MerhabaMerhabalar. Tam da sizin bu topiği açtığınızdaki durum ve kafa karışıklığındayım. Adetimi bekliyorum, transfer için doktora gideceğim. Ben 1 embriyo diyorum eşim 2 koyduralım diyor. Totalde 3 dondurulmuş 3.gün embriyom var. Sizde süreç nasıl gitti? Kaç tane koydurdunuz?
her durumda da en güzeli, en hayırlısı olsun inşallahMerhabadaha transfer olmadım rahimi hazırlıyoruz ilaç kullanıyorum doktorum transfer günü tekrar sorucam karar ver dedi ama 2 tane 5. Gün 2 tane 6. Gün embriyom var ne yapsam bilemedim ikiz olmasını çok isterim ama tutmazsa da boşa harcamış olucam siz ne durumdasınız
benım doktorum 31yaısndayım dıye 2transfer etmıyor :)her durumda da en güzeli, en hayırlısı olsun inşallahgeçen hafta yumurta toplama yapıldı. 3tane 3. gün embriyom var. adetimi bekliyorum doktorla görüşmek için. kendi kendime senaryo üretiyorum henüz kafamda :) doktor ne yorum yapacak bilmiyorum henüz? peki 1 ya da 2 seçeneğini doktor tamamen size mi bırakıyor? bunun için bir prosedür var mı?
sanırım yasal sınır varmış değil mi? 35 yaş ve üzerine 2 embriyo hkkı varmışbenım doktorum 31yaısndayım dıye 2transfer etmıyor :)
tek yapacak , bende regl beklıyorum
canım yasal sınır var ama bazıları ısteyınce cıft transfer yapıyorlar .sanırım yasal sınır varmış değil mi? 35 yaş ve üzerine 2 embriyo hkkı varmış
Hakkımızda en hayırlı olan olsun inşallahcanım yasal sınır var ama bazıları ısteyınce cıft transfer yapıyorlar .
benımkı rısklerı var vs dedı yapamam dedı..
bende cok ısrar etmedım hayırlısı ..
çookk amiinnnHakkımızda en hayırlı olan olsun inşallah
Merhabadaha transfer olmadım rahimi hazırlıyoruz ilaç kullanıyorum doktorum transfer günü tekrar sorucam karar ver dedi ama 2 tane 5. Gün 2 tane 6. Gün embriyom var ne yapsam bilemedim ikiz olmasını çok isterim ama tutmazsa da boşa harcamış olucam siz ne durumdasınız
Merhaba ben bu ay test verdim sonucun cıkması 10 günü buluyormus ona göre tedavi uygulacakArkadaşlar transfer öncesi katil hücre tedavisi olan varmi
Benim de bu ayın sonunda büyük ihtimalle transferim olacak şuan rahim hazırlama aşamasındayım bazı yerlerde denk geldi serum takıldığı ayın 27 doktoruma demeyi düşünüyorumMerhaba ben bu ay test verdim sonucun cıkması 10 günü buluyormus ona göre tedavi uygulacak
Benim de bu ayın sonunda büyük ihtimalle transferim olacak şuan rahim hazırlama aşamasındayım bazı yerlerde denk geldi serum takıldığı ayın 27 doktoruma demeyi düşünüyorum
Sonucunuza bakmadan tedavi uygulayamaz adetin 21. günü bakılıyorm
Yani ben doktoruma sordum kaç istiyorsun dedi yaşım 31 ilk tüp bebek denemem 2 tane olur mu dedim tamam dediher durumda da en güzeli, en hayırlısı olsun inşallahgeçen hafta yumurta toplama yapıldı. 3tane 3. gün embriyom var. adetimi bekliyorum doktorla görüşmek için. kendi kendime senaryo üretiyorum henüz kafamda :) doktor ne yorum yapacak bilmiyorum henüz? peki 1 ya da 2 seçeneğini doktor tamamen size mi bırakıyor? bunun için bir prosedür var mı?
Evet benim doktorum da ilk görüşmeye gittiğimizde ikiz gebeliğin zor olduğunu söylemişti o yüzden gözüm korkuyor açıkçası sanırım 1 tane koydurucam ama bi yandan da ikisi de tutsa bi daha bu süreci yaşamasam diyorum çünkü süreç çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahcanım yasal sınır var ama bazıları ısteyınce cıft transfer yapıyorlar .
benımkı rısklerı var vs dedı yapamam dedı..
bende cok ısrar etmedım hayırlısı ..
amınnnn canımm ınsallaahhh,Evet benim doktorum da ilk görüşmeye gittiğimizde ikiz gebeliğin zor olduğunu söylemişti o yüzden gözüm korkuyor açıkçası sanırım 1 tane koydurucam ama bi yandan da ikisi de tutsa bi daha bu süreci yaşamasam diyorum çünkü süreç çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
bu test ne içi yapılıyor? ne demek katil hücre?Merhaba ben bu ay test verdim sonucun cıkması 10 günü buluyormus ona göre tedavi uygulacak
vucuttaki bu hücreler embriyoyu yabancı madde gibi görüp kabul etmeyebiliyormus bu hücrelerin ölcümü yapılıyor ve yüksekse buna bağlı baskılayıcı tedavi uygulanıyorbu test ne içi yapılıyor? ne demek katil hücre?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?