Transfer aşamasında neler oluyor

nirayku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2022
472
401
53
32
Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak
Kasım ayında Yumurtalarım toplandı 2 tane 5. Gün 2 tane 6. Gün embriyom donduruldu .doktorum adet olunca gel dedi bundan sonraki aşamada neler oluyor rahmin hazırlığı kaç gün sürüyor bilgisi olan var mı acaba

Canım benim şöyleydi adetin 1. Günü dr arayıp regli olduğumu söyledim öyle istemişti adetin 5. Günü çağırdı rahim kalınlığı 3 mm çıktı ve e2 değerime bakıldı normal denildi tahmini transfer tarihimi söyledi adetten 12 gün sonra tekrar çağırdı rahim kalınlığı 7.4 mm çıktı e2 değerime bakıldı normal rahim kalınlığı ile uyumlu e2 değerin dedi transfer günüm adetin 19. Günü oldu transfer günü son kez rahim kalınlığına baktı 11-12 mm arasında dedi rahim hareketsiz güzel dedi sabah erkenden çağırdılar o gün her şey normal olduğu için transfere uygun denildi o gün adetten sonraki 19. Gün 3.5 saat sonra gelin transferi yapalım dedi idrara sıkışık gittim transfer 10 dk da oldu 30 dk da yatırdılar hiç kalkmadım sonra çok sıkıştım wc ye kalkmak zorunda kaldım yürüyerek wc ye gittim sonra hastaneden çıkış yaptım benim genel sürecim böyleydi umarım aklındaki bazı soru işaretleri gider bende çok merakla bakardım topiklere :)) bu arada benim 5. Gün 5 tane iyi kalite embriyom donduruldu 1 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi dondurulmuş transferdi çözüldüğü için kalitesi 5bc orta kaliteye düştü ama öncesinde embriyolara değil ama eşim ve ben ayrı ayrı genetik test yaptırdık temiz çıktı şükür

Yaaa ne kadar detaylı yazmışsınız çok teşekkür ederim peki hamile misiniz Şuan rahimi kalınlaştırmak için nasıl bir yöntem izledi doktorunuz iğne vuruldunuz mu mesela beslenme olarak o süreçte birşeye dikkat ettiniz mi

Şuan da şükürler olsun ilk deneme de pozitif gördüm canım rabbim isteyen herkese uğraşan çabalayan hepinize nasip etsin inşallah rahim kalıplaştırmadan için doktorumun verdiği ilaçlarım vardı hap onları düzenli olarak kullandım ilaç söylemiyim herkesin farklıdır ilaçları iğne vermedi ama haplar kullandım bir fe ayrıca opu işleminden sonra düzenli olarak beslenmeye başladım 1 adet sonra transfer olduğum için zaten transfer günüme kadar 2 günde bir taze sıkım nar suyu içtim, her gün 1 kase mutlaka ev yağını yoğurt yedim her sabah 1 tane köy yumurtası yedim her sabah mutlaka yarın avokado yedim çiğ kuruyemişlerimi yedim doktorum mutlaka her gün meyve tüket demişti meyve yedim ki hala midem bulanarak kuruyemiş ve meyve yiyorum tok dahi olsam çünkü dr çoğu vitamini oradan aldığımızı söyledi :)

Çok teşekkür ederim dikkate alacağım tavsiyelerinizi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziZaman geçmiyor sanki transfer günü bi gelse süreç ilerlese

Çok teşekkür ederim dikkate alacağım tavsiyelerinizi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziZaman geçmiyor sanki transfer günü bi gelse süreç ilerlese
Transfer günün ne zaman canım inşallah sende pozitifi görürsün sağlıkla bebişini kucağına alırsın

Rabbim hayırla saglıkla kucagınıza almayi nasip etsin bende embiryo transferi yapacaktım 11. Gün rahim kalınliğı iyiydi ama estrodialım 425 cıktı doktorum ilac verip transferi iptal etti.sizin 11. Gun estrodualinız kactı bu surecte kac olması gerek bende ilk kez transfer olacaktım ama büyuk bir uzuntü ve hayal kiriklığı yasadım acaba kullandirttikları estrofem mi yukseltti (rahim kalinlassın diyr vermislerdi) zaten estrodialim normalde yuksekti bitkisel seylerle dusürmüstüm sizden duada istiyorum Allaha emanet olun sizde beveginizde

Rabbim hayirla saglikla kucagınıza almayı nasip etsin bende embiryo transferi yapacaktim ama11. Gün estrodial 425 ciktı doktorum ilac verdi transferi iptal etti iki aydır degerlerimin iyi olmasinı bekledim ama bu ayda 11gün estrofem kullandim rahim kalinlıgı iyiydi estrodial yukseldi sizin kacti 11. Gün transfer icin kac olması gerek bilginiz varmı hemsire 200 u gecmemeli dedi bana sizin doktorunuz kac ile transfer yaptı ???

Canım estrodial değerimi bana hiç söylemediler o yüzden bilmiyorum bana sadece rahim kalınlığımın 11-12 mm demoldupu her şeyin yolunda olduğu söyledi dualarım seninle umarım bir sonraki transfer tarihinde her şey yolunda gider sağlıkla transferini yapabilirler inşallah

Benimde iki tane 6. Gün embriyom var bende transfer için adet olmayı bekliyorum inşallah herşey yolunda gider hepimiz için

Dondurulmuş embriyo transferinde mi

Benim 211 di transfer oldugu gun ama normali kac bilmiyorum zaten tutmadı şimdi de 200 civarı dolasıyor transfer gunu kac olur bilmiyorum

Benimde iki tane 6. Gün embriyom var bende transfer için adet olmayı bekliyorum inşallah herşey yolunda gider hepimiz için
Ben regl oldum dün doktoruma gittim 2 mm di rahim ilaç verdi yaklaşık 15 gün sonra transferini yapacağız dedi ilk deneme 2 tane mi koydursam bilemedim kabul etti doktorum aslında kafam çok karışık

Ben regl oldum dün doktoruma gittim 2 mm di rahim ilaç verdi yaklaşık 15 gün sonra transferini yapacağız dedi ilk deneme 2 tane mi koydursam bilemedim kabul etti doktorum aslında kafam çok karışık
Merhabalar. Tam da sizin bu topiği açtığınızdaki durum ve kafa karışıklığındayım. Adetimi bekliyorum, transfer için doktora gideceğim. Ben 1 embriyo diyorum eşim 2 koyduralım diyor. Totalde 3 dondurulmuş 3.gün embriyom var. Sizde süreç nasıl gitti? Kaç tane koydurdunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…