Çok teşekkür ederim canım aminnniçime su serptin
9.gundu bugunRica ederim
Bugün transfer sonrası kaçıncı gündü
9.gundu bugun
Yaa teşekkür ederimmmBence gayet iyi çıkmış değerin test gününde verseydin kan tahlili daha yüksek çıkacaktı maşallahsübhanallah sağlıcakla gelsin minik mucize bol bol dinlen kendini yorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?