TRANSFER+7 TESTİME BAKAR MISINIZ LÜTFEN

Vajinal usg de görülüyo belki karından görülmeye bilir. Ama inşallah öyle bakar ve görür ama yolculukta ara ara dınlen saatlerce oturma he 2 saatte bi durun ve gezinmeye çalış

Vajinal usg de görülüyo belki karından görülmeye bilir. Ama inşallah öyle bakar ve görür ama yolculukta ara ara dınlen saatlerce oturma he 2 saatte bi durun ve gezinmeye çalış
Zaman geçmiyor dünden beri rabbim hepimizin bu bekleyişlerini hayırla sonuçlandırsın hep dua ediyorum kendime de herkese de mesafemiz 2-3 saat zaten çok uzak gitmeyeceğiz pek sorun yaşayacağımı düşünmüyorum bugün bi bitseydi

Rabbim kucağımıza afiyetle almayı nasip etsin .Nerede tedavi oldunuz acaba..Önceki gebelikleri mi Dr ,5 haftalıkken yok görünmedi,yok kese boş ,sonra gördüler derken,habire alttan muayene, sonuç 6 haftalık düşük, bekletseydi ne olurdu sanki....

Amin canım inşallah
Ben yurtdışındayım canım burada tedavi oldum. Çok geçmiş olsun canım üzüldüm durumuna Rabbim inşallah kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelesin sağlıklı güzel gebelik geçirirsin Allah’ın izniyle Amin

Amin, insaAllah sizde sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.İmtihanimiz zor, yollarımız dikenli.Elbet hepimiz muradimiza ereceğiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…